Print

Ændringer i Grundpakken

Mangler du nogle af dine digitale kanaler?

Vi foretager ændringer i nettet og flytter rundt på nogle af kanalerne. Derfor kan det være nødvendigt, at du genindlæser dine kanaler på tv'et for at kunne finde dem igen efter omlægningen. Bruger du en favoritliste, kan det også være nødvendigt at lave den igen.


Ændring på analoge kanaler

Hvis du modtager dine kanaler analogt, dvs. at du har et ældre tv som ikke kan modtage kanalerne digitalt, vil du opleve, at nogle af dine kanaler forsvinder 2. december.

Fremover kan du kun se kanalerne, hvis du har digitalt modtageudstyr som for eksempel YouSee Plus boksen eller et tv, som kan vise digitale tv-kanaler. Det drejer sig om følgende kanaler.

  • DR2
  • DR K

Læs om YouSee Plus

Disse analoge kanaler flytter kanalplads:

  • TV 2 (Flytter til kanalplads K35 på 583,25 MHz)
  • TV3 (Flytter til kanalplads K34 på 575,25 MHz)
  • Kanal 5 (Flytter til kanalplads K33 på 567,25 MHz)
  • DR Ramasjang (Flyttes til kanalplads K5 på 175,25 MHz det meste af landet. På Fyn og i Nordjylland, er kanalpladsen uændret). Læs mere om DR Ramasjang

Det bliver derfor nødvendigt at indstille disse kanaler på deres nye pladser fra 2. december. Hvordan du indstiller dine tv-kanaler kan du se i manualen der fulgte med dit tv.


24Nordjyske skifter til ny plads

Bor du i Nordjylland skal du være opmærksom på at 24Nordjyske skifter kanalplads fra kanal 24 til kanalplads 80. Kanalen bliver samtidig lanceret i HD kvalitet 


Din nye pris

Den 1. januar 2015 stiger Grundpakkens pris med 10 kr. pr. måned til 229 kr./md. Årsagen til prisstigning er, øget betaling for rettigheder til tv-stationer og stigende udgift til tv-stationerne. Du kan se din nye pris på din regning for januar 2015.

Hvis du ønsker at ændre dit abonnement eller skifte til en anden tv-pakke, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Kontakter du os inden den 17. december 2014, kan vi nå at ændre dit abonnement inden prisen stiger.

Ønsker du flere eller andre tv-kanaler, kan du her få et overblik over, hvad vi kan tilbyde på din adresse.

Mangler du kanaler?

mand ser tv med YouSee striber

Så er årsagen sikkert, at der er sket ændringer eller kommet nye kanaler til.

Tag Tv-Testen og find ud af, om du kan se alle dine kanaler i skarp, digital kvalitet. 

Du får dit resultat med det samme.