18/06 2013Print

Nu kan du se Skyfall med et YouBio-abonnement

Vi drysser i dag endnu mere stjernestøv over YouBio-abonnementet med den anmelderroste Skyfall.
Den 23. Bond-film, Skyfall, fik fem stjerner i Filmmagasinet Ekko, fem stjerner af Berlingskes anmelder, samme antal i Jyllands-Posten og BT og 5 hjerter i Politiken.

Bond-traditionen tro er agent 007 atter på en hemmelig mission ned ad en vej fuld af venner og fjender, fæle lejemordere og farlige kvinder. Denne gang er omdrejningspunktet en liste over spioner inden for international terrorisme, som er havnet i de forkerte hænder.

Fik du ikke set Skyfall i biografen, eller kan du tåle et gensyn?

Så se Skyfall med YouBio, som er din nye online film- og serietjeneste med de bedste film og serier blandt andet C More Film-pakken.

Hvis du ikke allerede har prøvet YouBio, så opret et abonnement i dag og se Skyfall med det samme.

Du får abonnementet til 0 kr. resten af måneden, og herefter koster det 99 kr./md. Der er ingen binding, og du kan når som helst opsige det til udgangen af en måned.

Med abonnementet får du fri adgang til et bredt udvalg af de bedste film og serier på din pc, Mac, iPad, Android-tablet, iPhone eller Android-mobil og selvfølgelig også på dit tv med en YouBio Boks eller et nyere LG Smart-tv.

Årets film 2013 i de danske biografer

Med Skyfall bliver det ikke meget større. Åbningsweekenden i USA slog alle tidligere Bond-rekorder med en indtjening på ikke mindre end 88.364.714 dollars.

Også herhjemme var Skyfall populær i de danske biografer, hvor den blev årets film i 2012 med hele 893.844 solgte billetter på to måneder.
Nu bliver Skyfall en del af YouBio-abonnementet, så hvis du ikke allerede har set Bond-filmen, der blev rost til skyerne af anmelderne, så grib chancen nu.