YouSee Tv med
Bland Selv

Tv og streaming samlet ét sted

Se udvalg og priser på din adresse

Udvalget afhænger af, hvor du bor. Og bor du i en forening, kan der være særlige foreningspriser.

  Eksempler på tv-pakker

  Grundpakke

  Inkl. tv-boks

  299,- pr. md.

  • Oprettelse 599,-
  • Forsendelse 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.492,-

  Tv med Bland Selv

  10

  point

  Inkl. tv-boks og Grundpakke

  479,- pr. md.

  • Oprettelse 599,-
  • Forsendelse 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.672,-
  Spar 698,-

  Tv med Bland Selv

  20

  point

  Inkl. tv-boks og Grundpakke

  529,- pr. md.

  • Oprettelse 0,- 599,-
  • Forsendelse 0,- 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.024,-

  Tv med Bland Selv

  36

  point

  Inkl. tv-boks og Grundpakke

  579,- pr. md.

  • Oprettelse 599,-
  • Forsendelse 99,-
  Mindstepris 6 mdr. 2.772,-

  Bemærk! Fra 1. januar 2020 kan du ikke længere vælge følgende kanaler som en del af Bland Selv: Kanal 4, 6'eren, CANAL9, TLC, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery, Discovery Science og Investigation Discovery. Hvis du har en eller flere af kanalerne i Bland Selv, skal du ved årets udgang vælge nye tv-kanaler eller streamingtjenester for et tilsvarende antal point.

  Nyt indhold i din
  tv-pakke i det nye år

  Danskernes tv-vaner ændrer sig hele tiden, derfor udskifter vi nogle af kanalerne i vores tv-pakker i det nye år.

  Læs mere

  Sådan fungerer Bland Selv

  Med Bland Selv kan du blande din helt egen tv- og streamingpakke. Du skal bare vælge, hvor mange point du vil blande for – så er resten op til dig. Dine valg kan du udskifte igen efter 30 dage, hvis du har lyst.

  Sammensæt din pakke

  Tv-kanaler har en værdi af 1 point. Og streamingtjenester fra 2 point.

  Bland på tv, web og app

  Det er let at blande, og du kan gøre det direkte fra sofaen.

  Skift ud, når du vil

  Ændringerne slår igennem inden for få minutter – og senest inden for 1 time.

  Over 10 streamingtjenester at vælge imellem

  Streamer du film og serier? Med Bland Selv kan du blande masser af streamingtjenester ind i din tv-pakke. Og du kan nemt skifte dem ud, hvis du får lyst til at prøve noget nyt.

  5-17 point
  4 point
  3 point
  6 point
  6 point
  5 point
  2 point
  3 point
  3 point
  4 point
  4 point

  Masser af tv-kanaler for hele familien

  Med Bland Selv kan du vælge mellem mere end 50 tv-kanaler. Og der er noget for alle. Måske har du lyst til at vælge 20? Eller måske bare to? Det er op til dig.

  1 kanal = 1 point

  Film & serier

  Børn

  Dokumentar

  Sport

  Musik

  Underholdning

  Nyheder

  Andet

  Nye tv-kanaler i pakkerne

  Fra 1. januar 2020 kan du ikke længere vælge følgende kanaler som en del af Bland Selv: Kanal 4, 6'eren, CANAL9, TLC, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery, Discovery Science og Investigation Discovery. Hvis du har en eller flere af kanalerne i Bland Selv, skal du ved årets udgang vælge nye tv-kanaler eller streamingtjenester for et tilsvarende antal point.

  kanaler

  Grundpakke med tv og streaming for alle

  Grundpakken følger med i alle abonnementer, og med den får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. Men du får meget mere end en klassisk tv-pakke. Du får nemlig også adgang til masser af film og underholdning i verdensklasse.

  Kanal 5 udskiftes med TV 2 Charlie
  pr. 1. januar 2020.

  Paramount+

  Få fri adgang til masser af biograffilm fra Paramount Pictures.

  Læs mere

  Danmarks nye kanal

  Se livekampe fra Premier League og masser af originale danske programmer.

  Læs mere

  YouSee Premiere

  Se månedens udvalgte premierefilm kvit og frit - lige når det passer dig.

