Sport, sport og mere sport

Har du tv fra YouSee, har du også mulighed for at se et kæmpemæssigt udvalg af sport. Og uanset om du er til fodbold, håndbold, amerikansk sport, tennis eller noget helt andet, så er der helt sikkert noget for dig. Her på siden kan du læse om nogle af de sportsbegivenheder, du kan se frem til i den kommende tid.

Se alt det du kan vælge

Fodbold

Hos YouSee kan du se fodbold fra alle de største turneringer.

Danmarks herrelandshold

Det danske landshold  er vendt hjem til TV 2! Det betyder, at du kan se Danmarks kvalifikationskampe med tv fra YouSee, når vi skal forsøge at kvalificere os til EM i Tyskland. Du kan også følge de spændende opgør fra Nations League. Se om Kasper Hjulmand og de danske drenge kan rejse sig igen efter VM-skuffelsen. Kan det offensive stortalent Mikkel Damsgaard finde tilbage til storformen, og kommer maskinen Mæhle atter til at terrorisere resten af fodbold-Europa? Find klaphatten frem og se med på TV 2 og TV 2 Play.

Superliga

Det blev FC København, som for 14. gang kunne lade sig kåre som Danmarksmestre sidste sæson. Men guldet bliver ikke nemt at forsvare! Kan Brøndby rejse sig igen? Kan Silkeborg fortsætte de flotte takter under Kent Nielsen? Og hvor står FC Midtjylland og AGF, som begge har nye folk i trænersædet. Traditionsklubben Lyngby er sammen med AC Horsens er også tilbage i Superligaen, men har de kvalitet nok til at blive i det fine selskab? Følg dit favorithold i den bedste danske række på TV3+TV3 SPORT og TV3 MAX.

Premier League

Guardiolas Manchester City tog sig endnu engang af det engelske mesterskab lige foran Liverpool, og med tilføjelsen af den norske målmaskine, Erling Haaland er de klar til et titelforsvar. Men både Chelsea og Tottenham har hentet mange forstærkninger, og Arsenal virker omsider flyvefærdige. Så vi kan glæde os til en tæt og spændende titelkamp. Og du kan se alle tv-kampene fra den bedste engelske række hos YouSee. Kanalerne SeeTV3+ og TV3 MAX viser nemlig hver uge en række hæsblæsende opgør fra Premier League.

Champions League

Real Madrid leverede mirakler på stribe, og løb med pokalen med de store ører, som så mange gange før. Men hvem ender øverst på den europæiske fodboldtrone i denne sæson? Skal det endelig lykkes for storsatsende PSG, som har drømmetrioen Mbappé, Neymar og Messi oppe foran? Og hvordan vil de danske mestre fra FC København klare de kommende storkampe i gruppespillet? Svaret får du, når TV3+, TV3 MAX og TV3 SPORT viser den lange, svære vej fra gruppespillet og helt frem til finalen, hvor der bliver kæmpet om den mest eftertragtede fodboldpokal i Europa.

UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League

Der er storhold som Arsenal, Roma og Manchester United i denne sæson af UEFA Europa League, der bliver vist på TV 2 Sport X og TV 2 Play. Her kan du bl.a. følge FC Midtjylland på en af de helt store scener, når gruppespillet skal finde sine vindere og tabere. Det er også med dansk deltagelse, når UEFA Europa Conference League bliver sparket i gang igen. Her er det Silkeborg, som skal vise, at Superligaen sagtens kan være med mod resten af fodbold-Europa. Og du kan se det hele på TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Bundesliga

Kanalerne SeeTV3+, TV3 MAX og TV3 SPORT blænder hver uge op for masser af tysk topfodbold. Se om det engelske supertalent Jude Bellingham kan fortsætte med at imponere for Borussia Dortmund. Og følg danske spillere som Robert Skov, Jesper Lindstrøm og Jonas Wind, som hver især kæmper for, at lige netop deres hold som kan ende Bayern Münchens ufattelige mesterskabsstime. Bundesligaen byder på intensitet, drama og en lang parade af fremtidens superstjerner, som i disse år folder sig ud i den bedste tyske række.  

