Masser af data i dit mobilabonnement

– på Danmarks bedste mobilnetværk

Masser af data i dit mobilabonnement

Hos YouSee får du masser af data i dit mobilabonnement, så du kan surfe, game og streame på mobilen - helt uden bekymringer. Ring, send beskeder og surf på nettet med Danmarks bedste dækning. Med vores mobilabonnementer er du sikret en lynhurtig og stabil forbindelse i hele Danmark. Her falder samtalen ikke ud i toget. Og du kan streame musik, film og tv helt uden, at det hakker - også i sommerhuset.

Se vores mobilabonnementer

DK's bedste mobilnet for 8. år i træk

Med YouSee Mobil får du den bedste samlede mobilnetværksoplevelse, uanset hvor du er i Danmark. Fx 25% hurtigere downloadhastighed og 32% hurtigere upload end på øvrige mobilnet.

Først med 5G

Først med 5G

Med en 5G telefon og et 5G mobilabonnement, så får du hos os Danmarks bedste 5G mobildækning og derved den hurtigste og mest stabile mobiloplevelse. Med i abonnementet får du musiktjenesten YouSee Musik med 75 mio. musiknumre, så hvis du lytter til musik på mobilen, sparer du penge hver måned. Køber I flere abonnementer til familien, er der også penge at spare hver måned. Og allerede ved køb af det første ekstra abonnement, får I begge dobbelt så meget data i jeres abonnementer Desuden skal du aldrig skal tænke på data, når du streamer musik og underholdning på dine YouSee apps.

Læs mere om YouSee Mobil

Mobilabonnementer til hele familien

Få Fri Tale, SMS og MMS, Wifi opkald og masser af data. Og med et abonnement fra 149,-/md. får man også 5G med. Download løsblad om YouSee Mobil til jeres hjemmesiden eller del mulighederne i et nyhedsbrev.

Download mobil løsblad