20/06 2014Print

Nyhed! YouSee lancerer nye roaming pakker til mobilen

Få tryghed i forhold til regningen, når du har mobiltelefonen med på rejse

Med de nye udlandspakker fra YouSee kan du roligt bruge bykort, gå på Facebook, tjekke mails, sende sms og snakke i telefon i hele EU uden at bekymre dig om at få en stor regning, når du kommer hjem. Du køber ganske enkelt en pakke med data og en pakke med tale/sms, inden du tager på ferie. Så er du klar til at bruge din mobil til lave priser, når du kommer frem. 

To rejsepakker
Tale/sms pakken koster 30 kr., hvorefter man i 30 dage kan tale for 99 øre i minuttet, mens en sms koster 20 øre. Der er ikke opkaldsafgift og det koster ikke noget at modtage opkald. Så du er sikret mod ubehagelige overraskelser over at blive opkrævet for modtagne opkald.

I data pakken betaler man 100 kr. og får 100 MB at gøre godt med i syv dage – men frem til 31. august er der sommertilbud på 100 MB til 50 kr. Det er en besparelse på 73% på priserne fra 1 juli. 

Pakkerne aktiveres og begynder først nedtællingen for abonnementets periode, når man første gang bruger sin telefon i udlandet og man modtager løbende status på forbrug og udløb, med mulighed for at tilkøbe yderligere pakker.
 
Priserne gælder i hele EU samt Norge, Island, Schweiz, San Marino og Liechtenstein.

Se mere her.