DU FÅR MEGET MERE END EN KLASSISK TV-PAKKE

Hos YouSee får du altid mere med. Her kan du se nogle af de fordele, du får, når du har tv fra YouSee.

Slip for faste sendetider

Klik på ikonerne for mere info

 • Tv-arkiv
  Find det, du gik glip af,
  i det store tv-arkiv

 • Start forfra
  Start forfra, og få det
  hele med

 • Pause
  Sæt dit tv på pause,
  hvis du bliver forstyrret

 • Optag
  Optag dine favoritter, og se
  dem, når det passer dig


En premierefilm til dig
hver måned

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt premierefilm, som du kan se, når du vil - og lige så mange gange du vil i den pågældende måned. Det kan være en thriller den ene gang og en romantisk komedie den næste, så der er noget for enhver smag. Vi kalder det YouSee Premiere.Læs mere

Månedens film hos YouSee Premiere

Hvordan skal din tv-pakke se ud?

Bestil her

Værd at vide om YouSee Tv

Hvilke valgfrie tv-kanaler kan jeg vælge?

Du kan vælge mellem masser af tv-kanaler, og sammensætte din egen tv-pakke. Du kan se alle de kanaler, du kan vælge imellem på yousee.dk og på Mit YouSee, som er dit selvbetjeningsunivers. Her kan du også udskifte dine valgfrie kanaler, når det passer dig.

Hvor tit kan jeg skifte mine valgfrie tv-kanaler ud?

Du kan skifte dine valgfrie tv-kanaler ud en gang om måneden. Men du behøver ikke at skifte dem alle ud på én gang.

Kan jeg selv skifte mine valgfrie tv-kanaler, eller skal Kundeservice gøre det for mig?

Du kan helt selv udskifte dine valgfrie tv-kanaler, uden du behøver ikke ringe til Kundeservice. Du skifter dine tv-kanaler i selvbetjeningen på Mit YouSee

Koster det noget at udskifte de valgfrie tv-kanaler?

Nej, det koster ikke noget. Derfor kan du nemt justere din tv-pakke, så den passer til store sportsbegivenheder, tv-premierer eller det, som interesserer dig lige nu.

Skal jeg altid have en Grundpakke?

Ja, som det er lige nu, skal du altid have en Grundpakke. Her ligger 25 faste tv-kanaler, som du så kan supplere med 10, 20 eller 36 valgfrie tv-kanaler. Det giver masser af frihed til at sammensætte en tv-pakke, der passer til dine behov og interesser. Du kan også vælge at tilkøbe én ekstra tv-kanal – eller det antal tv-kanaler, der passer dig. Så betaler du bare den pris, som de(n) respektive kanal(er) koster.

Kan jeg se YouSee Tv i udlandet?

Nej, det er ikke muligt at se tv, når du befinder dig i udlandet. Det kan du kun, når du er i Danmark. Vi har nemlig kun rettigheder til at vise tv-kanalerne inden for landets grænser.

Kan jeg se tv på farten?

Ja, du kan både se YouSee Tv på dit tv derhjemme og på dine andre skærme – fx mobil og tablet. Du skal bare hente YouSee Tv & Film-appen, og så har du adgang til at se tv på farten – overalt i Danmark.

Følger der altid en tv-boks med, når jeg bestiller en tv-pakke fra YouSee?

Ja, det følger altid en tv-boks med i vores nye YouSee Tv-abonnementer. Hvis du har et ældre abonnement, men stadig gerne vil have adgang til tv-boksens smarte funktioner, som for eksempel at kunne pause live-tv eller starte programmer forfra, kan du sagtens bestille boksen som tilkøb.

Hvad giver tv-boksen af muligheder?

Med en tv-boks fra YouSee slipper du for faste sendetider. Du kan nemlig optage programmer og se dem, når det passer dig, finde tidligere programmer i tv-arkivet, sætte programmer på pause og meget mere. Derudover kan du samle al din underholdning ét sted. Du kan nemlig også se streamingtjenester som fx Netflix og HBO Nordic direkte via tv-boksen, og så kan du leje de nyeste film med få tryk på fjernbetjeningen.

