YouSee Premiere

Månedens film fra os til dig

Månedens film hos YouSee Premiere

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt premierefilm, som du kan se, når du vil - og lige så mange gange du vil.
For at få adgang til YouSee Premiere skal du vælge YouSee Premiere som én af dine YouSee More fordele eller have en YouSee tv-boks*.

*Gælder for disse tv-bokse

Månedens YouSee Premiere

Wonder


Auggie er født med et deformt ansigt, hvorfor han har måttet gå igennem 27 operationer. Det har forhindret ham i at gå i en almindelig folkeskole, men nu er han klar til at starte i femte klasse. Han ønsker blot at blive behandlet som enhver anden. Hverdagen i en femte klasse er dog hård, når man er anderledes, og skolestarten byder på masser af udfordringer for både Auggie, hans skolekammerater og hans familie. Men det er også en mulighed for alle at udvikle sig og lære at acceptere, at det er umuligt at være ordinær, når man er født som noget særligt.


Læs mere om filmen

Sådan ser du
YouSee Premiere

Tryk på menu-knappen
på din fjernbetjening

Vælg Lejefilm
i menuen

Find månedens YouSee
Premiere og tryk OK

Du kan også se YouSee Premiere
på din mobil, tablet og pc


Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk/lejefilm

Glæd dig til næste måned

The Post


The Post fortæller den sande historie om, hvordan avisen The Washington Post i 1971 får fingrene i statshemmelige papirer, der dokumenterer, at den amerikanske regering over en lang årrække har løjet for vælgere og kongressen om Vietnamkrigen. Men præsidenten truer med at lægge avisen i grus, hvis de udgiver papirerne. Hvilken pris har sandheden? Filmen er et resultat af samarbejdet mellem tre af Hollywoods mest magtfulde og respekterede personligheder: Instruktør Steven Spielberg og de to hovedrolleindehavere Meryl Streep og Tom Hanks


Læs mere om filmen