Om filmen

© 2023 SF Studios 

Anna og Thomas er hinandens modsætninger, men de savner begge det samme: kærligheden. Anna er en selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas en traditionel romantiker, der desperat leder efter den eneste ene. Med støtte fra deres venner følger vi deres rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst.

Bag Elsker dig for tiden står instruktør-duoen bag successerien 29, Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag.

Se Elsker dig for tiden

Har jeg adgang til YouSee Premiere?

Du kan nyde månedens premierefilm, hvis du har et YouSee Play-abonnement, har en tv-boks eller har valgt YouSee Premiere som fordel. I hele premiere-måneden kan du se filmen, når du vil, og hvor du vil – på dit tv, din mobil, tablet og computer.

Har du ikke tv fra YouSee?

YouSee Play er tv med total valgfrihed

Vil du helst selv bestemme? Så er YouSee Play lige noget for dig! Det er nemlig tv med total valgfrihed. Her kan du fylde alle dine skærme med underholdning, som passer dig og din måde at se på. Vil du bare have et par enkelte favoritkanaler? Eller vil du have det hele? Du bestemmer! Du har frit valg på alle hylder blandt de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester. Uanset om det er sport, serier eller storfilm, du er ude efter, så finder du det her. Og når det er tid til nyt, så skifter du bare. Nemt og hurtigt. Så behøver du aldrig gå glip af noget.

Læs mere om YouSee Play

Sådan ser du YouSee Premiere på din tv-boks

1

Tryk Menu på din fjernbetjening

2

Vælg menupunktet Film

3

Find denne måneds premierefilm

Du kan også se YouSee Premiere på farten

Med YouSee Play-appen kan du altid se månedens premierefilm på din mobil og tablet, uanset hvor du er.