Har du brug for hjælp til at vælge?

Få Danmarks bedste mobilnetværk

 Som mobil og mobilt bredbånd kunde hos YouSee, er du på Danmarks bedste mobilnetværk. YouSee bruger nemlig TDC Groups mobilnetværk, der for andet år i træk er kåret som Danmarks bedste 4G mobilnetværk målt på download- og uploadhastighed af Teknologisk Institut.

Læs rapporten fra Teknologisk Institut

Teknologisk Institut


Få suveræn 4G-dækning

Med et 4G-netværk kan du surfe endnu hurtigere på din mobil og tablet, og det er hurtigere end nogensinde at streame film og musik.

YouSee har nu 4G i alle mobilabonnementer

Den højeste hastighed får du med 4G+, der er op til 2-3 gange hurtigere end almindelig 4G. 4G+ dækker 1500 master spredt over hele landet, herunder København, Århus, Odense, Aalborg, Holstebro, Viborg, Esbjerg, Næstved og Slagelse.

I byområderne har hastighedstests vist over 250 Mbit/s download og endnu bedre bundhastigheder. Flere populære smartphones fra Apple, Samsung, Sony, og Huawei understøtter 4G+ (bl.a. iPhone 7 og Samsung Galaxy S8)Danmarks bedste 4G mobilnetværk

Vi bruger TDC Groups mobilnetværk, der er målt som Danmarks bedste og stærkeste. Mobilnetværket er også det hurtigste på up- og downloadhastighed målt af Teknologisk institut.

Læs rapporten fra Teknologisk Institut

 

Hvad er 4G?

4G er en forkortelse for 4. generation af Mobilt Bredbånd. 4G bliver også kaldt for LTE. Det betyder Long Term Evolution. LTE er en udvidelse af 3G-netværket, der giver dig mulighed for at få meget høj hastighed på mobildata.

4G – datahastighed op til 71 Mbit/s

Der er stor forskel på oplevelsen af 4G hos de forskellige telefonselskaber. Præcis som med 2G- og 3G netværkene, sendes 4G-signalet ud på forskellige radiofrekvenser og med forskellig kapacitet. På den måde undgår mobilsignalerne fra TDC, Telenor, Telia og 3 at forstyrre hinanden. På TDC's mobilnet er den forventede datahastighed ved download mellem 17 og 71 Mbit/s.

Den bedste dækning

YouSee bruger TDC Groups mobilnetværk, der dækker 99,5% af Danmark. Der kan dog være lokal forskel på, hvordan dækningen opleves, og vi arbejder løbende på at forbedre netværket. Ved at downloade app’en YouSee NetPerform, kan du anonymt bidrage med information om din dækning og din netforbindelse, så vi kan forbedre netværket lige netop der, hvor du færdes.

Er du på 4G-netværket?

I toppen af skærmen på din mobil kan du se, om din mobiltelefon er på 4G-netværk. Din telefon eller tablet skal understøtte 4G. Har du iPhone, så vær opmærksom på, at det kun er iPhone 5 iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 og iPhone 7 Plus. der understøtter 4G på TDC Group’s mobilnetværk. Er din mobiltelefon ikke tilsluttet 4G-netværket kan du starte med at tjekke, om der er 4G-dækning i dit område

Hvis du vil bruge 4G internet-hastighed med Mobilt Bredbånd, skal du have et 4G-modem eller en 4G-router.

Få den bedste internet-hastighed

Du får den bedste dækning og den hurtigste hastighed på nettet ved at være tilsluttet 4G-netværket. Som mobil- eller mobilt bredbånd-kunde hos YouSee har du automatisk 4G med alle vores mobilabonnementer.