21/12 2010Print

Ekstrakanalen viser BBC Knowledge i januar

I januar kan du se BBC Knowledge på Ekstrakanalen, og du kan godt glæde dig! For med BBC Knowledge bliver du konstant klogere.

Sammen med en lang række spændende udsendelser, viser kanalen prisbelønnede dokumentarprogrammer, og med temaer som ”Verden”, ”Videnskab og teknologi”, ”Mennesker”, ”Fortiden” og ”Forretninger” får du mulighed for at opleve og udforske verden på en helt ny måde. Ekstrakanalen viser smagsprøver på kanaler fra Fuldpakken eller Ekstrapakkerne, og du kan se den, hvis du har tv fra YouSee. 

Oplev verden

BBC Knowledge er kanalen for dig, der er nysgerrig og gerne vil vide en masse om verden og dens kulturelle mangfoldighed. Tag med Michael Palin, Ray Mears og flere andre på spændende eventyr, og bliv overrasket og underholdt, når du følger deres møder med fremmede kulturer.

Videnskab og teknologi

BBC Knowledge har masser af interessante udsendelser om videnskab og teknologi, og udsendelserne dækker hele spektret. Lige fra nye opfindelser til motorsport. Se med i den første uge af januar, hvor BBC Knowledge blænder op for Car Week og sender det populære bilmagasin Top Gear 24 timer i døgnet i de første syv dage af det nye år.

Se BBC Knowledge hver dag

Du kan se BBC Knowledge på Ekstrakanalen døgnet rundt, alle ugens dage hele januar – kvit og frit. Og hvis du, når januar er slut, og visningen på Ekstrakanalen er forbi, har opdaget, at du hverken kan eller vil undvære dit daglige fix af opdateringer fra spændende og oplysende programmer, kan du vælge BBC Knowledge som en af dine faste kanaler med Favorit.