Fra de største filmstudier i verden

SkyShowtime er en helt ny streamingtjeneste, med det bedste underholdning fra de største filmstudier i verden – Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime, Peacock, Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ og Sky Studios. Glæd dig til de største film, eksklusive serier, familie- og børneunderholdning, dokumentarer og fortællinger fra den virkelige verden. Alt sammen på SkyShowtime.

Vælg SkyShowtime med YouSee Play – og få al din underholdning samlet ét sted.

Vælg SkyShowtime

YouSee Play giver dig frit valg på alle hylder

YouSee Play er tv med total valgfrihed

Vil du helst selv bestemme? Så er YouSee Play lige noget for dig! Det er nemlig tv med total valgfrihed. Her kan du fylde alle dine skærme med underholdning, som passer dig og din måde at se på. Vil du bare have et par enkelte favoritkanaler? Eller vil du have det hele? Du bestemmer! Du har frit valg på alle hylder blandt de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester. Uanset om det er sport, serier eller storfilm, du er ude efter, så finder du det her. Og når det er tid til nyt, så skifter du bare. Nemt og hurtigt. Så behøver du aldrig gå glip af noget.

Læs mere om YouSee Play

Underholdning til hele familien

Uanset om du er jagt efter storfilm, sjove serier eller noget til familiens yngste, så har vi noget til dig. Nedenunder kan du se en del af det store udvalg af underholdning, du har lige ved hånden.

Film for enhver smag

Jurassic World Dominion

Klar til kamp mod de forhistoriske giganter

The Northman

Vild vikingefilm fra David Eggers

Downton Abbey: En ny æra

Ny storfilm om familien Crawley

The Hanging Sun

Thriller baseret på norsk succes-roman

Marry Me

Romantisk komedie med Jennifer Lopez

The Black Phone

Gys fra manden bag horror-hittet Sinister

Serier i timevis

Yellowstone

Sæson 1-5

1923

Sæson 1

Yellowjackets

Sæson 1-2

Tulsa King

Sæson 1

Mayor of Kingstown

Sæson 1-2

Halo

Sæson 1

Se SkyShowtime på alle dine skærme

Du kan selvfølgelig se alle serier og film fra SkyShowtime på din mobil, tablet og pc. Du skal bare hente din YouSee Play-app, så du altid har underholdningen klar, uanset hvor du er - også når du er på farten.

Børn og barnlige sjæle

Sonic the Hedgehog 2

Det lynhurtige pindsvin er tilbage!

Minions: Historien om Gru

Se hvordan en mesterskurk bliver til

Tad Jones og Smaragdtavlen

Tad Jones på nye eventyr

PAW Patrol

Se vovserne redde dagen

Syng 2

De musikalske dyr er tilbage på scenen

Bad Guys

Kan de slemme fyre gøre gode gerninger?

Få SkyShowtime i din tv-pakke - det tager 2 min.

Du vælger selv, hvilke kanaler og streamingtjenester, der skal være i din tv-pakke. Og du kan bruge din YouSee Play-app eller din tv-boks til at blande.

  1. Åbn din YouSee Play-app eller tænd din tv-boks

  2. Vælg Indstillinger i menuen

  3. Klik på Tilføj kanaler og streamingtjenester

  4. Vælg de kanaler og streamingtjenester, du vil have

Værd at vide om SkyShowtime

SkyShowtime er en ny streamingtjeneste, som byder på eksklusive titler fra nogle af verdens største filmstudier: Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime, Peacock, Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ og Sky Studios. Du får også originalproduktioner, eksklusive dramaer og storfilm, udvalgte eksklusive premiere-film samt en blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for et væld af genrer.

Ja, du kan nemt få SkyShowtime med YouSee Play. Streamingtjenesten koster 6 point, og du kan gå ombord i de mange film og serier med det samme. Når du har valgt SkyShowtime, så vil du kunne se al indholdet fra streamingtjenesten via din tv-boks, YouSee Play-appen og play.yousee.dk.

Ja, du kan sagtens blande streamingtjenesten ind i din tv-pakke med Bland Selv. SkyShowtime koster 5 point, og du får adgang til den med det samme. Så kan du nemt se al SkyShowtime-indholdet via tv-boksen, YouSee Play-appen og play.yousee.dk

Du kan se al indholdet fra SkyShowtime på din YouSee Tv-boks, via YouSee Play-appen og play.yousee.dk. På den måde kan du tage din underholdning med dig overalt.

Ja, der er lidt forskel på det indhold, du kan se. Hvis du har SkyShowtime som en fordel, så vil børneindholdet ikke være tilgængeligt, men du har præcis de samme film og serier, som i YouSee Play og Bland Selv-udgaven af SkyShowtime. Har du valgt SkyShowtime i YouSee Play eller igennem Bland Selv, så får du adgang til det fulde udbud.