Langsom streamer, hvad gør jeg?

Langsom streamer, hvad gør jeg?Skift valg

Der kan være flere årsager til, at du oplever fejl, når du bruger din YouSee Streamer. Her får du løsningen på de mest udbredte problemer.

Streameren vil ikke tænde, er langsom, eller reagerer ikke.

Har du brugt den medfølgende strømforsyning?

Det er ikke nok, blot at tilslutte streameren en USB-port på dit TV. Den skal have strøm direkte fra den medfølgende strømforsyning.

Tjek for nyt software

Det kan være en god idé at tjekke, om der er kommet ny software til streameren.

1. Gå til Indstillinger

2. Vælg Enhedspræferencer

3. Vælg Om og dernæst Systemopdatering

4. Nu søger streameren efter ny software

Dette er ikke en søgning efter nye versioner af dine apps. De burde blive opdateret automatisk. Skulle en app, mod forventning, ikke blive opdateret, så skal du gå i Google Play Butik og søge appen frem. Her vi du så have mulighed for at opdatere appen manuelt.

Apps stopper med at virke eller bliver langsomme

Luk og stands apps.

1. Gå til Indstillinger

2. Vælg Apps

3. Vælg den app, du vil lukke

4. Vælg Tving til at standse og vælge OK

5. Nu stopper appen og du kan starte den igen

Mangler plads

Streameren har 16GB til rådighed til apps. Hvis streameren løber tør for plads, eller hvis en app opfører sig mærkeligt, kan du slette det data, som appen har lagret lokalt på streameren. Når man sletter den lokale data, så henter appen dataene ned igen, når du begynder at bruge appen.

1. Gå til Indstillinger

2. Vælg Apps

3. Vælg den app, du vil frigive plads i

4. Vælg Ryd data og vælge OK

5. Nu sletter streameren den lokale data appen har og du kan starte den igen

Dårlig wifi

Under Indstillinger - Netværk og internet, kan du skifte til et andet netværk.

YouSee_Streamer_instillinger_02

Du kan se på trekanten, hvor stærkt signalet til dit wifi er. Er trekanten ikke helt hvid, så bør du undersøge om du kan forbedre din opsætning.

Du kan læse mere om, hvordan du kan forbedre dit wifi her.

Fjernbetjening reagerer ikke

Du kan finde hjælp til din fjernbetjening her.