Har du brug for hjælp til at vælge din nye tv-pakke?
Månedens film hos YouSee Premiere

YouSee Premiere

Månedens film fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt premierefilm, som du kan se, når du vil - og lige så mange gange du vil.

YouSee Premiere er til dig, som har en YouSee tv-boks*.


*Gælder udvalgte tv-bokse - se hvilke

Månedens YouSee Premiere

Kvinden I Toget

Rachel Watson er betaget af det tilsyneladende perfekte par, som hun hver dag ser fra sit pendlertog, der kører forbi deres hus. En dag ser hun noget chokerende, og i det øjeblik ændres alt. Rachel drives af spændingen og sin besættelse og får en chance for at blive en del af de liv, som hun kun har betragtet på afstand, men hvor langt vil hun gå for at afsløre sandheden? Kvinden i toget er baseret på Paula Hawkins' bestseller.


Læs mere om filmen

Sådan ser du YouSee Premiere

Tryk på menu-knappen
på din fjernbetjening

Vælg Lejefilm
i menuen

Find månedens YouSee
Premiere og tryk OK

Du kan også se YouSee Premiere på din mobil, tablet og pc


Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk/lejefilm

Glæd dig til næste måned

Hell Or High Water


Texasbrødrene Toby (Chris Pine) og Tanner (Ben Foster) har valgt hver deres vej i livet lige indtil de finder sammen for at røve den bank, der truer med at sætte deres barndomshjem på tvangsaktion. For de to er de væbnede røverier et sidste middel til at genvinde den fremtid, der er blevet revet væk under dem.
Retfærdigheden synes at være på brødrenes side indtil den usædvanligt stædige Texas Ranger, Marcus (Jeff Bridges,) kommer på sporet af dem. Marcus er på udkig efter den sidste store fangst, før han går på pension og han vil for enhver pris slutte på toppen. Brødrene planlægger et sidste røveri, der kan redde deres ejendom og med politiet i hælene venter et voldsomt opgør, der gør kampen mellem det gamle og det nye vilde vesten uundgåelig.


Læs mere om filmen