Originale serier og masser af film

Vælg Netflix ind i din tv-pakke med et YouSee Play-abonnement fra. Så er du altid kun et klik væk med fjernbetjeningen fra Netflix mange prisvindende originale serier - fx Stranger Things, Better Call Saul og det danske drama A Beautiful Life. Du kan også se de bedste film indenfor enhver genre - dokumentar, comedy, romantik, gyser, drama og mange flere. Udvalget er enormt, og der kommer hele tiden flere titler til.

Det hele kan nemt blive en del af din tv-pakke, når du har YouSee Play.

Allerede kunde? Vælg Netflix her

Sådan får du YouSee Play

Se Netflix nemt med din tv-boks

Vi har gjort det nemt for dig at se film og serier på den store skærm med Netflix som kanal på din tv-boks. Det betyder, at du zapper direkte fra DR, TV 2 eller andre kanaler i din tv-pakke, til Netflix. Du kan selvfølgelig også bruge Netflix-appen på din tablet og din telefon. Eller logge ind via din webbrowser. Så har du altid underholdning lige ved hånden.

YouSee Play giver dig frit valg på alle hylder

YouSee Play giver dig frit valg på alle hylder

Vil du helst selv bestemme? Så er YouSee Play lige noget for dig! Det er nemlig tv med total valgfrihed. Her kan du fylde alle dine skærme med underholdning, som passer dig og din måde at se på. Vil du bare have et par enkelte favoritkanaler? Eller vil du have det hele? Du bestemmer! Du har frit valg på alle hylder blandt de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester. Uanset om det er sport, serier eller storfilm, du er ude efter, så finder du det her. Og når det er tid til nyt, så skifter du bare. Nemt og hurtigt. Så behøver du aldrig gå glip af noget.

Læs mere om YouSee Play

Underholdning til hele familien

Uanset om du er jagt efter storfilm, sjove serier eller noget til familiens yngste, så har Netflix noget til dig. Og der kommer hele tiden nye titler til.

YouSee anbefaler - Storfilm på Netflix

The Gray Man

Dyster thriller med Ryan Gosling

The Power of the Dog

Smuk western af Jane Campion

Don't Look Up

Oscarnomineret dommedagsfilm

Do Revenge

Hævndrama i high school

The Hand of God

Smukt drama sat i 1980ernes Napoli

Metal Lords

Ungdomskomedie fuld af musik

Hvilket Netflix-abonnement skal jeg vælge?

Vi tilbyder flere forskellige Netflix-abonnementer, og her kan du se, hvad forskellen er på Netflix Standard og Netflix Premium.

Netflix Standard

 • Stream på 2 enheder ad gangen

 • Nyd serier og film uden reklamer

 • Download på 2 enheder ad gangen

 • Se med i fuld HD

Netflix Premium

 • Stream på 4 enheder ad gangen

 • Nyd serier og film uden reklamer

 • Download på 6 enheder ad gangen

 • Se med i Ultra HD

 • Oplev rumlig lyd

YouSee anbefaler - Masser af serier

Der er sci-fi, satire, sitcoms og meget meget mere.

The Sandman

Sæson 1

Stranger Things

Sæson 1-4

Squid Game

Sæson 1

Kastanjemanden

Hele serien

Brooklyn Nine-Nine

Sæson 1-7

Better Call Saul

Sæson 1-6

The Crown

Sæson 1-4

Ozark

Sæson 1-4

Orange is the New Black

Sæson 1-7

Til børn og barnlige sjæle

Få masser af populær underholdning til familiens yngste og de lidt ældre

Søuhyret

Tag med til havs på monsterjagt

Gabbys dukkehus

Gabby og hendes små venner på eventyr

Chihiro og heksene

En af verdens allerbedste tegnefilm

SvampeBob på vild flugt

Vennerne skal redde Gary, koste hvad det vil

Gigantosaurus

I hælene på den mystiske kæmpe-dino

Labyrinten til Troldkongens slot

Elsket klassiker med David Bowie

Vælg Netflix nu

Bland Netflix ind i din tv-pakke

Du vælger selv, hvilke kanaler og streamingtjenester, der skal være i din tv-pakke. Og du kan bruge din YouSee Play-app eller din tv-boks til at blande.

