04/03 2014Print

YouSee præsenterer Tv med Bland Selv

Fra i dag af kan omkring 1 million af kunderne hos YouSee selv blande kanalerne i deres Mellem- og Fuldpakke. Konceptet hedder Tv med Bland Selv, koster ikke en krone ekstra og findes ikke lignede inden for landets grænser.

Da YouSee i efteråret 2013 gik ud og løftede sløret for Tv med Bland Selv, var det med lovning på, at det ville være tilgængeligt i begyndelsen af 2014. Siden da er der blevet arbejdet ihærdigt på at få produktet helt klar – og i dag lanceres det så på yousee.dk, hvor det netop er blevet gjort tilgængeligt for kunderne.

”Vi er super stolte over at være de første, der gør det muligt for kunderne at blande kanalerne i deres tv-pakker. Det er en nyskabelse i tv-verdenen; ingen andre udbydere herhjemme har noget, der ligner,” siger Mathias Berg, direktør for YouSee.

Personlig tv-pakke

Helt konkret betyder Tv med Bland Selv, at tv-kunderne hos YouSee selv kan bestemme, hvilke kanaler der skal i Mellem- og Fuldpakken; her kan de udskifte henholdsvis 10 og 34 kanaler, så tv-pakken får et personligt præg.

”Valgfrihed er en rejse, som allerede er godt i gang. For et år siden lancerede vi f.eks. tilvalg af ekstrakanaler, som er et rigtig fint koncept. Det bliver dog hurtigt en dyr løsning, da man betaler stykpris. Derfor går vi nu skridtet videre og gør det muligt for vores kunder selv at vælge, hvilke kanaler der skal være i tv-pakken – uden at det koster ekstra. Vi kombinerer simpelthen pakkestrukturens mængderabat med frit valg og får dermed det bedste fra begge verdener. Resultatet er et unikt tilbud til kunderne, hvor det i hvert fald ikke er prisen, der bliver afgørende for, om man vil blande selv eller ej,” siger Mathias Berg.

Men når man giver frihed til at vælge, giver man også muligheden for at vælge fra.

”Det er klart, at tv-stationerne selvfølgelig har haft deres forbehold undervejs i processen. Men alle er alligevel endt op med en forståelse for, at der er behov for at tænke nyt, hvis vi skal have kunderne med os i fremtiden. Så det er en kæmpe landevinding, at dét, vi går live med i dag, inkluderer alle kanaler; her er ingen forbehold, blot valgfrihed på alle hylder,” siger Mathias Berg.

Fakta om Tv med Bland Selv

  • Tv med Bland Selv betyder, at man frit kan udskifte op til 10 kanaler i Mellempakken og 34 kanaler i Fuldpakken. Man kan vælge blandt mere end 100 kanaler i alt.
  • For at gøre det så let som muligt er der oprettet et site på yousee.dk, hvor kunderne selv kan logge ind og vælge hvilke af de over 100 mulige kanaler, de vil have i deres Mellem- eller Fuldpakke.
  • De 25 Kanaler, som svarer til Grundpakken, kan ikke udskiftes. De er fortsat ukrypterede og kan ses på alle fjernsyn uden kort.
  • Tv med Bland Selv er krypteret digitalt tv, og derfor skal kunden have en tv-boks eller et programkort og en kortlæser pr. tv-apparat. 20 pct. af kunderne har allerede programkort og kan gå direkte i gang med at blande deres egen tv-pakke. De resterende kunder kan få tilsendt et kort for et engangsbeløb på 100 kr.
  • Man kan skifte kanaler hver måned på yousee.dk

 

Gå til Tv med Bland Selv