Bedste mobiloplevelse

Ingen dataforbrug

Der er en rigtig god nyhed til jeres beboere og medlemmer, som hører musik via YouSee Musik-appen og ser tv, film og serier via YouSee Tv & Film-appen. Med et mobilabonnement fra YouSee kan du bruge alle YouSee-apps uden at bruge mobildata*. Har du fx adgang til YouSee Musik, YouSee Tv & Film, Mit YouSee eller en af de andre YouSee-apps, bruger du ikke mobildata*, når du bruger appen. Og det gælder uanset hvor du er i landet – selvfølgelig helt uden ekstra betaling.

DK's bedste mobilnetværk for 6. år i træk

Med YouSee Mobil får du den bedste samlede mobilnetværksoplevelse, uanset hvor du er i Danmark. Fx 36 % hurtigere downloadhastighed og 43 % hurtigere upload end andre mobiludbydere.

Først med 5G

Med en 5G telefon og et 5G mobilabonnement, så får du hos os Danmarks bedste 5G mobildækning og derved den hurtigste og mest stabile mobiloplevelse. Med i abonnementet får du musiktjenesten YouSee Musik med 65 mio. musiknumre, så hvis du lytter til musik på mobilen, sparer du penge hver måned. 

Køber I flere abonnementer til familien, er der også penge at spare hver måned. Og allerede ved køb af det første ekstra abonnement, får I begge dobbelt så meget data i jeres abonnementer Desuden skal du aldrig skal tænke på data, når du streamer musik og underholdning på dine YouSee apps.

Mobilabonnementer til hele familien

Få Fri Tale, SMS og MMS, Wifi opkald og masser af data. Og med et abonnement fra 169,-/md. får man også 5G med. Download løsblad om YouSee Mobil til jeres hjemmesiden eller del mulighederne i et nyhedsbrev

Download mobil løsblad