Print

Persondatapolitik

Ved at benytte yousee.dk accepterer du, at YouSee behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

YouSee respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

YouSee har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

YouSee indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. at opgradere dit bredbånd.
  • ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud på vores hjemmeside.
  • foretager betaling af køb.
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

YouSee indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som kunden efterspørger. Den indsamlede data bliver eksempelvis brugt til at sikre, at kunden får en personaliseret oplevelse på yousee.dk, og at det præsenterede indhold har relevans for kunden.

For at kunne videreudvikle og forbedre YouSee's hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eksempelvis til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Vi registrerer også brugernes navigation på yousee.dk og kan eksempelvis se, hvordan musen bevæger sig rundt på de enkelte sider. Denne information giver en bedre indsigt i kundernes brugermønstre, og bruges til at forbedre de sider, som viser sig svære at navigere rundt i. Informationen bruges også til at optimere design og brugervenlighed på yousee.dk. Ved at finjustere hjemmesiden ud fra brugernes måde at bevæge sig rundt på, sikrer vi en mere intuitiv og dermed også en bedre kundeoplevelse. 

YouSee indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

YouSee opbevarer ikke informationer om betalingsmidler f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.yousee.dk  videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
  • forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

De udvalgte tredjemænd overholder alle selv persondatapolitikken fra yousee.dk, og er forpligtede til at slette al data efter ophørt samarbejde. 

YouSee videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, eksempelvis misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for YouSee.

YouSee kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for YouSee  accepteres ved besøg på yousee.dk og fremgår af YouSee.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver YouSee ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.yousee.dk.

Adgang til dine oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

YouSee forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os:

Telefon 70 70 40 40
eller
e-mail: kundeservice@yousee.dk

Du kan også logge ind på mit YouSee og se dine oplysninger samt hvilke produkter der er registret på din adresse. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henven-delse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

Kontaktinfo

Ung pige bruger bærbar

YouSee A/S
Teglholmsgade 1
0900 København C
Telefon 70 70 40 40

Mail: kundeservice@yousee.dk

CVR 14 77 39 08

Andre kontaktmuligheder: