Op med internethastigheden

– og ned for prisen

Vi har skruet op for internethastigheden og ned for prisen i jeres foreningsaftale om internet fra YouSee. I den forbindelse kører vi lige nu en kampagne på internet med 200 Mbit, hvor alle nye kunder får første måned, forsendelse og oprettelse til 0 kr. Kampagnen løber til og med 23. februar 2021. Derfor har vi lavet nye materialer, der er at finde under Foreningsmaterialer.

Det kommer naturligvis også de eksisterende internetkunder til gode. 95% af alle kunder med internet fra YouSee har allerede modtaget en mail om, at deres hastighed vil blive opgraderet – helt uden ekstrabetaling.

Få overblikket over TV2021

yousee.dk/tv2021 kan I få et overblik over, hvad der sker i tv-pakkerne og med Bland Selv i 2021. Her kan I desuden få svar på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med de kommende ændringer.

Samtidigt har vi opdateret kanaloversigten. Find den under Foreningsmaterialer, og del den med jeres medlemmer og beboere.

Hent PDF med kanaloversigten

Nyt i vores kanaludbud

Fra årsskiftet justerer vi vores kanaludbud. Det betyder, at der er 24 internationale kanaler, som ikke længere vil være en del af Bland Selv og som tilkøb til de faste tv-pakker (Ekstrakanaler). Det drejer sig udelukkende om kanaler, der har meget få brugere. Tilpasningen af udbuddet skal sikre, at vi i fremtiden kan tilbyde den mest optimale tv- og streamingløsning til glæde for flest mulige med tv fra os. De berørte brugere får direkte besked.

Vi har et nyt løsblad klar med alle Ekstrakanaler, som I kan dele med jeres beboere og medlemmer.

Saml al underholdning ét sted

Med Bland Selv fra YouSee kan jeres beboere og medlemmer samle al deres underholdning ét sted. For med Bland Selv er det blandt andet muligt at vælge mellem 12 af de største streamingtjenester. Her er streamingtjenester for enhver smag - uanset om man er til TV 2 PLAY, HBO Nordic, Netflix, Viaplay eller en helt femte.

Se alle streamingtjenester her

Stream storfilm

Jeres beboere og medlemmer har mulighed for at streame en række af Nordisk Films store danske og internationale film. Lige nu kan man fx se den Oscar-nominerede krimi ’Knives Out – Var det mord?’, hele Klovn-trilogien eller den prisbelønnede krigsfilm ’1917’.

Filmene kan ses via tv-boksen, YouSee Tv og Film-appen eller tv.yousee.dk under menuen ’Film’.

Foreningsmaterialer

Med YouSee Foreningsmaterialer har jeres foreningsbestyrelse mulighed for at bestille trykt materiale til jeres beboere og medlemmer – fx den nye internetportefølje og kanaloversigten fra 2021. Materialer med tv og internet kan personaliseres, så det passer til netop jeres forening med navn og priser.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret

Vil du gerne kende svaret, når beboere og medlemmer stiller dig spørgsmål? Tilmeld dig vores nyhedsbrev til beslutningstagere, så er du altid opdateret med seneste nyt.

Kontakt Foreningssalg

Har I brug for rådgivning, eller ønsker I at høre om de løsninger, vi tilbyder bolig- og antenneforeninger, kan vi hjælpe jeres bestyrelse.

Kontakt Foreningsservice

Vi kan hjælpe og vejlede om jeres YouSee-løsning, når dit spørgsmål fx handler om fx faktura eller fakturahjælp, ændring af tv-pakker og adresser.

Log på selvbetjeningen

Et effektivt værktøj i hverdagen til bolig- og antenneforeninger. Med YouSee Selvbetjening får I muligheden for at administrere jeres løsning hurtigt og enkelt – når og hvor som helst det passer jer.