Bland din helt egen tv-pakke

  • Vælg frit mellem tv-kanaler og streamingtjenester Vælg frit mellem tv-kanaler og streamingtjenester


  • Udskift dem, når det passer dig – direkte via dit tvUdskift dem, når det passer dig – direkte via dit tv


  • Vælg 10, 20 eller 36 point at blande forVælg 10, 20 eller 36 point at blande for

Vi har lavet en video, der beskriver Bland Selv

Se videoen

Se, om du kan få Bland Selv


Tjek din adresse

Få flere fordele med YouSee Tv

Med tv fra YouSee får du alt det bedste underholdning samlet ét sted. Hos os kan du med en Bland Selv-pakke blande tv-kanaler og streaming, så din tv-løsning altid giver dig mulighed for at vælge alle dine yndlingskanaler og streamingtjenester - uanset om du er til livesport, film og serier eller det bedste børneunderholdning. Du får også adgang til et kæmpe udvalg af lejefilm, og som YouSee-kunde får du oven i købet eksklusiv underholdning, som du kun kan se hos os.

Med YouSee Tv får du meget mere end bare en klassisk tv-pakke, og så har vi Danmarks største kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Adgang på alle dine skærme

Hos YouSee får du adgang til at se tv på alle dine skærme. Med YouSee Tv & Film-appen kan du nemlig se de fleste af dine tv-kanaler på din tablet, mobil og computer. På den måde kan du tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt i Danmark. Så kan du f.eks. se nyheder og sport på vej hjem fra arbejde eller se film og tv-serier på togturen.

YouSee Tv-boksen kommer også med en lang række smarte funktioner. Du kan se de tv-programmer du gik glip af fra vores store tv-arkiv, optage dine favoritprogrammer til senere og sætte programmer på pause, spole tilbage eller starte forfra.

Bland streaming og tv-kanaler

Vi tilbyder en unik Bland Selv-løsning, så du selv kan vælge, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have i din tv-pakke. Vi har et stort udvalg af danske og udenlandske tv-kanaler og alle de bedste streamingtjenester som HBO Nordic, Viasat Film og C More, så du altid har adgang til en lang række programmer inden for nyheder, sport, kultur, film, serier og meget mere. Du kan frit udskifte dine kanaler og streamingtjenester, når det passer dig – uden det koster ekstra.

Med YouSee Tv-boksen får du også nem og hurtig adgang til et stort udvalg af de bedste lejefilm inden for alle tænkelige genrer. Og med YouSee Premiere får du også fri adgang til en premierefilm hver måned med din YouSee Tv-boks, som du kan se, når du vil – og ligeså mange gange, du vil.

Film, serier og eksklusivt indhold

YouSee Film & Serier giver dig fri adgang til flere hundrede film og en lang række tv-serier for både børn og voksne - med YouSee Tv får du underholdning til hele familien. Vi giver dig også eksklusiv underholdning – bl.a. de nye sæsoner af de største tv-serier, som du kan se før alle andre, egenproducerede tv-programmer og særafsnit af tv-programmer som kun vises hos os.

Vi har blandt andet lavet et eksklusivt samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller, så du får ChriChriTv med indhold, der er særligt produceret til dig.