25/11 2010Print

Der er opdateringer til din Samsung-boks

Hvis du har en Samsung-boks uden harddisk, får du nogle nye fede features til den i dag. Softwaren bliver nemlig opdateret, og du vil opleve, at opdateringen er klar til at blive installeret, når du tænder boksen første gang, efter softwaren er lagt i nettet.

Slut din boks til nettet med en YouSee-dongle
Den nye software-opdatering gør det muligt at få din YouSee Boks sluttet trådløst til nettet. Så hvis du tidligere har kæmpet med en masse ledninger for at få din boks på nettet - eller hvis du slet ikke har haft din boks på nettet endnu - er der hjælp at hente. Nu kan du nemlig få en trådløs YouSee-dongle og forbinde boksen til dit trådløse netværk derhjemme. Dermed kan du komme i gang med at bruge StartForfra, TV Arkiv og Cinema og blive dus med alle de ting, der gør det ekstra sjovt at have YouSee Plus. Kontakt Support, hvis du mener, at du har behov for en YouSee-dongle. 

Opdateringen til din YouSee Boks sikrer, at boksen selv kan finde ud af at tilslutte sig nettet, uden du behøver ændre indstillinger, og så sørger opdateringen for, at boksen kan kende - og bruge - den trådløse dongle.

Så nu er det bare om at komme hjem, slukke for din YouSee Boks og slutte den til igen, så den kan finde opdateringen.

  • Kontakt Support