Du får en lang række fordele med YouSee Tv

Med YouSee Tv får du en tv-pakke med en masse ekstra underholdning samlet ét sted. Hos os får du blandt andet mulighed for at vælge valgfrie tv-kanaler. Du får også adgang til et stort udvalg af lejefilm, og som YouSee-kunde får du eksklusivt underholdning, film og serier, som du ikke kan se andre steder.


Med din YouSee Tv-boks får du også mulighed for at få nem og hurtig adgang til en række af de største streamingtjenester direkte på dit tv.
En fleksibel oplevelse, hvor du kan se tv, hvor som helst og når som helst. Du kan nemlig se tv på alle dine skærme - så kan du blandt andet se dine favoritprogrammer inden for nyheder, sport, kultur, film og serier på dit tv, tablet, mobil og computer.


YouSee Tv-boksen kommer også med en lang række smarte funktioner. Du kan se de tv-programmer du gik glip af fra vores store tv-arkiv, optage dine favoritprogrammer til senere og sætte programmer på pause, spole tilbage eller starte forfra.


Her får du et kort overblik over alle de ekstra fordele du får med YouSee Tv. I boksene ovenfor kan du læse meget mere om alle de fordele, der tilsammen gør YouSee Tv til meget mere end bare en klassisk tv-pakke.

Få valgfrie tv-kanaler på alle dine skærme

Vi tilbyder valgfrie kanaler, så du selv kan vælge hvilke tv-kanaler du vil have i din tv-pakke. Vi har et stort udvalg af danske og udenlandske tv-kanaler, så du altid har adgang til en lang række programmer inden for nyheder, sport, kultur, film, serier og meget mere. Du kan frit udskifte dine kanaler hver måned – uden det koster ekstra.


Vi tilbyder også mange af vores tv-kanaler i HD-kvalitet. Du kan f.eks. se mange af DR’s kanaler i HD-kvalitet.
Hos os får du adgang til at se tv på alle dine skærme. Med YouSee Tv & Film-appen kan du nemlig se de fleste af dine tv-kanaler på din tablet, mobil og computer. På den måde kan du tage dine tv-kanaler med dig overalt i Danmark - så kan du f.eks. se nyheder og sport på vej hjem fra arbejde eller se film og tv-serier på togturen.

Med YouSee Tv får du adgang til streamingtjenester og lejefilm direkte på dit tv

Gennem YouSee Tv-boksen kan du få nem og hurtig adgang til et stort udvalg af lejefilm og en lang række af de største streamingtjenester. Du kan se Netflix, HBO Nordic, Viasat Film og C More direkte via din tv-boks.


Med YouSee Tv-boksen får du også nem og hurtig adgang til et stort udvalg af lejefilm, så du med et par klik på din fjernbetjening kan se lejefilm på din tv-skærm. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af titler, og vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg, så du altid har adgang til de nyeste film hjemme i sofaen.

Se film, serier og eksklusivt indhold med YouSee Tv

YouSee Film & Serier giver dig fri adgang til flere hundrede film og en lang række tv-serier for både børn og voksne - med YouSee Tv får du underholdning til hele familien.
Vi giver dig også eksklusiv underholdning – bl.a. de nye sæsoner af de største tv-serier, som du kan se før alle andre, egenproducerede tv-programmer og særafsnit af tv-programmer som kun vises hos os.


Vi har blandt andet lavet et eksklusivt samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller, så du får ChriChriTv med indhold, der er særligt produceret til dig. Du får også Lunas Kage Bage Show, som er en serie produceret af YouSee, som du ikke kan se andre steder.


Med YouSee Premiere får du også fri adgang til en premierefilm hver måned med din YouSee Tv-boks, som du kan se, når du vil. Du kan se premierefilmen så mange gange du vil indenfor den pågældende måned - så du kan altså blive ved med at trykke play!Med YouSee Tv får du meget mere end bare en klassisk tv-pakke, og så har vi Danmarks største kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.