2021 byder på masser af store sportsbegivenheder

Uanset om jeres beboere og medlemmer er til fodbold, håndbold, atletik, amerikansk sport, tennis eller noget helt andet, så kan de med tv fra YouSee blande den ultimative sportspakke.

Få den bedste internetoplevelse

Med internet fra YouSee får jeres medlemmer/beboere en lynhurtig og stabil forbindelse, der kan holde til, at alle i familien er på nettet samtidig. Så kan man streame masser af underholdning i knivskarp kvalitet, mens andre gamer og surfer på nettet – uden afbrydelser.

 

Måske der er flere i jeres forening, som ikke har valgt internet fra YouSee – og måske er det fordi de ikke ved, hvilke fordele, der følger med?

Paramount+ i Bland Selv

Paramount+ er en nye streamingtjeneste, der kan vælges af alle med en tv-pakke med Bland Selv. Paramount+ kan ses via tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk.

Op med internethastigheden

– og ned for prisen

Vi har skruet op for internethastigheden og ned for prisen i jeres foreningsaftale om internet fra YouSee. I den forbindelse kører vi lige nu kampagne på internethastigheden 1.000 Mbit, hvor alle nye kunder får første måned, forsendelse og oprettelse til 0 kr. Kampagnen løber til og med 6. april 2021. Derfor har vi lavet nye materialer, der er at finde under Foreningsmaterialer. Det kommer naturligvis også de eksisterende internetkunder til gode. 95% af alle kunder med internet fra YouSee har allerede modtaget en mail om, at deres hastighed vil blive opgraderet – helt uden ekstrabetaling.

Stream musik og underholdning

– uden at bruge mobildata

Der er en rigtig god nyhed til jeres beboere og medlemmer, som hører musik via YouSee Musik-appen og ser tv, film og serier via YouSee Tv & Film-appen. Med et mobilabonnement fra YouSee kan du bruge alle YouSee-apps uden at bruge mobildata*. Har du fx adgang til YouSee Musik, YouSee Tv & Film, Mit YouSee eller en af de andre YouSee-apps, bruger du ikke mobildata*, når du bruger appen. Og det gælder uanset hvor du er i landet – selvfølgelig helt uden ekstra betaling.

Foreningsmaterialer

Med YouSee Foreningsmaterialer har jeres foreningsbestyrelse mulighed for at bestille trykt materiale til jeres beboere og medlemmer – fx med den nye internetporteføjle og det nye tv-magasin. Materialer med tv og internet kan personaliseres, så det passer til netop jeres forening med navn og priser.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret

Vil du gerne kende svaret, når beboere og medlemmer stiller dig spørgsmål? Tilmeld dig vores nyhedsbrev til beslutningstagere, så er du altid opdateret med seneste nyt.

Kontakt Foreningssalg

Har I brug for rådgivning, eller ønsker I at høre om de løsninger, vi tilbyder bolig- og antenneforeninger, kan vi hjælpe jeres bestyrelse.

Kontakt Foreningsservice

Vi kan hjælpe og vejlede om jeres YouSee-løsning, når dit spørgsmål fx handler om fx faktura eller fakturahjælp, ændring af tv-pakker og adresser.

Log på selvbetjeningen

Et effektivt værktøj i hverdagen til bolig- og antenneforeninger. Med YouSee Selvbetjening får I muligheden for at administrere jeres løsning hurtigt og enkelt – når og hvor som helst det passer jer.