Se alle episoder af Peaky Blinders

Følg med når Vicepolitikommissæren Chester Campbell kommer på færten af den snedige Tommy Shelby og resten af medlemmerne i Peaky Blinders-banden. Men det er ikke barnemad at jagte den magtfulde bande, der agerer som store stjerner på den engelske kriminelle scene i 1920ernes Birmingham. Og rygterne hvisker endda om, at medlemmerne i Peaky Blinders syr skjulte barberblade ind i sixpence-kasketten og bruger dem som våben.

Læs mere om Bland Selv Tv & Streaming fra YouSee og se, hvordan du får adgang til alle afsnit af Peaky Blinders på C More her.

Læs mere

Kom med til 1920ernes Birmingham

Se Peaky Blinders på C More

Vi er 1920ernes Birmingham og følger den snedige Thomas 'Tommy' Shelby og resten af slænget i den ikoniske gangsterbande Peaky Blinders.

I løbet af seriens 5 sæsoner udvider Peaky Blinders deres magtimperium til resten af England, og nu må Vicepolitikommissæren Chester Campbell sætte alt hans energi på at sætte en stopper for Tommy Shelby og resten af slænget.

Se Peaky Blinders på C More

Det er Steven Knight, som står bag serien. Knight fik inspiration til fra virkeligheden fra dengang i 1900-tallets Birmingham, hvor unge mænd samledes i små grupperinger, som blev kendt som Peaky Blinders.

Peaky Blinders er produceret af BBC. Seriens første sæson havde release-dato den 13. september 2013 og kører nu på sæson 5 fra 2019.

De største tv-karakterer præsenteret af de største skuespillere

Serien har nogle af de mest fantastiske medvirkende skuespillere og skuespillerinder, som lægger ansigt til seriens ikoniske karakterer.

Hovedrollen Thomas Shelby er blevet en af tidens største og mest ikoniske tv-karakterer og spilles af den talentfulde skuespiller Cillian Murphy. Tommy Shelby bliver ledsaget af mange af sine familiemedlemmer og venner i Peaky Blinders. Bl.a. sin tante Aunt Elizabeth 'Polly' Gray (Helen McCrory), sin bror Arthur Shelby (Paul Anderson), vennen Alfred 'Alfie' Solomons (Tom Hardy) og mange flere. Og så spiller Sam Neil Vicepolitikommissæren Chester Campbell.

Anmeldelse - Peaky Blinders er en sand seriefavorit

Peaky Blinders har modtaget gode anmeldelser, og blev fra starten et kæmpe seer-hit både i England og resten af verden. Serien er især blevet rost for det velskrevne plot og det store og gennemudviklede karaktergalleri. Og så er serien især blevet kendt for scenografien - ikke mindst for at genskabe den ikoniske tøjstil fra 1920ernes England, hvor virkelighedens Peaky Blinders klædte sig fornemt med den ikoniske Sixpence-hat.

Serien er også blevet kendt for det gode soundtrack - især for titelsangen Red Right Hand af Nick Cave & The Bad Seeds.

Peaky Blinders været nomineret til et utal af tv-priser og vundet en række prestigefulde titler inden for bl.a. bedste scenografi, bedste skuespil og bedste dramaserie. Og så er Peaky Blinders blevet et kæmpe seer-hit og har fået høje score på IMDb.

Har du ikke tv hos YouSee?

Har du ikke tv hos YouSee?

Med en Bland Selv tv-pakke er det dig, som bestemmer indholdet i din tv-pakke. Du kan blandt andet vælge mellem mere end ti af de mest populære streamingtjenester. Og nu kan du også vælge TV 2 PLAY.