07/12 2010Print

Aftale med Twentieth Century Fox

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har mange gode premierefilm på tv og web-tv. Men vi er stolte af at kunne meddele, at vi nu kan vise endnu flere gode film, da vi netop har indgået en aftale med Twentieth Century Fox.

Med Twentieth Century Fox i hus har vi nu aftaler med samtlige førende filmdistributører i Hollywood. Det betyder, at du kan nyde godt af de mest populære film overhovedet – direkte hjem på dit tv, kun med et klik på fjernbetjening. Det kalder vi YouSee Cinema – eller film on demand.

Twentieth Century Fox har mange film i godteposen. Date Night, The A-Team, Predators og Knight & Day er blot nogle af dem. Og du kommer også til at nyde godt af deres omfattende katalog af lidt ældre film; bl.a. Alien og X-MEN.

Lej film fra sofaen med YouSee Cinema

Hvis der ikke er noget i fjernsynet, og du ikke orker at gå ned til din nærmeste videobutik for at sikre aftenens underholdning, er der hjælp at hente med YouSee Cinema. Her kan du leje film fra sofaen via fjernbetjeningen. Det er da smart. Det eneste, det kræver, er, at du har YouSee Plus.