Print

Ændringer i Fuldpakken

Flere kanaler i din Fuldpakke

I foråret fik du Boomerang i din tv-pakke, og fra 2. december får du endnu 3 nye tv-kanaler. Klik på kanaler og læs mere om de nye spændende kanaler.

Ønsker du flere eller andre tv-kanaler, kan du her få et overblik over, hvad vi kan tilbyde på din adresse.

Mangler du nogle af dine digitale kanaler?

Vi foretager lidt ændringer i nettet og flytter rundt på nogle af kanalerne
Derfor kan det være nødvendigt, at du genindlæser dine kanaler på tv'et for at kunne finde dem alle sammen igen efter omlægningen.
Bruger du en favoritliste, kan det også være nødvendigt at lave den igen. 


Ændring på analoge kanaler

Hvis du modtager dine kanaler analogt, dvs. at du har et ældre tv som ikke kan modtage kanalerne digitalt, vil du opleve, at nogle af dine kanaler forsvinder 2. december.

Fremover kan du kun se kanalerne, hvis du har digitalt modtageudstyr som for eksempel YouSee Plus eller et tv, som kan vise digitale tv-kanaler. Det drejer sig om følgende kanaler:

  • DR2
  • DR K
  • TV2 Zulu

Læs om YouSee Plus

Disse analoge kanaler flytter kanalplads:

  • TV 2 (Flytter til kanalplads K35 på 583,25 MHz)
  • TV3 (Flytter til kanalplads K34 på 575,25 MHz)
  • Kanal 5 (Flytter til kanalplads K33 på 567,25 MHz)
  • DR Ramasjang (Flyttes til kanalplads K5 på 175,25 MHz det meste af landet. På Fyn og i Nordjylland, er kanalpladsen uændret)

Det bliver derfor nødvendigt at indstille disse kanaler på deres nye pladser fra 2. december. Hvordan du indstiller dine tv-kanaler kan du se i manualen der fulgte med dit tv. 


24Nordjyske skifter til ny plads

Bor du i Nordjylland skal du være opmærksom på at 24Nordjyske skifter kanalplads fra kanal 24 til kanalplads 80. Kanalen bliver samtidig lanceret i HD kvalitet 


Nye HD kanaler

  • Krimi kanalen ID - Investigation Discovery lanceres i HD den 2. december 2014
  • Kanal 4 lanceres i HD i januar 2015.

Ændring af udbud i Bland Selv

Den 2.  december kommer Nat Geo Wild i Fuldpakken. Har du i forvejen valgt denne som en Bland Selv kanal, vil den nu optræde på 2 kanaler og du bør derfor vælge en anden Bland Selv kanal i stedet for.


Din nye pris

Den 1. januar 2015 stiger prisen på Fuldpakken og Fuldpakken med Bland Selv med 30 kr./md, så månedsprisen er fremover 509 kr./md. Har du en Tillægspakke stiger dennes pris med 20 kr./md. Årsagen til prisstigning er, øget betaling for rettigheder til tv-stationer og stigende udgift til tv-stationerne. Du kan se din nye pris på din regning for januar 2015.

Hvis du ønsker at ændre dit abonnement eller skifte til en anden tv-pakke, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Kontakter du os inden den 17. december 2014, kan vi nå at ændre dit abonnement inden prisen stiger.


Lidt om de nye kanaler

Boomerang …

Er sjovt, underholdende og lærerigt tv til børn i alderen 3-7 år. Programmerne er det bedste inden for børne-tv. Der er søde tegnefilmsfigurer som Snurre Snup, Daffy, Pip og Sylvester i Looney Tunes, katten efter musen-figurerne Tom og Jerry, og den elskelige, men grådige kat Garfield.

Du finder den på kanalplads 34

 

Comedy Central Denmark …

Er den eneste 24 timers comedy kanal i Danmark med de sjoveste komedieserier, late night talk-shows og det bedste stand-up fra hele verden. Comedy Central er hjem for bl.a. The Daily Show med Jon Stewart, South Park, Workaholics, Key & Peele, Tosh.O og masser af det sjoveste stand-up. Der vises også masser af kendte comedy klassikere. Har man lyst til comedy, så sker det på Comedy Central!

Du finder den på kanalplads 24      


NatGeo People …

Indeholder historier om bemærkelsesværdige personer og fascinerende subkulturer over hele kloden i programmer som David Rocco’s Dolce Vita, Food Lover’s Guide To The Planet, Lady-boys, Don’t Tell My Mother and Hook, Line & Sisters.

Du finder den på kanalplads 51    


NatGeo Wild …

Består af de bedste og mest nærgående optagelser med vilde dyr, der nogensinde er set på tv. Kanalen har har ry for at levere programmer i enestående kvalitet, som giver seerne mulighed for at få en unik indsigt i naturens verden og de fantastiske væsner, der bebor den. 

Du finder den på kanalplads 52

Mangler du kanaler?

mand ser tv med YouSee striber

Så er årsagen sikkert, at der er sket ændringer eller kommet nye kanaler til.

Tag Tv-Testen og find ud af, om du kan se alle dine kanaler i skarp, digital kvalitet. 

Du får dit resultat med det samme.