  Læs mere
  • Stort tv-arkiv og masser af streaming
  • Pause • Spol • Optag

  Se tv hvor som helst. Når som helst

  Se al din underholdning, både flow-tv og streaming, lige hvor det passer dig. Hjemme i stuen. På farten. I hele EU. Du kan se YouSee Tv med en YouSee Tv-boks, Apple tv, Chromecast, smart tv, computer, tablet og smartphone. Du bestemmer.

  Tv-boksen samler alt dit indhold

  Du kan søge på tværs af al din underholdning, sætte programmer på pause, starte dem forfra og optage det hele i skyen, så du også kan se dine optagelser fx på din mobil. Tv-boksen kan vise indhold i Ultra HD-kvalitet, så du kan se bl.a. Netflix og YouTube i en ultraskarp billedkvalitet.

  Mere om tv-boksen

  Med YouSee Tv får du MERE med

  Få masser af fordele

  Har du mere end ét produkt hos os, kan du blive en del af vores fordelsprogram YouSee More – uden det koster ekstra. Vælg mellem masser af fordele, og skift dem ud, når det passer dig.
  Hvilke fordele vælger du?

  Tjek pakker og priser på din adresse

  Udvalget afhænger af, hvor du bor. Og bor du i en forening, kan der være særlige foreningspriser.

  Har du spørgsmål?

  Få flere fordele med YouSee Tv

  Med tv fra YouSee får du alt det bedste underholdning samlet ét sted. Hos os kan du med en Bland Selv-pakke blande tv-kanaler og streaming, så din tv-løsning altid giver dig mulighed for at vælge alle dine yndlingskanaler og streamingtjenester - uanset om du er til livesport, film og serier eller det bedste børneunderholdning. Du får også adgang til et kæmpe udvalg af lejefilm, og som YouSee-kunde får du oven i købet eksklusiv underholdning, som du kun kan se hos os. Med YouSee Tv får du meget mere end bare en klassisk tv-pakke, og så har vi Danmarks største kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

  Adgang på alle dine skærme

  Hos YouSee får du adgang til at se tv på alle dine skærme. Med YouSee Tv & Film-appen kan du nemlig se de fleste af dine tv-kanaler på din tablet, mobil og computer. På den måde kan du tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt i Danmark. Så kan du f.eks. se nyheder og sport på vej hjem fra arbejde eller se film og tv-serier på togturen. YouSee Tv-boksen kommer også med en lang række smarte funktioner. Du kan se de tv-programmer du gik glip af fra vores store tv-arkiv, optage dine favoritprogrammer til senere og sætte programmer på pause, spole tilbage eller starte forfra.

  Bland streaming og tv-kanaler

  Vi tilbyder en unik Bland Selv-løsning, så du selv kan vælge, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have i din tv-pakke. Vi har et stort udvalg af danske og udenlandske tv-kanaler og alle de bedste streamingtjenester som HBO Nordic, Viasat Film og C More, så du altid har adgang til en lang række programmer inden for nyheder, sport, kultur, film, serier og meget mere. Du kan frit udskifte dine kanaler og streamingtjenester, når det passer dig – uden det koster ekstra. Med YouSee Tv-boksen får du også nem og hurtig adgang til et stort udvalg af de bedste lejefilm inden for alle tænkelige genrer. Og med YouSee Premiere får du også fri adgang til en premierefilm hver måned med din YouSee Tv-boks, som du kan se, når du vil – og ligeså mange gange, du vil.

  Film, serier og eksklusivt indhold

  YouSee Film & Serier giver dig fri adgang til flere hundrede film og en lang række tv-serier for både børn og voksne - med YouSee Tv får du underholdning til hele familien. Vi giver dig også eksklusiv underholdning – bl.a. de nye sæsoner af de største tv-serier, som du kan se før alle andre, egenproducerede tv-programmer og særafsnit af tv-programmer som kun vises hos os. Vi har blandt andet lavet et eksklusivt samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller, så du får ChriChriTv med indhold, der er særligt produceret til dig.

  Chatten er åben på en anden fanen. Skift fane for at chatte.