LaLiga

Real Madrid kronede en fremragende sæson, da de snuppede endnu et LaLiga-mesterskab til pokalskabet. Men kan de forsvare guldmedaljerne, og vil Benzema fortsætte sin vanvittige målform? Kan ærkerivalerne fra FC Barcelona komme tilbage i toppen under klublegenden Xavi, som i den grad har fået masser af forstærkninger til startopstillingen? Kan Simeones hårdtarbejdende Atletico Madrid blande sig i guldstriden igen? Der er rigtigt mange spørgsmål, og du kan få alle svarene, og følge med i det store spanske drama på TV 2 Sport X og TV 2 Play

Serie A

11 år skulle der gå inden AC Milan igen fik lov til at kysse guldmedaljerne i Serie A. Bysbørnene fra Inter pressede dem dog helt frem til sidste spillerunde, og nu bliver det spændende at se, hvem der kan udfordre de to Milano-klubber. Kommer Juventus tilbage på sporet under Allegri, eller kan den gamle storklub Napoli for alvor blive guldkandidat igen? Der er med andre ord lagt op til masser af spænding på TV 2 Sport X og TV 2 Play, som viser de bedste kampe fra støvlelandet.

Få hjælp af en ekspert

Amerikansk sport

Se de underholdende og actionfyldte sportsgrene fra USA på dine kanaler fra YouSee.

NFL

Amerikansk fodbold er mere populært end nogensinde før, og det bliver ikke bedre end NFL. Se, hvordan dine spillere fra Fantasy Football klarer sig i virkeligheden på TV 2 Sport og TV 2 Play, når de blænder op for masser af spændende kampe. Glæd dig til sene aftener med flyvende tacklinger, vanvittige afleveringer og geniale plays.

NBA

Se med, når verdensstjernerne fra NBA tryller på TV 2 Sport X og TV 2 Play. Det er boldkunst i to meters højde og lige dele blod, sved og show, når Lebron James, Giannis Antetokounmpo og co. går på banen. Og når det kommer til NBA, kan vi garantere to ting: Kampen ender aldrig 0-0, og den bliver altid underholdende. 

NHL

Den nordamerikanske ishockey-liga, NHL, er den stærkeste liga i verden, og du kan følge de største opgør, når der kæmpes om Stanley Cup-trofæet på TV3 MAX og TV3 SPORT. Danmark er efterhånden godt repræsenteret i det nordamerikanske, hvor bl.a. Lars Eller og Nikolaj Ehlers har vist sig flot frem.

Cykling

Kom op på den store klinge, når YouSee viser 2023's største cykelløb.

Tour de France

Der var dømt cykel-feber, da Tour de France startede i Danmark og sluttede med Jonas Vingegaard øverst på podiet. Men kan han følge op på sin storslåede præstation eller bliver han overhalet af fænomenet Pogačar? Det er som altid på TV 2 og TV 2 Play, at du kan følge verdens største cykelløb. Og der er garanti for masser af drama i bjergene, når de allerbedste cykelryttere sætter jagten ind på den gule trøje.

Vuelta a España

På TV 2 Sport og TV 2 Play kan du se den 78. udgave af det traditionsrige cykelløb, Vuelta a España, hvor topryttere krydser Spaniens mange landeveje og bjerge. Belgiske Remco Evenepoel vandt sidst, men Danmark har også haft meget at juble over. Mads Pedersen tog pointtrøjen sidst og viser næsten altid storform, når han er på cyklen i det spanske. Og det, håber vi fortsætter i 2023.

VM i Skotland

Det er Regnbuetrøjen, som bliver jagtet, når der er VM i 2023, og denne gang foregår det i Skotland. På TV 2 Sport og TV 2 Play kan du se, om den forsvarende verdensmester Remco Evenepoel kan forsvare VM-guldet. Og om det vil lykkes at få medaljer med hjem til Danmark.

Få det fulde sportsoverblik

Er du på udkig efter alle de mange sportsbegivenheder, du kan se med tv fra YouSee? Vi har samlet alt det, sportselskeren kan se frem til i en nem og overskuelig oversigt, som du kan gemme og printe ud, hvis du har lyst til det.

Hent din sportsoversigt

Og der er meget mere sport

Følg med i lige præcis din yndlingssportsgren med tv fra YouSee.

Formel 1

Speederen er i bund, når TV3+TV3 SPORT og TV3 MAX tager Jorden rundt for at vise alle Formel 1-løb. Og foruden de hektiske løb, kan du også se den spændende kvalifikation, der afgør, hvem der starter i pole position.

