Masser af film, de bedste serier og reality tv

Elsker du film og serier? Så er Viaplay lige noget for dig. Her får du nemlig adgang til de nyeste og bedste film, populære serier, masser af børneunderholdning og alle de velkendte reality-serier fra TV3. Udvalget er kæmpestort, og du kan se det, lige når det passer dig.

Du kan blande Viaplay ind i din tv-pakke med YouSee Play. På den måde har du samlet al din underholdning ét sted.

Allerede kunde? Vælg Viaplay her

Sådan får du YouSee Play

YouSee Play giver dig frit valg på alle hylder

YouSee Play er tv med total valgfrihed

Vil du helst selv bestemme? Så er YouSee Play lige noget for dig! Det er nemlig tv med total valgfrihed. Her kan du fylde alle dine skærme med underholdning, som passer dig og din måde at se på. Vil du bare have et par enkelte favoritkanaler? Eller vil du have det hele? Du bestemmer! Du har frit valg på alle hylder blandt de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester. Uanset om det er sport, serier eller storfilm, du er ude efter, så finder du det her. Og når det er tid til nyt, så skifter du bare. Nemt og hurtigt. Så behøver du aldrig gå glip af noget.

Læs mere om YouSee Play

Det får du:

Her kan du se, hvad du får adgang til med Viaplay i YouSee Play

Viaplay

V film premiere

V film family

V film hits

V film action

V series

Hvad kan man se på Viaplay?

På Viaplay kan du se storfilm, sjove serier, reality tv og film og serier til børn i alle aldre. Nedenunder kan du se et lille udvalg, at de film og serier, du kan se med Viaplay i din tv-pakke.

Storfilm i alle genrer

The Unbearable Weight of Massive Talent

Nicholas Cage i karrierens største rolle - som sig selv!

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Mesterligt eventyr i multiverset

Jurassic Park Dominion

De forhistoriske giganter er tilbage

No Hard Feelings

Romantisk komedie med Jennifer Lawrence

Operation Mincemeat

Baseret på virkelige hændelser

In the Land of Saints and Sinners

En pensioneret lejemorders sidste job

Serier og reality

Bendtner

Sæson 1

MasterChef

3 sæsoner

Luksusfælden

8 sæsoner

Based on a True Story

Sæson 1

One Chicago

9 Sæsoner

The Irrational

Sæson 1

Til børn og barnlige sjæle

Bad Guys

Kan de slemme fyre blive gode?

Minions: Historien om Gru

En superskurk bliver til

Lego Dreamzzz

Kom med på klodsede eventyr

Cocomelon

Populært syng-med-show for de mindste

Gurli Gris

Masser af afsnit med den mudderhoppende børnefavorit

PAW Patrol

Kom med når vovserne redder dagen!

Se Viaplay uanset hvor du er

Du kan se programmer som Boligkøb i blinde, Masterchef, South Park og en masse andre fantastiske serier og film på din mobil, tablet og pc. Hent YouSee Play-appen, så du altid kan se dine yndlingsprogrammer – selv når du er på farten.

På Viaplay-appen og på viaplay.dk kan du se forpremierer og endnu mere indhold. Du modtager login og vejledning via mail, når du har valgt Viaplay gennem YouSee Play.

Bland Viaplay ind i din tv-pakke

Du vælger selv, hvilke kanaler og streamingtjenester, du ønsker at se.
Brug din tv-boks eller YouSee Play-app til at blande.

  1. Åbn din YouSee Play-app eller tænd din tv-boks

  2. Vælg Indstillinger i menuen

  3. Klik på Tilføj kanaler og streamingtjenester

  4. Vælg de kanaler og streamingtjenester, du vil have

Vælg Viaplay her

Værd at vide om Viaplay med YouSee

Viaplay er Nordens største streamingtjeneste med en lang række danske og udenlandske film, serier og reality-programmer, du kender fra biografen og tv.

Du kan se Viaplay på op til 2 antal enheder på samme tid.

Du får adgang til Viaplay igennem Viaplay-appen, som du kan hente til din mobil, tablet eller Smart Tv. Derudover kan du se et stort udvalg af titler på din tv-boks og YouSee Play-appen.

Når du vælger Viaplay ind i din tv-pakke får du en aktiveringskode via email med et login til Viaplays egen platform. Derudover får du en række tv-kanaler fra Viaplay, serier og film direkte ind i din tv-pakke, som du kan se på din tv-boks eller på YouSee Play-app.

Få hjælp til at aktivere Viaplay

Du kan ikke se sport med Viaplay i din YouSee Play-pakke. Men vi har et stort udvalg af tv-kanaler, der viser de mest populære sportsligaer. Fx VM i fodbold, Premier League, Superliga, Champions League, Bundesliga, LaLiga og meget mere.

Ja, du kan downloade film og serier og se dem offline. Fx på på bilturen eller på i flyveren på vej på ferie.

Du får adgang til Viaplays egen platform, hvor du kan se alle deres serier, film og realityprogrammer. Du får også fem tv-kanaler og en række udvalgte film og tv-serier direkte på din tv-boks og YouSee Play-app.

Du får fem tv-kanaler samt et udvalg af film og serier på din tv-boks, som også ligger tilgængelig på din YouSee Play-app og web. For at se Viaplays tv-kanaler, film og serier skal du trykke på menupunktet Kanaler og derefter Viaplay.

Du kan se Viaplay med YouSee Play på dit tv på flere måder. Enten via din tv-boks eller YouSee Play-app, som du kan downloade til Android og iOS. Du har også adgang til Viaplay-appen, som du også kan hente til dit Smart Tv.

YouSee udbyder Viaplay en del af din tv-pakke med Bland Selv. Og du kan skifte Viaplay ud med tv-kanaler og streamingtjenester, hvis du vil prøve noget nyt. På den måde sparer du ekstra regninger på dine streamingtjenester, fordi du får dem gennem dit tv-abonnement.

Viaplay og Netflix er to forskellige streamingtjenester med hver deres forskellige udvalg af film og serier. På Netflix kan du se seriehits som 'The Crown', 'Dronninggambit' og 'Stranger Things'. Mens det er på Viaplay, at du kan se 'Familien fra Bryggen', 'Greys hvide verden' og 'Blacklist'.

Men vi har gode nyheder til dig, som ikke kan vælge. Med YouSee Play kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud, som det passer. Så kan du have Viaplay en måned og Netflix den næste.

De to streamingtjenester har hver sit udvalg af unikke film og serier. Kan du ikke vælge mellem de to streamingtjenester? Så har vi gode nyheder.

Med en YouSee Play tv-pakke behøver du nemlig ikke fastlægge dig på én streamingtjeneste. Du blander selv dine tv-kanaler og streamingtjenester, så du både kan have Viaplay og C More. Du kan også bytte dine streamingtjenester ud, som det passer dig.

Nej, Viaplay og Viasat er ikke det samme. Viaplay er Nordens største streamingtjeneste med film, tv-serier og reality-programmer. Viasat er en tv-udbyder.

Nej, Viaplay er Dplay er ikke det samme. Viaplay er en streamingtjeneste ejet af Nordic Entertainment Group. Her kan du se film, tv-serier og realityprogrammer fra TV3. Dplay er Discoverys streamingtjeneste, hvor du primært kan se tv-programmer fra Kanal 4 og Kanal 5.