 1. Åbn din YouSee Play-app eller tænd din tv-boks

 2. Vælg Indstillinger i menuen

 3. Klik på Tilføj kanaler og streamingtjenester

 4. Vælg de kanaler og streamingtjenester, du vil have

Bland din tv-pakke her

FAQ - Værd at vide om Netflix med YouSee

Når du vælger Netflix ind i dit YouSee Play-abonnement, kan du se alle de populære film og serier på dit tv, din tablet, mobil og pc. Du kan bruge dit login direkte i Netflix-appen. Men vi har også lagt Netflix ind som kanal i tv-boksen, så du nemt kan zappe fra dine andre tv-kanaler til Netflix.

Netflix ligger som kanal i tv-boksen. Du skal bare tænde tv-boksen, finde Netflix blandt dine kanaler, og så kan du se alle de populære film og serier. Og med få klik på din fjernbetjening kan du nemt zappe fra alle dine tv-kanaler hen til Netflix.

Du finder Netflix ved at trykke Menu på din fjernbetjening og så på menupunktet Kanaler. Her finder du Netflix og en række andre genveje til de kanaler, du har valgt med YouSee Play eller Bland Selv.

Ja, du kan se alle film og serier på Netflix-appen på din mobil og tablet. Og du kan også logge ind på din pc via din webbrowser.

Hvis du allerede har en konto hos Netflix og ønsker du at fortsætte med at bruge den igennem dit Bland Selv eller YouSee Play-abonnement, så kan det godt lade sig gøre.

Når du har tilvalgt Netflix, modtager du en mail fra Netflix med et link du skal følge. Her skal du i første trin blot sikre dig, at det er den mailadresse du allerede bruger til Netflix, som vises. Hvis det er en anden du ønsker at brug, skal du her blot tilknytte den i stedet.

Du kan beholde dine lister og profiler, hvis du genbruger en mailadresse, som allerede har været brugt til en Netflix-konto. Du kan læse mere i punktet Kan jeg bruge mit nuværende login til Netflix?

Hvis du vælger Netflix Standard eller Netflix Premium, så vil du kunne se på flere skærme samtidigt. Netflix Standard giver dig op til to skærme samtidigt, og med Netflix Premium er det op til fire skærme.

Du kan oprette op til fem profiler på din Netflix-konto. Med forskellige profiler kan du favoritmarkere, indstille aldersgrænse, se din streamingaktivitet og meget mere. Du får også personlige anbefalinger ud fra, hvilke film og serier, du har set før.

Antallet af brugere, der kan streame samtidigt, variere alt efter, hvilken type Netflix-abonnement du vælger.

Netflix Basis – en bruger kan se ad gangen.

Netflix Standard – to brugere kan se samtidigt, og der er mulighed for HD

Netflix Premium – fire brugere kan se samtidigt, og der er mulighed for Ultra HD.

Det er en fordel at have Netflix som en del af din tv-pakke hos YouSee. Du sparer en udgift væk om måneden ved siden af din tv-pakke. Og du får en mere fleksibel løsning, hvor du kan bytte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud.

Netflix, Viaplay og Max er tre forskellige streamingtjenester med hver sit udvalg af populære film og serier. På Netflix kan du se 'The Crown' og 'Dronningegambit', på Viaplay kan du se 'Greys hvide verden' og 'Bones', mens du på Max kan se 'Game of Thrones' og 'The Handsmaid’s Tale'. Ja, vi ved, at valget er svært.

Men vi har gode nyheder. Du behøver faktisk slet ikke bestemme dig for enten Netflix, Viaplay eller Max. Med et YouSee Play-abonnement kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud, som du ønsker. Så kan du have Netflix én måned, Viaplay den næste og Max den næste efter det.