30/11 2010Print

Spørg og få svar i YouSee Forum

Nu kan YouSee-kunder både få hjælp til og hjælpe andre med YouSee-produkter i YouSee Forum.

Fra i dag får du som YouSee-kunde dit eget forum, hvor du kan stille spørgsmål til YouSee-produkterne og få svar fra andre kunder. Eller du kan selv hjælpe andre kunder med de spørgsmål, som de er i tvivl om. Udvalgte YouSee-medarbejdere hjælper til og sikrer, at alle, der stiller et spørgsmål, får svar, og at svarene er rigtige.

Dialog når det passer dig

Med YouSee Forum stiller vi dialogbaseret hjælp og support til rådighed. De, der stiller spørgsmål, kan få svar her og nu og på alle tider af døgnet, og et svar fra én person kan nå ud til mange. I YouSee Forum samler vi på den måde det bedste af de hjælp- og supportformer, vi allerede kender i dag fra telefon-supporten, butikkerne og hjælp- og supportområdet på yousee.dk.

Det er YouSee Bredbånd, YouSee Play, Web-tv og Telefon, du debattere med andre kunder og vores udvalgte YouSee-medarbejdere i YouSee Forum.

Involvér dig eller vær med på en kigger

Uanset om du er YouSee-kunde eller bare nysgerrig, kan du læse med på forummet. Vil du stille spørgsmål eller skrive svar, skal du være YouSee-kunde og logge ind i forummet med dit YouSee Login.