Glæd dig til den vildeste sportssommer

Der er EM i fodbold, Tour de France, OL i Paris og meget mere i løbet af sommermånederne i 2024. Det bliver altså en drøm af en sommer for sportselskerne, og du kan se det hele samlet ét sted - nemlig hos YouSee. Med YouSee Play kan du selv vælge de kanaler og streamingtjenester, der viser de sportsgrene, du vil se med på.

Læs mere om sportsommeren

Eurosport 1 og Eurosport 2 kan vælges fra 11. juni

Sport, sport og mere sport

Har du tv fra YouSee, har du også mulighed for at se et kæmpemæssigt udvalg af sport. Og uanset om du er til fodbold, håndbold, amerikansk sport, tennis eller noget helt andet, så er der helt sikkert noget for dig. Her på siden kan du læse om nogle af de sportsbegivenheder, du kan se frem til i den kommende tid.

Fodbold

Hos YouSee kan du se fodbold fra alle de største turneringer.

Landskampe

Det er på TV 2, du kan se Danmarks landskampe. Vi har booket billet til EM i Tyskland i 2024. Og i mellemtiden gælder det de spændende opgør fra den øverste række i Nations League, hvor Danmark tørner sammen med de bedste hold i Europa. Det danske landshold ser mere spændende ud end længe, og talenterne står i kø. Kan den brandvarme angriber Rasmus Højlund fortsætte sin utrolige målform i landsholdstrøjen? Og kan Kasper Hjulmand finde tilbage til de dyder, som gjorde Danmark ustoppelige inden VM-skuffelsen i Qatar? Find klaphatten frem og se med på TV 2 og TV 2 Play.

Superliga

Der skulle lidt af en slutspurt til, men det lykkedes FC København at hive guldet hjem for 15. gang. Men der er mange, som rækker ud efter trofæet denne sæson. Kan Brøndby rejse sig igen under Jesper Sørensen og de nye ejere? Hvor står FC Midtjylland efter salget af Gustav Isaksen? Og kan AGF holde de flotte takter fra sidste sæson? Hvidovre er tilbage i Superligaen efter 26 års fravær, og sammen med traditionsklubben Vejle skal de bevise, at de har kvalitet nok til at blive i det fine selskab. Følg dit favorithold i den bedste danske række på TV3+TV3 SPORT og TV3 MAX.

Premier League

Det så længe ud til, at det omsider skulle være Arsenals tur til at tage det engelske mesterskab, men som så mange gange før, endte guldmedaljerne hos Manchester City. Men kan Arsenal rejse sig og gå hele vejen denne sæson efter indkøbet af Declan Rice? Hvor står Manchester United i år, efter de har fået Rasmus Højlund på toppen? Og kan Newcastle og Aston Villa fortsætte takterne og bide sig fast i topstriden? Glæd dig til en tæt og spændende titelkamp i det engelske. Du kan se alle tv-kampene fra Premier League hos YouSee. Kanalerne SeeTV3+ og TV3 MAX viser nemlig hver uge en række hæsblæsende opgør den bedste, engelske række.

Champions League

Det lykkedes omsider Guardiola og Manchester City at få det trofæ det har længtes efter i så mange år. Men hvor ender pokalen med de store ører i år? Skal det endelig lykkes for evighedshåbet PSG, som har brugt så mange penge på at nå den europæiske top? Og hvordan vil de danske mestre fra FC København klare de kommende storkampe i gruppespillet? Svaret får du, når TV3+, TV3 MAX og TV3 SPORT viser den lange, svære vej fra gruppespillet og helt frem til finalen, hvor der bliver kæmpet om den mest eftertragtede fodboldpokal i Europa.

UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League

Der er storhold som Liverpool, Roma og Ajax i denne sæson af UEFA Europa League, der bliver vist på TV 2 Sport X og TV 2 Play. Vi har desværre ingen danske hold i gruppespillet i år, men der er alligevel masser at glæde sig til, når bolden ruller på de store, europæiske stadions. Det er til gengæld med dansk deltagelse, når UEFA Europa Conference League bliver afgjort. Her er det FC Nordsjælland, som skal vise, at Superligaen sagtens kan være med mod resten af fodbold-Europa. Og du kan se det hele på TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Bundesliga

Bliver det igen-igen-igen Bayern München, der ender øverst i Bundesligaen, så Harry Kane omsider kan få sin guldmedalje? Eller kan Borussia Dortmund revanchere sig efter de snublede på målstregen sidst? Bundesligaen byder altid på intensitet, drama og en lang parade af fremtidens superstjerner, som i disse år folder sig ud i den bedste tyske række. Og du kan følge danske spillere som Robert Skov, Frederik Rønnow og Jonas Wind, som hver især kæmper for, at lige netop deres hold som kan vippe Bayern München af pinden. Det er på kanalerne See, TV3 MAX og TV3 SPORT, at du hver uge kan opleve masser af tysk topfodbold.

