YouSee Tv med
Bland Selv

Tv og streaming samlet ét sted

Se udvalg og priser på din adresse

Udvalget afhænger af, hvor du bor. Og bor du i en forening, kan der være særlige foreningspriser.

  Eksempler på tv-pakker

  Grundpakke

  Inkl. tv-boks

  299,- pr. md.

  • Oprettelse 599,-
  • Forsendelse 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.492,-

  Tv med Bland Selv

  10

  point

  Inkl. tv-boks og Grundpakke

  479,- pr. md.

  • Oprettelse 599,-
  • Forsendelse 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.672,-
  Spar 698,-

  Tv med Bland Selv

  20

  point

  Inkl. tv-boks og Grundpakke

  529,- pr. md.

  • Oprettelse 0,- 599,-
  • Forsendelse 0,- 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.024,-

  Tv med Bland Selv

  36

  point

  Inkl. tv-boks og Grundpakke

  579,- pr. md.

  • Oprettelse 599,-
  • Forsendelse 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.772,-

  Sådan fungerer Bland Selv

  Med Bland Selv kan du blande din helt egen tv- og streamingpakke. Du skal bare vælge, hvor mange point du vil blande for – så er resten op til dig. Dine valg kan du udskifte igen efter 30 dage, hvis du har lyst.

  Sammensæt din pakke

  Tv-kanaler har en værdi af 1 point. Og streamingtjenester fra 2 point.

  Bland på tv, web og app

  Det er let at blande, og du kan gøre det direkte fra sofaen.

  Skift ud, når du vil

  Ændringerne slår igennem inden for få minutter – og senest inden for 1 time.

  Over 10 streamingtjenester at vælge imellem

  Streamer du film og serier? Med Bland Selv kan du blande masser af streamingtjenester ind i din tv-pakke. Og du kan nemt skifte dem ud, hvis du får lyst til at prøve noget nyt.

  5 point
  4 point
  3 point
  4 point
  6 point
  3 point
  2 point
  5-17 point
  3 point
  4 point
  6 point

  Masser af tv-kanaler for hele familien

  Med Bland Selv kan du vælge mellem en masse tv-kanaler. Og der er noget for alle. Måske har du lyst til at vælge 20? Eller måske bare to og så nogle streamingtjenester? Det er op til dig.

  Børn1 kanal = 1 point

  Dokumentar1 kanal = 1 point

  Udland1 kanal = 1 point

  Sport1 kanal = 1 point

  Musik1 kanal = 1 point

  Underholdning1 kanal = 1 point

  Nyheder1 kanal = 1 point

  Andet1 kanal = 1 point

  Grundpakke med tv og streaming for alle

  Grundpakken følger med i alle abonnementer, og med den får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. Men du får meget mere end en klassisk tv-pakke. Du får nemlig også adgang til masser af film og underholdning i verdensklasse.

  Paramount+

  Få fri adgang til masser af biograffilm fra Paramount Pictures.

  Læs mere

  Danmarks nye kanal

  Se livekampe fra Premier League og masser af originale danske programmer.

  Læs mere

  YouSee Premiere

  Se månedens udvalgte premierefilm kvit og frit - lige når det passer dig.

  Læs mere
  • Stort tv-arkiv og masser af streaming
  • Pause • Spol • Optag

  Se tv hvor som helst. Når som helst

  Se al din underholdning, både flow-tv og streaming, lige hvor det passer dig. Hjemme i stuen. På farten. I hele EU. Du kan se YouSee Tv med en YouSee Tv-boks, Apple tv, Chromecast, smart tv, computer, tablet og smartphone. Du bestemmer.

  Tv-boksen samler alt dit indhold

  Du kan søge på tværs af al din underholdning, sætte programmer på pause, starte dem forfra og optage det hele i skyen, så du også kan se dine optagelser fx på din mobil. Tv-boksen kan vise indhold i Ultra HD-kvalitet, så du kan se bl.a. Netflix og YouTube i en ultraskarp billedkvalitet.

