Print

  Tekniske detaljer

  Browsere

  Vi anbefaler, at du opdaterer din browser til den seneste version - uanset om du bruger Firefox, Safari, Chrome eller andre. Så burde du ikke have problem med at færdes på vores hjemmeside.

  Flash

  For at vi kan vise visuelle elementer, bruger vi flash. Mange har allerede flash på deres pc, men skulle du mangle flash, kan du downloade og installere flash fra internettet kvit og frit. Vi anbefaler, at du installerer den seneste version.

  Skærmopløsning

  Vores sider er bygget til, at du aldrig skal scrolle sidelæns, hvis du bruger en skærmoplæsning på 1024x768 eller højere. Hvis din skærm f.eks. sat til 800x600, vil du opleve sidelæns scroll, og vi anbefaler derfor, at du bruger en opløsning på min. 1024 pixels i bredden.

  JavaScript

  Vi bruger JavaScript til at vise en del af vores indhold, og derfor vil vores side ikke være optimal for dig, hvis du har slået JavaScript fra i din browser. Hvis du tidligere har slået JavaScript fra pga. problemer med pop-up-reklamer, kan vi anbefale, at du bruger den seneste version af Firefox eller Internet Explorer, da de begge har pop-up-blockers indbygget.