4G med YouSee:
Få Danmarks bedste mobilnetværk

Som mobil og mobilt bredbånd kunde hos YouSee, er du på Danmarks bedste mobilnetværk. YouSee bruger nemlig TDC Groups mobilnetværk, der for tredje år i træk er kåret som Danmarks bedste 4G mobilnetværk i test udført af Teknisk Institut, der blandt andet har målt på download- og upload-hastighed på 500 lokationer spredt ud over hele Danmark.

4G er den bedste netværksforbindelse til mobiltelefoner i dag, og hvad enten din telefon hedder Samsung, iPhone, Huawei, Sony eller noget helt femte, har du mulighed for at tilgå Danmarks bedste 4G-forbindelse, når du køber et abonnement hos YouSee.
Her på siden kan du læse meget mere om 4G-netværk og hvilke fordele du får, når du vælger en 4G-forbindelse med et mobilabonnement fra YouSee.

Oplev suveræn mobilnetværk
med 4G-dækning

Med et 4G-netværk kan du surfe endnu hurtigere på din mobil og tablet, og det er hurtigere end nogensinde at surfe rundt på internettet, streame film og tv samt musik.

YouSee har nu 4G i alle mobilabonnementer den højeste hastighed får du med 4G+, der er op til 2-3 gange hurtigere end almindelig 4G. 4G+ dækker 1500 master spredt over hele Danmark, herunder København, Århus, Odense, Aalborg, Holstebro, Viborg, Esbjerg, Næstved og Slagelse.

I byområderne har hastighedstests vist over 250 Mbit/s download og endnu bedre bundhastigheder. Flere populære smartphones fra Apple, Samsung, Sony, og Huawei understøtter 4G+


Du får Danmarks bedste
4G-netværk hos YouSee

Vi bruger TDC Groups mobilnetværk, der er målt som Danmarks bedste og stærkeste. Mobilnetværket er også det hurtigste på up- og downloadhastighed målt i test af Teknologisk Institut.
Længere nede på siden forklarer vi dig meget mere om rapportens resultater, men vil du hellere selv læse rapporten, kan du gøre det via følgende link - Læs rapporten fra Teknologisk Institut

Så hurtigt er 4G
– datahastighed op til 71 Mbit/s

Der er stor forskel på oplevelsen af 4G hos de forskellige telefonselskaber. Præcis som med 2G- og 3G-netværkene, sender 4G-signalet ud på forskellige radiofrekvenser og med forskellig kapacitet. På den måde undgås det, at mobilsignalerne fra udbydere som TDC, Telenor, Telia og 3 forstyrrer hinanden. På TDC’s mobilnetværk er den forventede datahastighed ved download mellem 17 og 71 Mbit/s.

4G tale (VoLTE) med
Danmarks bedste dækning

Det er muligt at bruge sin 4G-forbindelse til at foretage opkald. Når du ringer via 4G-netværket får du en både en bedre kvalitet og dækning, når du foretager opkald til venner og familie.
Det er muligt at foretage 4G-opkald på en række Android-telefoner og iPhones. 4G tale-funktionen er især en god nyhed til alle, der oplever problemer med dækningen af indendørs telefonopkald.
Hvis du benytter dig at WiFi-opkald gennem din router i hjemmet og forlader dit hjem under samtalen, vil du automatisk blive flyttet fra WiFi-forbindelsen til 4G-forbindelsen, så du roligt kan fortsætte samtalen. Med det gode signal fra YouSee vil du altså kunne få det bedste ud af dine 4G-opkald.

Sådan får du
den bedste hastighed

Der er mange faktorer, der kan påvirke din 4G-hastighed. Hvis du f.eks. befinder dig langt fra en mast, kan du opleve, at hastigheden og 4G-forbindelsen forringes. Også det miljø du befinder dig i kan afgøre, hvor god din dit mobile 4G-internet virker. Er du f.eks. inde i en betonbygning med tykke vægge, kan du opleve at internettet bliver dårligere. Ligeledes kan du opleve at din 4G-hastighed bliver påvirket af skove og bakker.

Det er selvfølgelig vigtigt med en god 4G-forbindelse uden for mange forstyrrelser, og hos YouSee får du faktisk den bedste dækning ifølge Teknisk Institut. Læs meget mere om Teknisk Instituts test af mobilt netværk i Danmark længere nede på siden.

