Din forening har valgt at indgå en aftale med YouSee, så du kan få internet til en særlig lav pris. Med internet fra YouSee får du også vores router med den nyeste teknologi. Som udover indbygget sikkerhed også er mesh-ready, som betyder at du nemt får wifi-signalet rundt i alle hjemmets hjørner.

Du får faktisk endnu mere rabat

Din forening har nemlig sørget for en helt særlig aftale, der betyder, at prisen på dit internet generelt er lavere end vores normalpriser. Med internet hos os får du:

  • En særlig lav foreningspris

  • Router med indbygget mesh-teknologi, der giver dig næste generation wifi

  • En sikkerhedsløsning, der dækker alle dine enheder mod virus, hacking mv.

  • Mulighed for tilføjelse af mesh-noder, der forstærker dit wifi yderligere

Du sparer 50 kr./md.

1.000/100 Mbit*

  • Når kun det hurtigste er godt nok

269kr./md.

Normalpris319 kr./md.

Du sparer 70 kr./md.

300/60 Mbit

  • Når du har behov for mere fart

249kr./md.

Normalpris319 kr./md.

Du sparer 70 kr./md.

200/20 Mbit

  • Når hele familien skal være med

219kr./md.

Normalpris289 kr./md.

Vil du ringes op?

Har du spørgsmål til hvilken løsning vi kan levere på din adresse, så bestil en opringning. Indtast dit navn og nummer nedenfor. Så ringer vi dig op hurtigst muligt på hverdage mellem kl. 9 og 17.

Der er sket en fejl,og vi kan ikke vise kontakformularen

Kontakt os her

YouSee Mesh giver dig fantastisk dækning overalt

Mesh er en banebrydende teknologi, der giver dig hurtigt og stabilt wifi – uanset hvor stort dit hjem er. Ved hjælp af såkaldte mesh-noder får du et trådløst netværk, som sikrer dig et stærkt wifi-signal i alle boligens kroge. Det er ikke bare smart, men også supernemt at sætte op. Du skal nemlig ikke gøre andet end at placere noderne, der hvor du gerne vil have dem. Og når de er aktiveret, bliver de helt automatisk forbundet til din router, og så er dit mesh-netværk klar.

Læs mere

Indbygget sikkerhed i routeren. Heldigvis.

Få wi-fi-dækning i topklasse

Uanset hvilken hastighed du vælger, får du en router med indbygget sikkerhed, der automatisk blokerer for hjemmesider, du ikke kan stole på. Og den beskytter alle de devices, der er koblet på dit wifi. Du skal slet ikke aktivere noget – du er helt automatisk beskyttet, når din router er tilsluttet.

Wifi-app med forældrekontrol

Vær sikker online

Skal iPad’en ikke kunne streame tegnefilm efter kl. 19? Sæt regler for skærmtid ved hjælp af appen Mit Internet, som også følger med dit internetabonnement. Med appen har du wifi-styring lige ved hånden, så du nemt kan skifte wifi-navn og password, få overblik over eventuelle sikkerhedstrusler, oprette gæstenetværk, nemt opsætte dit mesh-netværk og meget mere. Så har du altid fuld kontrol over dit wifi.