Samsung Galaxy: De seneste rygter

Vi glæder os til at opleve, hvilke produkter Samsung løfter sløret for ved deres Galaxy Unpacked event  i starten af februar. De seneste år har Samsung lanceret en S-serie i februar, og vi formoder, at det igen vil være en S-serie, Samsung lige nu teaser for. Mon ikke vi kan se frem til spændende designændringer, endnu bedre kameraer med mere?

Sidste år lancerede de Galaxy S22 serien, så vi gætter på, at det i år bliver en Samsung Galaxy S23-serie. Galaxy S22 serien bestod af 3 modeller, så mon ikke vi kan se frem til 3 nye modeller med navnene Galaxy S23, Galaxy S23+ og Galaxy S23 Ultra? Formodentlig bliver Samsung Galaxy S23 Ultra den nye flagskibsmobil. Det rygtes fx, at den får et hovedkamera på 200 megapixel og en chip med forhøjet ydeevne og at den bliver mere strømeffektiv.

Samsung løfter måske sløret for en ny Samsung Galaxy-serie onsdag den 1. februar kl.19.00

Rygterne om en ny Samsung Galaxy S23-serie har floreret længe på de forskellige rygtesider. Onsdag den 1. februar kl. 19.00 dansk tid, afholder Samsung deres Unpacked event.

Uanset hvilke produkter Samsung lancerer, så kigger vi nærmere på dem ved et Facebook live event den 1. februar umiddelbart efter Samsungs Unpacked event. Så følg med på YouSees Facebook-side.

På denne side kan du læse alle rygterne om den nye Galaxy S23-serie og de forskellige modellers specifikationer.

Samsung Galaxy S23-serie design

Rygterne siger, at der vil være små designændringer i den nye Galaxy S23-serie. Galaxy 23 og S23+ vil umiddelbart have samme design med tre kameraer i det øverste venstre hjørne. Derudover vil de være lidt højere og smallere end deres forgængere.

Ud fra rygtesiderne vil Samsung Galaxy S23 Ultra ændre sig meget lidt, hvis man sammenligner den med sin forgænger. Sandsynligvis vil vi se et næsten identisk design med Galaxy S22; firkantede hjørner, en buet skærm og tre bagkameraer. Galaxy S23 Ultra vil også have en indbygget S pen, som er en af dens mest unikke funktioner. I følge rygterne skulle S23 Ultra være en brøkdel bredere end S22 Ultra, men det vil man næppe bemærke. Derudover vil skærmen og siderne være fladere, hvilket er til stor fordel, for dem, som ikke kan lide at skrive eller trykke på en buet skærm. Derudover vil alle telefoner i serien sandsynligvis tilbyde Cornings nyeste, hårdere Gorilla Glass Victus-udgave.

Galaxy S23 display

I følge flere rygtesider skulle skærmen på den nye Galaxy S23 være den lyseste smartphone-skærm på markedet, når den lanceres. Den nye Ultra Dynamic Range-skærm rygtes til at have en lysstyrke på minimum 2.200 nits, hvilket er en del lysere end forgængeren Samsung Galaxy S22 Ultra og endda lysere end iPhone 14 Pro Max. Dermed vil skærmens farver også være både højere og klarere end Galaxy S22 Ultra. Skærmen får muligvis også en anden opgradering, som består af en opgraderet fingeraftrykslæser. Den får et dækningsområde, som er 17 gange større, end de nuværende fingeraftrykslæsere, der bruges af Samsung. Den kan endda opfange flere fingeraftryk på én gang.
På alle måder vil Samsung Galaxy S23 Ultra have lidt mere firkantede kanter end forgængeren Galaxy S22 Ultra. Men det ser ud til, at Samsung har valgt at beholde det Galaxy Note-lignende design.

De nye farver i mobil-serien

Der er lækket pressebilleder af alle Galaxy S23-seriens farver. Indenfor S23 Ultra modellen vil man umiddelbart kunne vælge mellem 4 forskellige farver; Phantom Black, Botanic Green, Misty Lilac og Cotton Flower. De lækkede farver til Galaxy S23 er farverne; Black, Camel, Green, White, Cream og Lavendar. Og der bliver tilføjet to yderligere farver til S23+; Orange og Navy.

