YouSee i pressen

Når noget nyt og stort sker hos os, udsender vi pressemeddelelser - dem finder du her.

31/10 2013

YouSee Lancerer Tv med Bland Selv

YouSee præsenterer et helt nyt koncept i tv-verdenen: Tv med Bland Selv. Det betyder, at kunderne nu frit kan bestemme, hvordan deres tv-pakke skal se ud.

15/10 2013

YouSee etablerer fælles trådløst netværk i fem byer

Efter at være kommet godt fra start i pilotbyen, Varde, går YouSee nu videre til fase to med projektet om at skabe et landsdækkende trådløst netværk. I løbet af den kommende måned åbner selskabet trådløse netværk i fem større provinsbyer, så bredbåndskunderne i disse byer kan komme på nettet også uden for hjemmet.

09/09 2013

YouSee indfører valgfrihed på bredbåndsmarkedet

Som den første bredbåndsudbyder giver YouSee sine kunder adgang til selv at bestemme fordelingen mellem up- og downloadhastighed på deres bredbåndsforbindelse. Det betyder, at kunderne løbende – og med minutters varsel – kan ændre fordelingen mellem up- og downloadhastighed på deres forbindelse.

15/08 2013

YouSee udvider à la carte-tilbud med TV3’s sportskanaler

Fodbold- og sportsglade tv-seere får opfyldt et længe næret ønske om frit valg mellem alle de populære sportskanaler hos YouSee. I morgen, fredag 16. august, udvider landets største tv-distributør sit à la carte-tilbud med tre TV3-kanaler fra Viasat, nemlig TV3+ samt TV3 Sport 1 og 2.

04/08 2013

YouSee lukker tirsdag 31 MPEG2 kanaler

Så er det i morgen, tirsdag 9. april, at YouSee lukker for 31 tv-kanaler, der distribueres i det gamle digitale format kaldet MPEG2. De pågældende kanaler vil fremover kun blive sendt digitalt i HD, dvs. i MPEG4-format.

Pressekontakt

Har du som journalist spørgsmål til os, eller ønsker du at komme i kontakt med en YouSee talsmand, så kontakt:

Tlf.: 70 20 35 10

E-mail: tdcpresse@tdc.dk