Hurtigt og stabilt internet til hele familien

Hurtigt og stabilt internet til hele familien

Med internet fra YouSee får jeres medlemmer/beboere en lynhurtig og stabil forbindelse, der kan holde til, at alle i familien er på nettet samtidig. Så kan man streame masser af underholdning i knivskarp kvalitet, mens andre gamer og surfer på nettet – uden afbrydelser.

Måske der er flere i jeres forening, som ikke har valgt internet fra YouSee – og måske er det fordi de ikke ved, hvilke fordele, der følger med?

Se jeres fordele med internet

Få intelligent wifi i hele hjemmet med YouSee Mesh

Nogle ting skal bare fungere. Og internet er en af de ting. Det er en usynlig del af hverdagen, som vi ikke tænker over – undtagen når det ikke virker. Det ved vi bedre end nogen anden. Derfor tilbyder vi en genial router, som både sikrer fuldt signal og total online-tryghed, når man har internet fra os. Har man en større bolig eller halter signalet i nogle af hjemmets værelser, kan beboere/medlemmer nemt udvide deres wifi. Routeren er nemlig klar til mesh – en smart ny form for trådløst netværk.

Du er beskyttet fra det sekund, du er online 
Routeren har også en indbygget sikkerhedsløsning, der automatisk beskytter mod hackere og tvivlsomme hjemmesider, når man er på wifi. Der er ikke noget bøvl med at installere yderligere programmer eller aktivere noget – man er helt automatisk beskyttet ved hjælp af routeren. Faktisk allerede fra det øjeblik, den tændes. Og det gælder alle de enheder, som er koblet på ens wifi i hjemmet. 

Læs mere om Sikkerhed

YouSee Mesh giver dig fantastisk dækning overalt

Mesh er en banebrydende teknologi, der giver hurtigt og stabilt wifi – uanset hvor stort ens hjem er. Ved hjælp af såkaldte mesh-noder får man et trådløst netværk, som sikrer et stærkt wifi-signal i alle boligens kroge. Det er ikke bare smart, men også supernemt at sætte op. Man skal nemlig ikke gøre andet end at placere noderne, der hvor man gerne vil have dem. Og når de er aktiveret, bliver de helt automatisk forbundet til routeren. 

Tre grunde til, at YouSee Mesh er genialt 

  1. Mesh-netværket sørger automatisk for at sende wifi-signalet derhen i hjemmet, hvor man bruger flest Mbit. 

  2. YouSee routeren indeholder allerede en mesh-node, så man har kun brug for en node yderligere for at lave et mesh-netværk. 

  3. En mesh-node er lille, men er super-effektiv og du kan placere den lige, hvor du vil. Og så er det super nemt at tilslutte den via Mit Internet-appen. Efter første tilslutning forbinder den sig automatisk til routeren.

Læs mere om YouSee Mesh