Sådan skifter du betalingskort

Hvis du har fået nyt betalingskort, skal du opdatere kortoplysningerne på Mit YouSee, så betalingerne af dine regninger bliver ved med at ske automatisk.

1. Log ind i Mit YouSee

2. I menuen til venstre vælger du Betalingsmetode

1. Har du flere abonnementer hos os, skal du vælge det abonnement (kontonummer), du ønsker at skifte betalingskort på.

1. Under Betalingsmetode klikker du på knappen Skift kort.

1. Vælg den type betalingskort, som du ønsker at betale dine regninger med.

1. Udfyld kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.

Afslut ved at klikke på knappen Gem kortoplysninger.

Du har nu skiftet betalingskort. Du modtager en kvittering på, at dine nye kortoplysninger er modtaget.

Udfør opdatering af kortoplysninger