De bedste mobiltelefoner til skarpe priser

Køb din nye mobiltelefon eller smartwear med YouSee – og få mere med. Du får nemlig fri adgang til YouSee Musik, roaming i op til 48 lande og så kan du nyde Danmarks bedste 4G-mobilnetværk - nemlig TDC NETs – som for 5. år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste af Teknologisk Institut. Og med en 5G-mobil, kan du allerede nu opleve de lynhurtige 5G-hastigheder – først med YouSee.

49 af 49 resultater

Nyhed! Nu kan du opleve 5G-hastigheder – først med YouSee

5G er den nyeste generation af mobilnetværk, som giver dig et lynhurtigt mobilnetværk, så du kan surfe, game og streame løs med din mobil. Med et mobilabonnement inkl. 5G, kan du opleve de hurtige hastigheder med en 5G mobil. Find din næste 5G-mobil her


Danmarks bedste 4G-mobilnetværk for 5. år i træk

Giv din nye mobiltelefon de bedste forudsætninger for at yde maksimalt. Med Danmarks bedste 4G mobilnetværk, får du den bedste 4G dækning i Danmark og lynhurtige up- og download hastigheder. For med YouSee er du på TDC NETs mobilnetværk, der for 5. år i træk er målt til Danmarks bedste af Teknologisk Institut. Læs mere på yousee.dk/4g

Apple lancering 2019 - Byd velkommen tre nye iPhones i 2019

Apple har netop lanceret de nye iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Og Apple har i den grad skruet op for specifikationerne på de nye modeller - fx får du større kameraer med 12 + 12 + 12 megapixel triple-kamera på 11 Pro og 11 Pro Max og 12 + 12 megapixel dual-kamera på iPhone 11.

Alle de tre nye modeller har 12 megapixel front-kamera, det nye iOS 13 og den nye A13-processor, der gør din iPhone meget hurtigere og mere intelligent i 2019.

Du får også længere batterilevetid og et mere robust og mere vandtæt glasdesign.

Og som endnu en stor nyhed får du hurtigopladning som standard på iPhone 11 Pro og 11 Pro Max.

Betal over 12 eller 24 mdr. med YouSee/Expressbank

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre. YouSee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Som en del af købet vil du blive sendt igennem til Expressbank, hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank fortager mens du venter en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit NEM-Id. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig din telefon til dig.

YouSee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostninger
  • 0 % i debitorrente
  • 0 % i ÅOP
  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for låne tegning at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling, det sker nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank.

Køb din nye mobiltelefon hos YouSee - vi tilbyder markedets bedste telefoner til skarpe priser med fri levering

Her hos os kan du nemt finde en ny mobiltelefon i vores online shop. Her finder du alle de bedste telefoner fra Apple, Samsung, Sony, Huawei, Nokia, OnePlus og mange flere smartphone-brands.

Hos os kan du købe mobiltelefoner med abonnement på afbetaling over 12 eller 24 md fra 199kr/md. Vælg de bedste mobiltelefoner til skarpe priser, markedets bedste abonnement og fri fragt lige til døren.

Altid gode tilbud på mobiltelefoner med abonnement - køb din nye smartphone med et billigt mobilabonnement hos YouSee

Hos YouSee køber du din mobiltelefon med abonnement. Så sparer du ikke blot penge med gode priser og stærke tilbud på mobiltelefoner fra alle de bedste mobil-brands. Du får også markedets bedste mobilabonnement med YouSee Mobil på TDC’s fantastiske 4G-mobilnetværk. Og med et af vores billige mobilabonnementer får du mange unikke fordele.

Oplev et hav af unikke fordele med abonnement fra YouSee

Hos YouSee får du masser af unikke fordele med et abonnement. Du får adgang til over 65 millioner musiknumre med YouSee Musik, Danmarks bedste mobilnetværk, roaming i 36 EU lande og fri tale og sms/mms og på udvalgte abonnementer.

