01/04 2014Print

Boomerang udvider YouSee’s TV’s familieudbud

Den 13. maj udvider YouSee med familiekanalen Boomerang. Nu kan danske børn og voksne nyde godt af tegnefilmsfavoritter som Scooby-Doo, Looney Tunes og helt nye afsnit af Tom & Jerry.

Den 13. maj udvider YouSee med familiekanalen Boomerang. Nu kan endnu flere danske børn og voksne nyde godt af tegnefilms favoritter som Scooby-Doo, Looney Tunes og helt nye afsnit af Tom & Jerry. Du kan allerede nu tage forskud på glæderne, for i april måned indgår kanalen som månedens ekstrakanal, som du kan finde på kanalplads 34.

Boomerang henvender sig til familier og går på tværs af generationer med sit store udvalg af klassiske tegnefilm - velkendte favoritter som Familien Flintstone, Jetsons, Looney Tunes med bl.a. Snurre Snup, Elmer Fjot, Pelle Gris, Hjulben, Taz og Pip samt nyere klassikere som Scooby-Doo og Garfield. Kanalen er samtidig et sted, hvor børn trygt kan følge med, og den er 100 pct. på dansk.

I forbindelse med lanceringen hos YouSee vises også helt nye afsnit af Tom & Jerry på Boomerang. Kanalen kommer i YouSee Fuldpakke eller som tilkøb via Bland Selv og får kanalplads 34. Desuden kan alle med TV fra YouSee se Boomerang hele april og maj måned på Ekstrakanalen.

Boomerang er et legende, sikkert og sjovt forum for de mindste drenge og piger, men appellerer til alle generationer. Ud over at være kanalen for de mindste vækker Boomerang med sine klassiske serier også nostalgiske minder hos mange voksne, hvilket gør den til et stort hit blandt forældre.

Fra 1. maj kan Boomerang købes som Ekstrakanal.