Har du brug for hjælp til at vælge?

Du har fri adgang til YouSee Premiere
hvis du har en af disse tv-bokse


Cisco - Model ISB2231

Humax Model YSR-2000

Luk
Månedens film hos YouSee Premiere - Juli

YouSee Premiere

Månedens film fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt premierefilm, som du kan se, når du vil - og lige så mange gange du vil. YouSee Premiere er til dig, som har en YouSee tv-boks*.


*Gælder udvalgte tv-bokse - se hvilke

© Scanbox


Our Kind of Traitor trailer

Månedens YouSee Premiere

Captain Fantastic

Viggo Mortensen spiller rollen som Ben Cash, en dedikeret far, som har valgt at leve afsondret fra resten af verden med sin familie, dybt i skovene i det nordvestlige USA. I et selvforsynende paradis i ødemarken bruger han sit liv på at opdrage sine seks børn til at blive hele mennesker. Men så rammer tragedien familien og tvinger Cash og børnene ud af den selvskabte isolation. Konfrontationen med det omgivende samfund udfordrer hans værdier, for hvad det vil sige at være en god forælder, og er de værdier, han har forsøgt at videregive til sine børn, de rigtige?

Se filmen nu

© Scanbox

Sådan ser du YouSee Premiere


Tryk på menu-knappen
på din fjernbetjening

Vælg Lejefilm i menuen

Find månedens YouSee
Premiere og tryk OK

PS Du kan også se YouSee Premiere på din mobil, tablet og pc

Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk/lejefilm

Glæd dig til
næste måned

Kærlighed og andre katastrofer


Rosa er en succesrig psykolog. Hun er også en kontrolfreak og lever i en kernefamilie med den evige drengerøv Frederik, hendes diametrale modsætning. Men noget er helt galt midt i den tilsyneladende idyl. Frederiks elskerinde, Sonja, er nemlig blevet gravid med hans barn, og da hun opsøger byens bedste psykolog –Frederiks kone Rosa! – for at få hjælp, kæntrer Rosas og Frederiks ellers så trygge verden. På tragikomisk vis tvinges de nu begge til at se sig selv og hinanden i øjnene for at kunne besvare spørgsmålet: Har vi overhovedet en fremtid sammen?


Læs mere om filmen

Næste måneds Premierefilm