Hvis du ikke allerede har dit mobilabonnement hos os, gør vi det nemt at skifte abonnement, når du køber en mobiltelefon her i vores online shop. Vi står for alt det praktiske, så du hurtigt får flyttet dit mobilnummer og modtager et simkort til din nye smartphone med posten.

Hvilken mobiltelefon er bedst? - YouSee har et bredt udvalg af de bedste mobiltelefoner til forskellige priser

Du kan altid finde de nyeste og bedste mobiltelefoner her i vores online shop. Vi har et bredt udvalg af telefoner - hvad enten du leder efter en high-end smartphone, en mobiltelefon til ældre, en mobiltelefon med et godt kamera eller bare en billig mobil, kan du altid finde, lige hvad du leder efter i vores webshop. Vi har et bredt udvalg af forskellige telefoner til forskellige mobilpriser.

Køb mobiltelefoner som iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, OnePlus, Nokia eller andre populære mobiltelefoner til gode priser og med mulighed for afbetaling.

Vælger du at købe din mobiltelefon på afbetaling, får du samme skarpe priser, som når du køber din telefon kontant. Vi deler blot betalingen op over 12 eller 24 måneder, og der er ingen renter. En god løsning til dig, der gerne vil købe ny smartphone, men ikke lige har hele beløbet på én gang.

Når du køber ny smartphone online - læs alt om bestilling, fri levering, retur- og reklamationsret

Uanset om du er ny eller nuværende kunde hos YouSee, er det er det hurtigt og nemt at købe en ny mobiltelefon her i vores online shop. Du skal blot klikke på den mobiltelefon, du har forelsket dig i. Har du ikke i forvejen et mobilabonnement hos os, hjælper vi dig med en hurtig oprettelse og eventuel nummerflytning. Det er hurtigt, billigt og legende let!

Når du har valgt og betalt din nye mobiltelefon online, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail. Vi sender din mobiltelefon i løbet af få dage – så normalt kan du regne med at have din nye smartphone i hænderne i løbet af kun 2-5 hverdage. Hos YouSee får du også fri fragt af alle vores mobiltelefoner.

Køber du smartphone hos os, har du 14 dages fuld returret, og der er selvfølgelig altid 2 års reklamationsret på alle vores mobiltelefoner.

Hvilken mobiltelefon skal jeg vælge? - Find markedets bedste mobil til dig hos YouSee

Der er rigtig mange mobiltelefoner i Danmark, og flere og flere danskere har en smartphone i 2018. Der er rigtig mange gode telefoner på markedet, men hvilken mobiltelefon skal du vælge?

Når du skal vælge en ny mobiltelefon, gælder det først og fremmest om at spørge dig selv om, hvad du forventer at din telefon skal kunne. Har du brug for en high-end-smartphone med markedets nyeste teknologier, eller leder du bare efter en billig mobil til at ringe og sende sms’er med?

Her på siden kan du læse lidt om, hvad du blandt andet skal kigge på, når du skal finde ud af, hvilken mobiltelefon der er bedst til dig. Og du kan læse om nogle af vores mest populære telefoner.

Hvilken mobil er bedst? - find den telefon, der passer bedst til dig

I dag bruger vi vores telefoner til rigtig meget. Nogle bruger for eksempel deres mobiltelefoner som router, deres mobiltelefoner som dankort og deres mobiltelefoner som fjernbetjening. Og med mobiltelefoner med Wi-Fi-opkald kan vi også ringe op via nettet. Andre bruger kun deres mobiltelefon til at ringe, sende og modtage sms-beskeder - og måske til at tjekke mails.

Det er vigtigt for os, at du finder lige netop den mobiltelefon, der dækker dine behov. Vi har mange mobiltelefoner til salg i vores online-shop. Længere nede på siden kan du læse om nogle af de mest populære telefoner.

Kamera

Et godt kamera er ofte en af de features, som mange vægter højest, når de skal købe en ny telefon. Vi bruger vores kamera på mobiltelefonen mere end nogensinde før. Og mange af markedets mobiltelefoner kommer med et kamera, der næsten måler sig med et professionelt digitalkamera.