  Mere om tv-boksen

  Med YouSee Tv får du MERE med

  Har du mere end ét produkt hos os, kan du blive en del af vores fordelsprogram YouSee More – uden det koster ekstra. Vælg mellem masser af fordele, og skift dem ud, når det passer dig.

  Har du spørgsmål?

  Se udvalg og priser på din adresse

  Udvalget afhænger af, hvor du bor. Og bor du i en forening, kan der være særlige foreningspriser.

  Få flere fordele med YouSee Tv - derfor skal du vælge os som din tv-udbyder

  Med tv fra YouSee får du alt det bedste underholdning samlet ét sted. Med en Bland Selv-pakke kan du blande tv-kanaler og streaming, så din tv-løsning altid giver dig mulighed for at vælge alle dine yndlingskanaler og streamingtjenester – uanset om du er til livesport, film og serier eller det bedste børneunderholdning. Med et tv-abonnement hos os får du også adgang til et kæmpe udvalg af lejefilm, og som YouSee-kunde får du oven i købet masser af eksklusiv underholdning, som du kun kan se hos os. Med YouSee Tv får du meget mere end bare en klassisk tv-pakke. Og vi har også Danmarks største kundeserviceteam, der altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

  Tv-pakker med streaming

  Med en Bland Selv tv-pakke fra YouSee får du ikke bare mulighed for at vælge frit blandt et varieret udbud af tv-kanaler. Du kan også vælge streamingtjenester som en del af din tv-pakke. Det betyder, at du ikke længere behøver være online på din pc eller tablet for at streame dine favorit-programmer på Netflix, HBO Nordic, C More, Viasat Film inkl. Viaplay og mange flere. Er du én af de mange, der efterhånden streamer flere serier på f.eks. Netflix og HBO Nordic, end du ser tv-kanaler? Så har vi den perfekte løsning til dig. Du kan nemlig vælge at få Netflix, HBO Nordic, Min Bio, Dansk Filmskat, Viasat Film inkl. Viaplay, C More, Nordisk Film+ og mange flere streamingtjenester som en del af din tv-pakke. Vi har lavet en løsning, hvor dine streamingtjenester ligger som tv-kanaler på tv-boksen. Så kan du nemt skifte fra DR1, når du har set nyheder, over til Netflix og streame din favoritserie. Og vil du gerne prøve en anden streamingtjeneste end den, du normalt bruger? Måske er der premiere på en serie, du gerne vil følge med i eller en film, du gerne vil se? Ja, så kan du bare bytte din nuværende streamingtjeneste ud med den anden, du hellere vil have lige nu. Længere oppe på siden her kan du læse mere om alle de streamingtjenester, du kan vælge med Bland Selv. Her kan du også se, hvor mange point hver streamingtjeneste koster.

  Pris – hvad koster tv-pakker fra YouSee?

  Vi har forskellige tv-pakker til forskellige priser. Prisen på din tv-pakke afhænger af, hvor mange tv-kanaler og streamingtjenester du vil have i din tv-pakke. Men én ting er helt sikkert - uanset hvilken tv-pakke du vælger, får du altid tv til en rigtig god pris hos os. Og vælger du en Bland Selv-pakke, får du mulighed for helt selv at bestemme, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have. Så kan du blande din helt egen tv-pakke med alle din favorit-tv-kanaler som f.eks. TV2 Sport, Disney Channel, TV2 News, TV3+, 3 Max, BBC, TV2 Zulu og mange flere. Og du kan skifte kanaler og streamingtjenester, lige når det passer dig. Derudover får du naturligvis også bl.a. TV2, Xee, DK4 og alle DR’s kanaler med i tv-pakken. Længere oppe på denne side kan du se alle priserne på vores tv-pakker.

