17/03 2014Print

Nyhed! Nye mobilabonnementer med Bland Selv

Nu lancerer YouSee Bland Selv-koncept på mobilen, hvor du selv kan sammensætte og justere din mobilpakke, så mængden af taletid og data. Dermed er YouSee Bland Selv-konceptet, nu repræsenteret på samtlige produkter.
Med Bland Selv på mobilen, kan du løbende ændre blandingsforholdet mellem data og taletid i dit mobilpakke. Er grænsen for dataforbrug ved at være nået, kan du bytte dig til mere for ubrugt taletid – og omvendt. Ændringen træder i kraft med det samme og kan laves om så ofte, du har brug for det.

Nye ekstra fordele:

Lanceringen af Bland Selv på mobilabonnementet betyder også at mobilpakkerne har fået nye services som 4G,  én gratis valgfri lejefilm om måneden fra YouBio samt Fri Musik som fortsat er en del af mobilpakkerne med Bland Selv.

At blande sin egen mobilpakke er unikt i markedet. Normalt skal du købe en dyrere pakke eller betale for overforbrug, hvis du pludselig får brug for mere taletid eller data. Men det behøver du ikke med Bland Selv-konceptet. Her får du en fleksibel mobilpakke uden at betale ekstra. Det handler om at få mest ud af dine YouSee produkter – og nu også på mobilen.

De nye mobilpakker favner både masser af indhold og fleksibilitet. Og for at få det optimale ud af det, er app’en – YouSee Mobil blevet endnu mere brugervenlig, så du kan justere på blandingsforholdet mellem taletid og data, når behovet opstår døgnet rundt. 

Du kan læse mere om de nye mobil pakker på www.yousee.dk/mobil.


Fakta om Bland Selv
  • Med Bland Selv på mobilabonnementet kan du bytte taletid ud med mere data og omvendt. Ændringerne træder i kraft med det samme og koster ikke ekstra.
  • Du får automatisk besked på e-mail og sms, når du nærmer dig dit data- eller taletidsgrænse, så du i tide kan gå ind og ændre på forholdet.
  • Mobilpakkerne kan blandes, når abonnementet købes. Det kan købes på yousee.dk/mobil, i selvbetjening på yousee.dk eller i app’en YouSee Mobil. App'en fås til både iOS, Android, og Windows Phone.
  • Med Bland Selv på mobilen følger også tjenester som fri musik med YouMusic, én gratis valgfri lejefilm pr. måned i Youbio, 4G og et ekstra sim-kort til datadeling på tablet.
  • Bland Selv kan fås på to YouSee Mobilpakker til 149 kr. og 199 kr. pr. måned.
  • Eksisterende kunder kan skifte til de nye Bland Selv-mobilpakker uden binding og ekstra omkostninger.

Læs mere om de nye mobilabonnementer med Bland Selv