Når du skal vælge en ny mobiltelefon, må du spørge dig selv om, hvor vigtigt kameraet er for dig. Vil du have en high-end-smartphone med et avanceret dual-kamera med et højt antal megapixel med specifikationer og features som billedstabilisering, optisk zoom og portræteffekter, 4K og super slowmotion videooptagelse m.m. Eller sigter du efter et mere beskedent kamera til en lavere pris?

Skærm

Skærmen på mobiltelefonen er også en vigtig feature i dag. Leder du efter Full HD eller OLED? Vil du have en stor skærm med høj opløsning, eller foretrækker du en mindre skærm? Skal skærmen dække hele mobilens forside, eller vil du gerne have hjem-knappen i bunden af telefonens front?

Du skal tænke over, hvad du bruger skærmen på din telefon til. Bruger du mest din skærm til at browse på sociale medier og diverse hjemmesider? Eller bruger du skærmen på din mobiltelefon til at se videoer i høj kvalitet?

De fleste high-end-smartphones kører med en stor skærm med en høj opløsning, så du kan dig bruge din mobiltelefon til at se videoer i høj kvalitet, mens mere prisvenlige mobiltelefoner oftest har en mindre skærm med en lidt lavere opløsning - perfekt hvis du primært bare tjekker din e-mail i ny og næ.

Styresystem - iOS vs Android

Du skal gøre op med dig selv, om du sværger til iOS fra Apple eller Android fra Google. For mange er dette en vanesag, og flest føler sig mest tryg i enten iOS eller Android. Der er selvfølgelig forskel på Android og iOS, når det kommer til opdateringer, programmer og brugerfladen.

Med Android kommer opdateringer, når selve produktudbyderen bestemmer sig for at sende dem ud, mens iOS-opdateringer for det meste udbredes til alle Apple-produkter. Dernæst har de to styresystemer forskellige programmer til beskeder, stemmestyring og upload af filer til en sky.

Sidst, men ikke mindst, er der forskel på brugerfladen. I modsætning til iOS får du med Android en meget fleksibel brugerflade, hvor du selv kan bestemme, hvordan du vil se apps og widgets på din mobiltelefons skærm.

Android fra Google kommer på mange forskellige mobiltelefoner som bl.a. Nokia, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei og OnePlus, mens iOS fra Apple udelukkende findes på iPhones.

Batteri

Når det kommer til batteriet, handler det om at finde en telefon, der kan holde strøm i lang tid. Batteriets størrelse måles i mAh og varierer fra telefon til telefon.

Normalt vil en lille mobiltelefon klare sig udmærket med et batteri på 3000 mAh, mens en større smartphone vil skulle bruge mere.

Udover selve størrelsen på batteriet er det altid en god idé at kigge efter, hvilke strømbesparende programmer og features telefonen er udstyret med. Det har nemlig også noget at sige, om mobiltelefonen fx automatisk lukker apps, der kører i baggrunden, ned.

Design

Selve designet på en telefon, er selvfølgelig en smagssag. Her skal du spørge dig selv, om det er det vigtigt for dig, at mobilen er vand- og støvtæt med IP68-klassificering, har jackstik eller USB-C med et slankere design? Foretrækker du at din nye mobiltelefon er guld, sort, pink, grå eller en helt anden farve fra paletten?

Som oftest kommer vand- og støvtætte smartphones til en højere pris. Og mange nyere mobiltelefoner kommer med det nye USB-C, der er på vej til at erstatte jackstikket, og som gør mobilen slankere.

Farvepaletten varierer fra produkt til produkt, og her gælder det om at finde ud af, om den mobiltelefon, man har i kikkerten, kommer i den farve, man foretrækker.

Hukommelse

Det varierer fra telefon til telefon, hvor stort det indbyggede lager, hvor du skal opbevare applikationer, billeder, videoer og anden data er. De fleste mobiltelefoner kommer i dag med alt fra en hukommelse på omkring 64 GB til 256 GB, og prisen på mobiltelefonen varierer derefter.