  Få den bedste tv-oplevelse med YouSee tv-boks

  Vores tv-boks giver dig den bedste tv-oplevelse. Med tv-boksen har du altid nem og hurtig adgang til dine tv-kanaler og streamingtjenester. YouSee Tv-boksen kommer med en lang række smarte funktioner. Er du f.eks. gået glip af et program, kan du sikkert finde det efterfølgende i vores store tv-arkiv. Du kan også bruge tv-boksen til at optage dine favoritprogrammer og se dem, når det passer dig eller sætte programmer på pause, spole tilbage og starte forfra. Så behøver du ikke længere holde øje med sendetider og sidde klar foran dit tv, hver gang der ruller noget over skærmen, du gerne vil se. Og så får du også en tv-guide med en komplet og overskuelig oversigt over alle dagens tv-programmer.

  Bland streaming og tv-kanaler

  Vi tilbyder en unik og fleksibel Bland Selv-løsning, så du selv kan vælge, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have i din tv-pakke. Vi har et stort udvalg af både danske og udenlandske tv-kanaler og alle de bedste streamingtjenester som HBO Nordic, Viasat Film inkl. Viaplay, Netflix og C More. Så du har altid adgang til en lang række af de bedste programmer inden for nyheder, sport, kultur, film, serier og meget mere. Du kan frit udskifte dine kanaler og streamingtjenester, når det passer dig – uden det koster ekstra. Og det er nemt og hurtigt at skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester. Dine ændringer træder nemlig i kraft inden for en time – og ofte med det samme. Med YouSee Tv-boksen får du også nem og hurtig adgang til et stort udvalg af de bedste lejefilm inden for alle tænkelige genrer. Og med YouSee Premiere får du også fri adgang til en aktuel premierefilm hver måned på din YouSee Tv-boks. Premierefilmen kan du se, når du vil – og lige så mange gange, du vil i den pågældende måned.

  Film og serier til hele familien

  Med et tv-abonnement fra YouSee får du adgang til flere hundrede film og en lang række tv-serier for både børn og voksne. Så med YouSee Tv får du underholdning til hele familien. Så kan du fx se de nye sæsoner af de største tv-serier og de mest populære film.

  Og du kan vælge mellem en lang række tv-kanaler og streamingtjenester, der giver adgang til en lang række film og serier fra Netflix, HBO Nordic, C More, Viasat Film inkl. Viaplay, Nordisk Film+ og mange flere. Og på Tv-boksen og i vores Tv og Film-app har du alt samlet ét sted.

  Adgang på alle dine skærme

  Hos YouSee får du adgang til at se tv og streame på alle dine skærme. Med vores YouSee Tv & Film-app kan du nemlig se de fleste af dine tv-kanaler og streamingtjenester på din tablet, mobil eller computer. På den måde kan du tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt i Danmark og EU. Så kan du f.eks. se nyheder og sport på vej hjem fra arbejde eller se film og tv-serier på togturen.

  Suveræn underholdning på Xee

  Med YouSee som tv-udbyder får du også suveræn underholdning på vores helt egen tv-kanal Xee. På Xee kan du se originalt indhold produceret specielt til Xee, de nyeste og populæreste tv-serier samt livekampe fra Premier League og Bundesligaen. Du kan både følge med i tv-programmerne direkte og streame dit favorit-tv-program fra det store tv-arkiv. Læs mere om Xee og se, hvilke programmer du kan se på kanalen.

  Saml tv og bredbånd hos os og få flere fordele med YouSee More

  Lad os levere både tv og internet hjemme hos dig og få adgang til vores fordelsprogram YouSee More. Når du har mere end et produkt hos os, kan du vælge frit mellem en lang række fordele – f.eks. C More, Bookmate, Nick Play, YouSee Musik og mange andre. Læs mere om YouSee More

  Hvilken tv-pakke skal jeg vælge?

  Du skal vælge en fleksibel Bland Selv-pakke med masser af fordele fra YouSee. Så kan du helt selv kan bestemme, hvilke kanaler og streamingtjenester du vil have i din tv-pakke. Her får du altså en unik tv-pakke med både tv og streaming. Og du kan altid nemt og hurtigt skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud, hvis du ombestemmer dig eller bare gerne vil prøve noget nyt. Længere oppe på denne side kan du se vores forskellige tv-pakker.