26/08 2013Print

Se Hobbitten med et YouBio-abonnement!

Fra i dag kan du se filmen ”Hobbitten – En uventet rejse” med et YouBio-abonnement, der giver dig fri adgang til film og serier.
”Hobbitten – En uventet rejse” er den første film i den Oscar-vindende Peter Jacksons Hobbitten-triologi. Den er en filmatisering af J.R.R. Tolkiens mesterlige eventyr om hobbitten Bilbo Sækker og forhistorien til ”Ringenes Herre”

Magi og eventyr i særklasse

Bilbo Sækkers kommer ud på en uventet og farefuld rejse, da han skal tilbageerobre det fortabte dværgekongerige Erebor fra dragen Smaug.

Troldmanden Gandalf overtaler Bilbo Sækker til at følge krigeren Thorin Egeskjold og en flok af dværge, og den farefulde færd går gennem farlige vildnis, over bjerge og ind i dybe skove.

Undervejs møder Bilbo både orker, faretruende varge, kæmpeedderkopper og troldmænd inden han til sidst kommer frem til Gollum og får en magisk guldring, som er bundet til Midgårds skæbne.

Fik du ikke set filmen i biografen?

Så se filmen med YouBio, som er din nye online film- og serietjeneste med de bedste film og serier blandt andet C More Film-pakken.

0 kr. resten af måneden

Hvis du ikke allerede har prøvet YouBio, så opret et abonnement i dag og se Hobbitten med det samme.

Du får abonnementet til 0 kr. resten af måneden, og herefter koster det 99 kr./md. Der er ingen binding, og du kan når som helst opsige det til udgangen af en måned. Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke har været YouBio-bruger de seneste tre måneder.

Se film hvor som helst og når som helst

Med abonnementet får du fri adgang til et bredt udvalg af de bedste film og serier på din pc, Mac, iPad, Android-tablet, iPhone eller Android-mobil og selvfølgelig også på dit tv med en YouBio Boks, YouSee Boks eller et nyere LG Smart-tv.