Har du brug for hjælp til at vælge?
Har du brug for hjælp til at vælge?

Slip for faste sendetider

Klik på ikonerne for mere info

 • Tv-arkiv
  Find det, du gik glip af,
  i det store tv-arkiv

 • Start forfra
  Start forfra, og få det
  hele med

 • Pause
  Sæt dit tv på pause,
  hvis du bliver forstyrret

 • Optag
  Optag dine favoritter, og se
  dem, når det passer dig


Se morgen-tv om aftenen
… eller omvendt

Med YouSee Tv-boksen kan du se tv, når det passer dig. Med den får du nemlig en række funktioner, der gør op med den traditionelle måde at se tv på.

Så du kan finde de tv-programmer, du gik glip af i det store tv-arkiv. Optage din yndlingsserie til en gråvejrsdag. Sætte et program på pause. Eller starte det helt forfra.


Har du YouSee Tv, men ingen tv-boks? Læs mere

Se tv på
mobil, tablet og pc

Med en tv-pakke fra YouSee kan du se nyheder på din mobil i toget, din yndlingsserie på en tablet under dynen og fodboldkampen på din pc. Det er helt op til dig. Du kan nemlig tage de fleste af dine tv-kanaler med dig overalt i Danmark.

Har du allerede tv fra YouSee? Hent appen YouSee Tv & Film til iOS eller Android nu, og se tv på farten med det samme.Få nem adgang til streamingtjenester
- direkte på dit tv

Er du vild med film og serier? Så kan du nemt vælge at få adgang til Netflix, HBO Nordic, Viasat Film og C More direkte via tv-boksen.
Og du kan selvfølgelig også se de mange film og serier på din mobil, tablet eller pc, når du er på farten.


Få adgang til serier som Homeland, Suits og House of Cards med et enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Læs mere


Brug eksisterende login
eller opret nyt


Se anmelderroste serier som Game of Thrones, Westworld og Girls direkte via din YouSee Tv-boks.

Læs mere


Særpris 69 kr./md.
Første måned 0 kr.


Se alle de bedste og mest populære film hos den største filmudbyder i Norden – ofte før alle andre.

Læs mere


0 kr. første måned
Herefter 99 kr./md.


Få adgang til de nyeste film, masser af spændende serier og børneunderholdning på din store skærm.

Læs mere


99 kr./md.

Lej de nyeste film fra sofaen

Med en tv-boks fra YouSee kan du leje de nyeste film med få tryk på din fjernbetjening, og se dem direkte på dit tv. Der er over 8.000 film at vælge mellem, så der er noget for enhver smag.

Lej filmen La La Land hos YouSee


En premierefilm til dig
hver måned

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt premierefilm, som du kan se, når du vil - og lige så mange gange du vil i den pågældende måned. Det kan være en thriller den ene gang og en romantisk komedie den næste, så der er noget for enhver smag. Vi kalder det YouSee Premiere.Læs mere

Månedens film hos YouSee Premiere

Hvordan skal din tv-pakke se ud?

Bestil her

Værd at vide om YouSee Tv

Hvilke valgfrie tv-kanaler kan jeg vælge?

Du kan vælge mellem masser af tv-kanaler, og sammensætte din egen tv-pakke. Du kan se alle de kanaler, du kan vælge imellem på yousee.dk og på Mit YouSee, som er dit selvbetjeningsunivers. Her kan du også udskifte din valgfrie kanaler, når det passer dig.

Hvor tit kan jeg skifte mine valgfrie tv-kanaler ud?

Du kan skifte dine valgfrie tv-kanaler ud en gang om måneden. Men du behøver ikke at skifte dem alle ud på én gang.

Kan jeg selv skifte mine valgfrie tv-kanaler, eller skal Kundeservice gøre det for mig?

Du kan helt selv udskifte dine valgfrie tv-kanaler, uden du behøver ikke ringe til Kundeservice. Du skifter dine tv-kanaler i selvbetjeningen på Mit YouSee

Koster det noget at udskifte de valgfrie tv-kanaler?

Nej, det koster ikke noget. Derfor kan du nemt justere din tv-pakke, så den passer til store sportsbegivenheder, tv-premierer eller det, som interesserer dig lige nu.

Skal jeg altid have en Grundpakke?

Ja, som det er lige nu, skal du altid have en Grundpakke. Her ligger 25 faste tv-kanaler, som du så kan supplere med 10, 20 eller 36 valgfrie tv-kanaler. Det giver masser af frihed til at sammensætte en tv-pakke, der passer til dine behov og interesser. Du kan også vælge at tilkøbe én ekstra tv-kanal – eller det antal tv-kanaler, der passer dig. Så betaler du bare den pris, som de(n) respektive kanal(er) koster.

Kan jeg se YouSee Tv i udlandet?

Nej, det er ikke muligt at se tv, når du befinder dig i udlandet. Det kan du kun, når du er i Danmark. Vi har nemlig kun rettigheder til at vise tv-kanalerne inden for landets grænser.

Kan jeg se tv på farten?

Ja, du kan både se YouSee Tv på dit tv derhjemme og på dine andre skærme – fx mobil og tablet. Du skal bare hente YouSee Tv & Film-appen, og så har du adgang til at se tv på farten – overalt i Danmark.

Følger der altid en tv-boks med, når jeg bestiller en tv-pakke fra YouSee?

Ja, det følger altid en tv-boks med i vores nye YouSee Tv-abonnementer. Hvis du har et ældre abonnement, men stadig gerne vil have adgang til tv-boksens smarte funktioner, som for eksempel at kunne pause live-tv eller starte programmer forfra, kan du sagtens bestille boksen som tilkøb.

Hvad giver tv-boksen af muligheder?

Med en tv-boks fra YouSee slipper du for faste sendetider. Du kan nemlig optage programmer og se dem, når det passer dig, finde tidligere programmer i tv-arkivet, sætte programmer på pause og meget mere. Derudover kan du samle al din underholdning ét sted. Du kan nemlig også se streamingtjenester som fx Netflix og HBO Nordic direkte via tv-boksen, og så kan du leje de nyeste film med få tryk på fjernbetjeningen.