08/10 2013Print

Se successerien Violetta på Disney Channel

Efter succesen Hannah Montana lancerer Disney nu Violetta, en serie fyldt med musik og dans for familiens ”tweens”.
Violetta er allerede blevet et fænomen i store dele af verden, har flere YouTube-søgninger end Katy Perry og Lady Gaga og et soundtrack, der har ligget nummer et på talrige hitlister.

Ikke mindre en 80 afsnit af serien og et ugentligt talkshow er på programmet i efteråret, og første afsnit ruller hen over skærmen mandag d. 14. oktober kl. 16.00 på Disney Channel og bliver sendt mandag, onsdag og fredag kl. 16.00.

Tv-serien er for dem, der er for store til at se sig selv som børn, men for unge til at være teenagere, dem ”in between” også kaldet tweens.

Venskab, dans og musik

Violetta kombinerer venskab, drama, komedie, romantik og en masse fantastisk musik. Vi følger hovedpersonen Violetta, som er en teenager, der vender tilbage til Buenos Aires efter at have boet i Europa i flere år. Uden at hendes overbeskyttende far ved det, starter hun på Studie 21, som er en danse- og musikskole. Her opdager hun en helt ny verden af dans, musik, kærlighed og venskab, der hjælper hende til at forstå, hvem hun er, og hvad hun vil med sit liv.

Talkshow om Violetta

15-årige Clara Rugaard synger den danske temasang til Violetta og er også vært på talkshowet The Scoop, der hver uge opsummerer og diskuterer ugens episoder af Violetta og giver et smugkig på den kommende uge.

Se det hele på Disney Channel

Både selve tv-serien Violetta og talkshowet The Scoop bliver vist på Disney Channel, som er en del af Fuldpakken. Du kan også købe Disney Channels som Ekstrakanal oven på enten Grund- eller Mellempakken.