På mobiltelefoner fra fx Samsung, Sony og Nokia er det muligt at få flere GB hukommelse på telefonen med et mikro SD-kort som tilbehør til din telefon. Det er ikke en mulighed på iPhone fra Apple og OnePlus-mobiltelefoner.

Pris

Du skal også spørge dig selv, om du leder efter en billig mobil til at ringe, sms’e og browse på internettet, eller om du gerne vil have en high-end smartphone med avancerede teknologiske specifikationer som dual-kamera, OLED-skærm, vand- og støvtæt design m.m.

Mange mobil-brands producerer både high-end-smartphones fulde af avancerede og højteknologiske features og prisvenlige “light-produkter” til alle dem, som gerne vil spare penge med en billig mobiltelefon.

En ting er sikkert - om du leder efter en prisvenlig telefon eller en af markedets high-end-smartphones, kan du altid finde en mobiltelefon, der dækker dine behov blandt vores store udvalg af telefoner her hos YouSee.

Køb Nokia 3310 og Nokia 8 hos YouSee

Vi har et stort udvalg af Nokia-telefoner til skarpe priser - hos os kan du købe alt fra den ikoniske klassiker Nokia 3310 i et nyt design med 3G-netværk og farveskærm til en af Nokias største flagskibe - blandt andet Nokia 8.

I 2017 fik retro-mobilen Nokia 3310 et comeback i en re-designet version - så nu kan du spole tiden tilbage til år 2000 og genopleve det ikoniske mobilspil Snake på en farveskærm. Nokia 3310 er også en billig mobiltelefon til dig, der skal have en telefon til sommerhuset, til festivalen eller til båden. Nokia 3310 er også en perfekt mobiltelefon til ældre eller til familiens yngste medlemmer - du kan trygt give børnene mobiltelefonen med i skolen. Nokia 3310 holder til lidt af hvert.

I 2017 lancerede Nokia deres flagskib, Nokia 8 med 64 GB. Nokia 8 har specifikationer, der måler sig med de specifikationer, du finder på markedets high-end-smartphone - 5,3 2K-polariseret display, 13-megapixel dual-kamera med ZEISS-optik, dual-sim og fingeraftrykslæser. Du får selvfølgelig også et godt kamera på forsiden af telefonen på hele 13 megapixel. Nokia 8 er en smartphone i høj kvalitet med store specifikationer til en pris, hvor alle kan være med.

I vores online shop kan du finde flere mobiltelefoner fra Nokia til rigtig gode priser.

Billige mobiltelefoner til ældre fra Emporia

Vi har erfaret at Emporia-telefoner er et godt tilbud til seniorkunder. De simple og brugervenlige mobiltelefoner med lang batteritid og store trykknapper. De passer perfekt til seniorer og alle andre mobilkunder, der bare ønsker en brugervenlig, simpel og billig mobiltelefon til at ringe og sende sms-beskeder.

Emporia Classic kommer i et enkelt design med trykknapper og intuitiv og brugervenlig navigation - her er ingen avancerede og high-tech applikationer. Med Emporia Classic er det enkelt at ringe og sende sms-beskeder. Et 1100 mAh-batteri, der holder i 350 timer på stand by, og en nødopkaldsfunktion gør telefonen endnu mere funktionel.

Du kan også købe Emporia Smart 2, som er en brugervenlig og enkel smartphone. Emporia Smart 2 kommer med alle de vigtigste specifikationer, du kender fra smartphone-verdenen som kamera og touch-skærm - alt sammen pakket ind i et utroligt brugervenligt design. Med Emporia Smart 2 får du en perfekt mobiltelefon til ældre. Leder du efter en smartphone til børn? Emporia Smart 2 er den perfekte første smartphone til familiens yngste, og du kan trygt give dem mobiltelefonen med i skolen.

Hos YouSee har vi et stort udvalg af mobiltelefoner med store taster og simple og brugervenlige funktioner fra Emporia.