Golf

På V sport golf kan du se European Tour og World Cup. Du kan med andre ord se golf i verdensklasse, og i studiet har du landets førende eksperter til at guide dig igennem det hele.

Håndbold

Der er masser af håndbold på YouSee. Du kan se EM i herrehåndbold, Håndboldligaen og HTH Ligaen på TV 2s kanaler. På DR1TV3 MAX og TV3 SPORT er der Champions League, og på de to TV3-kanaler kan du også følge den stærke Bundesliga.

Boksning

Der er hårdtslående underholdning til dig, som elsker boksning. Du kan nemlig se Nordic Fight Night og en masse spændende Sauerland-stævner med mandlige og kvindelige boksere i international topklasse. Der er stævner og store turneringer fordelt ud over hele året, og det hele sker på TV3 SPORT.

Ishockey

Uanset om du er til dansk, europæisk eller international ishockey, så er TV 2 Sport kanalen for dig. Det er her, du kan se Danmarks bedste ishockeyliga, Metal Ligaen, hvor landets stærkeste hold dyster mod hinanden. Og du kan også se verdenseliten spille mod hinanden i Champions League og VM i ishockey. Og har du TV 2 Play, kan du se alle kampe fra Metal Ligaen, så du altid kan følge dit danske favorithold.

Dart

180! Der er knivskarp præcision og dyb koncentration, når de bedste spillere i verden lader pilene flyve i den prestigefyldte Premier League Darts. Se stjerner som Glen Durrant, Peter Wright og den forsvarende mester Michael van Gerwen folde sig ud på TV3 SPORT.

Vælg dine sportskanaler med YouSee Play

Værd at vide om sport i tv

Med tv fra YouSee har du mulighed for at få adgang til diverse sportskanaler.

Der bliver vist sport på disse tv-kanaler:

TV3+

TV3 SPORT

TV3 MAX

Xee

TV 2

TV 2 SPORT X

TV 2 SPORT

DR1

V sport golf

Følg Danmarks kvalifikationskampe på vejen mod EM i Tyskland 2024, og se de danske drenges spændende Nations League-opgør. Du kan se alle landskampene på TV 2.

Superligaen
Følg dit yndlingshold fra den bedste, danske række. Du kan se ugens største kampe på TV3+, TV3 SPORT og TV3 MAX

Premier League 
YouSee Tv giver dig muligheden for at se alle tv-kampene fra den bedste engelske række. Hver uge viser XeeTV3+ og TV3 MAX en række forskellige opgør.

Bundesliga
Hver uge kan du se masser af tysk fodbold på kanalerne XeeTV3 MAX og TV3 SPORT.

Serie A
Sid klar på TV 2 SPORT X og følg med når de viser de bedste kampe fra storklubberne i Italien.

Champions League kampe
TV3+TV3 MAX og TV3 SPORT viser alle kampene fra gruppespillet og helt frem til finalen.

UEFA Europa League
Du kan se UEFA Europa League på TV 2 SPORT X.

UEFA Conference League
Du kan følge med i UEFA Conference League på TV 2 SPORT X

Med YouSee Tv kan du se alle de medrivende og actionfyldte sportsgrene fra USA.

NFL:

TV 2 SPORT
TV 2 PLAY

NBA:

TV 2 SPORT X

NHL: 

TV3 MAX
TV3 SPORT

Tour de France
Som altid kan du følge med i verdens største cykelløb, Tour de France på kanalen TV 2. Følg med i 2023, se om Jonas Vingegaard kan forsvare den gule trøje helt til Paris.

Vuelta a España
Se den 77. udgave af det traditionsrige cykelløb, Vuelta a España på TV 2 SPORT.

VM i landevejscykling i Skotland
VM i landevejscykling 2023 kommer til at foregå i Skotland. Og du følge med på TV 2 SPORT, når der bliver kæmpet om Regnbuetrøjen i Glasgow.Du kan se ATP World Tour, Wimbledon og de alle de store WTA-turneringer på TV 2TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X.

Med YouSee Tv har du muligheden for at se alle Formel 1-løb. Følg med i alle løbene på TV3+TV3 SPORT og TV3 MAX.

Se EM i herrehåndbold, Håndboldligaen og HTH Ligaen på TV2s kanaler.

Følg med i Champions League på DR1TV3 MAX og TV3 SPORT.

Du kan også følge med i Bundesligaen på de to TV3-kanaler.