Kamerasystemet i Galaxy S23 Ultra

På den nye S23 Ultra-flagskibsmodel vil der sandsynligvis være fire bagkameraer. Ifølge flere kilder vil hovedkameraet angiveligt være på 200MP, hvilket er en endnu højere opløsning end det højopløselige 108MP hovedkamera på Galaxy S22 Ultra. Det nye hovedkamera vil tilsyneladende være i stand til at tage billeder i 200MP, 50MP eller 12,5MP, hvilket giver brugerne mulighed for at vælge, om de vil have mere lysstyrke, flere detaljer eller mere farve i deres billeder.

Det nye 200MP hovedkamera skulle også være meget bedre til at tage billeder i svagt lys. Lækkeren hævder således, at Galaxy S23 Ultra hovedkameraet vil være det største spring inden for fotografering i 5 år. Den store ros går specifikt til dets nattilstand, da kameraet angiveligt er hurtigere end S22 Ultra til at tage billeder i næsten intet lys.

Derimod er der nogle ting, som rygtes til ikke at ændre sig. Det er bl.a. Galaxy S23 Ultras dobbelte telefotokameraer, som begge vil have 10MP-sensorer, ligesom den forgående model. De vil formentlig også have den samme 3x og 10x optiske forstørrelse.

Der er en vis uenighed om S23 Ultras selfie-kamera. Men de fleste peger på, at det skulle være en nedgradering og skulle være på 12MP, som ses på de almindelige og Plus-modeller. Derimod har mobilen forbedringer på så mange andre områder.

Tag fantastiske 8K-videoer med Galaxy S23 Ultra

Der blevet tippet om, at den nye Samsung Galaxy S23 Ultra kan tage 30 billeder pr. sekund-tilstand i 8K-videooptagelse. Med 8K-videooptagelse kan du få meget mere fleksibilitet, når du skal redigere dine videoer. Derudover rygtes det, at Samsung også har fået et svar på Apples Action Mode-videooptagelse, som skulle hedde "Ultra Stabilization”. Denne funktion vil umiddelbart være eksklusivt til Galaxy S23 Ultra-modellen, som er en udvidelse til Samsungs residente Super Steady-tilstand.

Opladning og batteri - Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Ultra har angiveligt fået det samme 5.000 mAh batteri, som vi så i Galaxy S22 Ultra. Derudover er der blevet tippet om en ny ydeevnetilstand til Galaxy S23-serien. Denne funktion vil bl.a. holde mobilen køligere og dermed hjælpe med at forlænge den samlede batterilevetid, så den angiveligt vil holde længere end sin forgænger. Det nye design af Snapdragon Gen 2-chipsættet, der rygtes til S23-serien, vil også hjælpe med effektiviteten.

Høj ydeevne og indbygget Snapdragon 8 Gen 2 i Galaxy S23-serien

Den nye Snapdragon 8 Gen 2 skulle toppe iPhone 14´s A16 Bionic chip og skulle levere fremragende grafik. Vha. denne chip vil Galaxy S23-serien have en tårnhøj ydeevne og præstere helt i top. Ifølge forskellige rygtesider vil Ultra-modellen komme i forskellige udgaver mht. RAM og lagerplads. Den vil komme med en RAM og lagerplads, med enten 8GB eller 12GB RAM afhængig af lagerpladsen, som varierer fra 128 GB og helt op til 1 TB.

Mulig satelitkommunikation i Galaxy S23-serien

En rapport hævder, at Galaxy S23-serien får en satelitkommunikation til håndtering af nødbeskeder, når mobilen ikke kan opfange et almindeligt mobilsignal. Så hvis uheldet er ude, vil du kunne sende SOS-beskeder i et område uden nogen mobildækning.

Kilder:

https://www.tomsguide.com/news/samsung-galaxy-s23-ultra-rumored-release-date-price-specs-and-more

https://www.inputmag.dk/samsung-next-gen-fingeraftrykslaeser-lanceres-i-2025/

https://www.phonearena.com/galaxy-s23-release-date-price-features-news

https://www.reviewgeek.com/126366/samsung-galaxy-s23-ultra/

https://mobilsiden.dk/nyheder/mobiltelefoner/samsung-galaxy-s23-serien-dukket-op-paa-flotte-billeder-i-hoej-oploesning/