Opdatér dine tv-kanaler med en kanalsøgning

Bemærk, at denne guide er til en generel opsætning.
Vi yder ikke hverken telefonisk eller skriftlig support på denne funktion.
Hvis guiden ikke passer til dit TV, henvises der i stedet til TV producenten.

Hvorfor skal jeg lave en kanalsøgning?

Der kan være kommet vigtige ændringer i din tv-pakke som fx nye kanaler. Derfor er det en god ide at lave en kanalsøgning, så du får glæde af de nye kanaler.
Og har du fået et nyt tv, er det nødvendigt at lave en kanalsøgning.

Når der kommer ændringer i din tv-pakker, giver vi dig besked om, at nu er det tid til at opdatere dine kanaler.

Hvordan gør jeg?

Det er bedst, hvis du følger den vejledning, der fulgte med dit tv - du kan måske finde en vejledning på producentens hjemmeside. Kan du ikke finde en vejledning, så prøver vi at give dig lidt hjælp her.

1. Du skal bruge 2 tal i forbindelse med kanalsøgningen:

Frekvensnummer
    450 MHz eller 450000 KHz - dit tv fortæller dig, om du skal indtaste MHz eller KHz. Er du EWII-kunde, skal du indtaste frekvens 143 MHz eller 143000 KHz.

Netværks-id
    100 (for normal tv-pakke) eller 111 (for Bland Selv-pakke eller tv-pakke med Ekstrakanaler).

2. Så går du ind i opsætnings-menuen på dit tv. Knappen til menuen kan hedde noget forskelligt afhængig af, hvilket tv og hvilken fjernbetjening, du har. Her kan du se 3 eksempler:

1. Se menuen igennem og find et punkt, der omhandler: Udsendelse, Opsætning eller Kanalopsætning. Her skal du starte en automatisk indlæsning af kanaler.

2. Kan du vælge mellem Digital og Analog indlæsning, skal du vælge Digital.

3. Bliver du bedt om at vælge Operatør, skal du vælge YouSee.

4. Indtast Frekvensnummer og Netværks-id for at begynde indlæsningen af dine tv-kanaler.

5. Til sidst får du besked på skærmen, når kanalerne er opdaterede.

Mangler du stadig kanaler?

Mangler du stadig en eller flere tv-kanaler, så kan du finde hjælp her.