Bedste tv- og streamingoplevelse

De nyeste film

Glæd dig til at streame de største danske film fra Nordisk Film og internationale storfillm – kort tid eft er de har været vist i biografen. Med tv fra YouSee er jeres beboere og medlemmer fx blandt de første i Danmark, der får fri adgang til at se Klovn the Final, Bombshell og DRUK. Og senere på året kan du glæde dig til Retfærdighedens Ryttere.

 

Al din underholdning samlet ét sted

Hos YouSee har vi gjort det nemt for jeres medlemmer og beboere at bestemme, hvordan deres perfekte tv- og streamingoplevelse skal se ud. Man kan nemlig blande sin helt egen tv- og streamingpakke, og der er masser af underholdning at vælge imellem.

Paramount+ i Bland Selv

Paramount+ er en nye streamingtjeneste, der kan vælges af alle med en tv-pakke med Bland Selv. Paramount+ kan ses via tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk.

 

Få den bedste tv- og streamingoplevelse

Med tv hos os kan medlemmer og beboere samle deres tv-kanaler og streamingtjenester og få et bedre overblik over al deres underhold, Det kan nemt finde dét, de vil se - og så kan der end være penge at spare ved at samle.

Bland din helt egen tv- og streamingpakke
Vælg mellem over 50 tv-kanaler og mere end 10 streamingtjenester, og får du lyst, kan du nemt skifte dem ud - via din tv-boks eller YouSee Tv & Film-appen.

Få den bedste tv-oplevelse med en tv-boks
Tv-boksen giver nem adgang til al underholdning. Med boksen kan man sætte programmer på pause eller starte dem forfra, hvis man misser starten. Der kan også optages, det man vil og gå på opdagelse i det store tv-arkiv og leje de nyeste blockbustere. Her kan du download materialer til fx jeres hjemmeside og nyhedsbrev.

 

Kanaloversigt

Sportsoverblik

YouSee Tv-boksen