Få adgang til alle sæsoner af Stranger Things

Stranger Things er blevet et kæmpe hit over hele verden, og du vil elske serien for dens 80er-feel, som du kender fra storfilm som blandt andet E.T. Lige nu kan du streame alle tre sæsoner af Stranger Things på Netflix.

Læs mere om, hvordan du får adgang til Stranger Things med et YouSee Bland Selv Tv & Streaming-abonnement her.

Læs mere

Se med når hele Hawkings leder efter Will

Se Stranger Things med Netflix

Stranger Things er en original tv-serie produceret af Netflix spækket med spænding, gys og science fiction.

I serien kommer du med til den lille amerikanske by Hawkins, hvor den lille dreng, Will Byers, forsvinder under mystiske omstændigheder. Nu sætter hans venner, hans mor og politichefen Jim Hopper sig for at opklare mysteriet, og bringe Will tilbage i sikkerhed.

Original historie og et veludviklet karaktergalleri

Duffer-brødrene Matt Duffer og Ross Duffer står bag serien Stranger Things. Sammen har de kreeret en perlerække af spændingsfyldte og fascinerende afsnit af serien Stranger Things.

Netflix har fanget den samme stemning, som vi alle elsker fra storfilm som E.T., hvis handling skal forestille at foregå i 1980ernes USA. Her forsvinder den unge Will på mystisk vis fra den lille by Hawkings, og i serien følger vi, hvordan både Wills venner, familie og byens politi kæmper for at finde den lille dreng og bringe ham sikkert hjem. Men det viser sig at være noget af en mystisk rejse, som seriens karakterer kommer på for at bringe Will tilbage til overfladen. Der sker nemlig uforklarlige ting i byen - især på byen laboratorie, Hawkins National Laboratory.

Blandt de medvirkende i tv-serien finder du først og fremmest en gruppe talentfulde børneskuespillere som Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, der spiller vennerne Will Byers, Mike Wheeler, Dustin Henderson, Lucas Sinclair. Natalie Dyer er i rollen som Mikes storesøster Nancy Wheeler, der også prøver at opklare mysteriet i Hawkins sammen med Jonathan Byers, som bliver spillet af Charlie Heaton. Og sidst, men ikke mindst, indtager Millie Bobby Brown rollen som den mystiske unge Eleven, der har overnaturlige evner, men som har svært ved at tale.

I serien kan du også se Winona Ryder i rollen som Joyce Byers, den sønderknuste mor til den forsvundne Will. Du kan også se David Harbour i rollen som Jim Hopper, som er politichef i den lille by, Hawkins.

Anmeldelse - Stranger Things er et kæmpe seer-hit

Da første sæson af Stranger Things havde premiere på Netflix tilbage i 2016 blev den hurtigt til et kæmpe seer-hit. Anden sæson fra 2017 og sæson tre fra 2019 er også blevet rost til skyerne af de millioner af Stranger Things-fans verden over. Stranger Things har også vundet en god portion priser - fx de prestigefyldte Emmy-priser. Og så har serien været nomineret til hele 4 Golden Globes.

Har du ikke tv hos YouSee?

Har du ikke tv hos YouSee?

Med en Bland Selv tv-pakke er det dig, som bestemmer indholdet i din tv-pakke. Du kan blandt andet vælge mellem mere end ti af de mest populære streamingtjenester. Og nu kan du også vælge TV 2 PLAY.