Værd at vide om 4G på Danmarks bedste mobilnetværk

Danmarks bedste netværk til videostreaming

Med 4G fra YouSee får du også landets bedste og mest fejlfrie forbindelse til videostreaming. Teknisk Institut har testet på tværs af netværk fra TDC, Telenor, Telia og 3. Resultaterne taler klart, og TDC’s netværk indtager førstepladsen når det kommer til online streaming af videoer.

Er du på 4G-netværket?

I toppen af skærmen på din mobil kan du se, om din mobiltelefon er på 4G-netværk. Din telefon eller tablet skal understøtte 4G. Har du iPhone, så vær opmærksom på, at det kun er  iPhone 5 iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 og iPhone 7 Plus samt de nye iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. der understøtter 4G på TDC Group’s mobilnetværk. Er din mobiltelefon ikke tilsluttet 4G-netværket kan du starte med at tjekke, om der er 4G-dækning i dit område Hvis du vil bruge 4G internet-hastighed med Mobilt Bredbånd, skal du have et 4G-modem eller en 4G-router.
Læs mere om Mobilt bredbånd fra YouSee

4G på mobilen: WiFi på farten med mobilt hotspot

Hvis du er på farten med din computer eller tablet og mangler en WiFi-forbindelse, kan du bruge din smartphone som modem via et mobilt hotspot – så har du altså altid adgang til en god WiFi-forbindelse på farten – f.eks. kan du logge på i toget, i sommerhuset eller i parken. Hvis du er tilmeldt 4G-netværket og har en smartphone, der understøtter funktionen mobilt hotspot kan du nemt sætte et hotspot op, som du kan tilgå via din computer eller tablet. OBS: Bemærk at du bruger af din mobilpakkes data, når du tilgår internettet via mobilt hotspot.

Du får altså mulighed for at bruge det gode 4G-netværk på flere enheder end bare din mobil. Når du tænder for hotspottet på din telefon, kan du nemt tilgå det fra din computer og tablet – det virker ligesom hvis du skulle tilgå WiFi fra en normal router. Du skal blot finde enheden under internetadgangen på din computer eller tablet. Og bare rolig – du kan nemt opsætte en adgangskode, så det kun er dig der kan tilgå dit mobile hotspot.

Hvad er 4G?

4G er en forkortelse for 4. generation af Mobil Bredbånd. 4G bliver også kaldt for LTE. Det betyder Long Term Evolution. LTE er en udvidelse af 3G-netværket, der giver dig mulighed for at få meget høj hastighed på mobildata.Siden 2G-forbindelsen blev udrullet i 1992 har det mobile netværk udviklet sig. 4G – også kaldet LTE – er den senest udviklet signalteknologi til det netværk du bruger på din mobil og tablet. I 2013 kom 4G som udvikling af 3G-netværket, og lige siden har mange danskere benyttet sig af den mere stabile og hurtigere 4G-forbindelse.Den teknologiske udvikling har haft foden på speederen siden 1990’erne, og det betyder også, at vi hele tiden vil have hurtigere og mere stabilt internet. 2G-netværket blev til 3G-netværket, som senere blev til 4G-netværket.Med 4G fik mobilnetværket en kæmpe opgradering. Mens 3G-netværkets højeste hastighed ligger på 64 Mbit/s, kan du med en 4G-forbindelse komme helt op på 71 Mbit/s.

TDC arbejder for det bedste netværk i fremtiden

TDC arbejder hele tiden for at forbedre sit netværk ved at investere i projektet og opsætte nye master. Men TDC sætter også fokus på fremtidens netværk, så du kan blive ved med at opleve Danmarks bedste netværk.

Der er stadig et par år til at 5G bliver en realitet, men TDC er allerede i gang med at teste 5G-netværket, som bliver det næste skridt mod fremtiden. 5G-netværket vil bane vej for helt nye niveauer inden for hastighed og tilgængelighed. Det nye 5G-netværk vil også blive mere stabilt og have en større kapacitet, så netværket bliver markant bedre til at håndtere, når mange mennesker samles på ét sted.

Få den bedste internet-hastighed

Du får den bedste dækning og den hurtigste hastighed på nettet ved at være tilsluttet 4G-netværket. Som mobil- eller mobilt bredbånd-kunde hos YouSee har du automatisk 4G med alle vores mobilabonnementer – endda til en rigtig god pris.


Se hvilke mobilabonnementer og mobilt bredbånd du kan få hos YouSee.