Tag din underholdning med overalt

Tag din underholdning med overalt

Med YouSee Play-appen får jeres beboere og medlemmer adgang til at se live-tv og streame på alle skærme. Med appen kan man nemlig se sine tv-kanaler og streamingtjenester på tablet, mobil eller computer. På den måde kan man tage tv og streamingtjenester med overalt i Danmark og EU. Så underholdningen sikret med nyheder og sport på vej hjem fra arbejde eller film og tv-serier på togturen eller ferien.

Al din underholdning samlet ét sted

Al din underholdning samlet ét sted

Hos YouSee har vi gjort det nemt for jeres medlemmer og beboere at bestemme, hvordan deres perfekte tv- og streamingoplevelse skal se ud. Man kan nemlig blande sin helt egen tv- og streamingpakke, og der er masser af underholdning at vælge imellem.

Læs mere om Bland Selv

Masser af store sportsoplevelser

Masser af store sportsoplevelser

Med en tv-løsning fra YouSee, har jeres beboere og medlemmer mulighed for at se et kæmpemæssigt udvalg af sport. Uanset om man er til fodbold, håndbold, atletik, amerikansk sport, tennis eller noget helt andet, så er der helt sikker noget for alle. 

Bedste internet-, tv- og streamingoplevelse

Internet, mobil og underholdning er en vigtig del af vores liv. Noget vi ikke kan undvære. Det er nerven i vores hverdag. Så uanset om I vil have den bedste 5G-dækning, det hurtigste, mest stabile internet eller den nyeste underholdning, så står vi klar. Herunder kan du læse mere om:

Til bestyrelsen

YouSee Foreningsmaterialer

Her kan du bestille materiale om tv, bredbånd og mobil. YouSee Foreningsmaterialer er en del af jeres aftale hos YouSee, hvor foreningsbestyrelsen kvit og frit kan bestille materialer til jeres beboere og medlemmer.

Bestil adgang til Foreningsmaterialer

Har I ikke adgang til YouSee Foreningsmaterialer og ønsker jeres forening at få adgang, kan I bestille adgang her.

Log på Selvbetjening

Et effektivt online værktøj til beslutningstagere hos bolig- og antenneforeninger samt administratorer. Med YouSee Selvbetjening kan I administrere jeres foreningsløsning hurtigt og enkelt - når og hvor det passer jer.

Hold dig opdateret

Vil du gerne kende svaret, når beboere og medlemmer stiller dig spørgsmål? Tilmeld dig 'Nyhedsservice' – vores nyhedsbrev til beslutningstagere. Så er du altid opdateret med seneste nyt.

Jeres opslagsværktøj

Med Foreningsguiden får jeres forening et samlet overblik med vejledning og guides til de muligheder jeres foreningsaftale tilbyder hos YouSee. Guiden kan være jeres opslagsværktøj, hvor I finder svar, vejledning og tips til de problemstillinger, I som bestyrelse og jeres kunder kan have til tv-og internetløsningen.

Kontakt os

Har I brug for rådgivning eller ønsker I at høre om de tv- og internetløsninger, vi tilbyder bolig- og antenneforeninger, kan YouSee Foreningssalg hjælp jeres forening. 

Hos YouSee Foreningsservice kan vi hjælpe dig som formand eller administrator i jeres forening, hvis I har spørgsmål til fx faktura, ændring af tv-pakker eller ændring af adresser i foreningen.

Kontakt Foreningsservice