LaLiga

Robert Lewandowski vinder altid mesterskabet, og historien gentog sig, da han skiftede til FC Barcelona og bombede dem til tops i den bedste spanske række. Men ærkerivalerne fra Real Madrid vil gøre alt for at vælte dem af tronen, og med tilgangen af supertalentet Jude Bellingham, så bliver guldkampen tæt. Men man må aldrig glemme Simeones hårdtarbejdende Atletico Madrid, som så ofte før har blandet sig i topstriden og med en Griezmann i storform, kan de sagtens gøre det igen i denne sæson. LaLiga er altid garanti for højspændt drama, teknisk dygtige fodboldhold og kortglade dommere, og du kan følge det hele på TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Serie A

Diego Maradona heppede med fra himlen, da Napoli endelig fik de guldmedaljer, de har sukket efter siden 1990. Kan målmaskinen Osimhen og den georgiske troldmand med det mundrette navn Kvaratskhelia gentage den utrolige bedrift, nu hvor de har skiftet på trænerposten? Kan sejrsvante Juventus komme tilbage på sporet på trods af både betting- og dopingskandaler i spillertruppen? Eller bliver det endnu engang en hæsblæsende duel mellem de to Milano-klubber Inter og AC Milan? Der er med andre ord lagt op til masser af spænding på TV 2 Sport X og TV 2 Play, som viser de bedste kampe fra støvlelandet.

Få hjælp af en ekspert

Amerikansk sport

Se de underholdende og actionfyldte sportsgrene fra USA på dine kanaler fra YouSee.

NBA

Se med, når verdensstjernerne fra NBA tryller på TV 2 Sport X og TV 2 Play. Det er boldkunst i to meters højde og lige dele blod, sved og show, når Lebron James, Giannis Antetokounmpo og co. går på banen. Og når det kommer til NBA, kan vi garantere to ting: Kampen ender aldrig 0-0, og den bliver altid underholdende. 

NHL

Den nordamerikanske ishockey-liga, NHL, er den stærkeste liga i verden, og du kan følge de største opgør, når der kæmpes om Stanley Cup-trofæet på TV3+ og TV3 SPORT. Danmark er efterhånden godt repræsenteret i det nordamerikanske, hvor bl.a. Lars Eller og Nikolaj Ehlers har vist sig flot frem.

Cykling

Kom op på den store klinge, når YouSee viser årets største cykelløb.

Tour de France

Jonas Vingegaard var endnu engang flyvende og tog den gule trøje hele vejen til Paris for andet år i træk. Men fænomenet Pogačar vil gøre alt for at overhale ham, så der er endnu engang lagt op til nervepirrende duel. Det er som altid på TV 2 og TV 2 Play, at du kan følge verdens største cykelløb. Og der er garanti for masser af drama i bjergene, når de allerbedste cykelryttere sætter jagten ind på den gule trøje.

Vuelta a España

På TV 2 Sport og TV 2 Play kan du se den 79. udgave af det traditionsrige cykelløb, Vuelta a España, hvor topryttere krydser Spaniens mange landeveje og bjerge. Sidst var Jumbo-Visma her, der og alle vegne og satte sig på de tre podiepladser med amerikanske Sepp Kuss øverst oppe. Kan de gentage den vilde bedrift? Og ender Jonas Vingegaard endnu højere på podiet denne gang?

VM i Schweiz

Det er Regnbuetrøjen, som bliver jagtet, når der er VM i 2024, og denne gang foregår det på de schweiziske landeveje. På TV 2 Sport og TV 2 Play kan du se, om den forsvarende verdensmester Mathieu van der Poel kan forsvare VM-guldet. Og om det vil lykkes at få medaljer med hjem til Danmark.

Håndbold

Dansk og international håndbold fra øverste hylde

HTH Ligaen

Mikkel Hansen og resten af Aalborg Håndbold skal på togt for at fravriste guldet fra de forsvarende mestre fra GOG, når HTH Ligaen skal afgøres. Men der er selvfølgelig andre, der rækker ud efter podiepladserne i den bedste danske herrehåndboldsrække, og du kan se de mange spændende kampe hver uge på TV 2 Sport, TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Kvindeligaen

Det er på TV 2 Sport, TV 2 Sport X og TV 2 Play, du finder de bedste håndboldkampe fra Kvindeligaen. Sidste sæson løb Team Esbjerg med førstepladsen, og de ser allerede ud til at være godt på vej til at forsvare den. For hvem kan stoppe den norske stjerne Henny Reistad fra endnu en topscorertitel og resten af Team Esbjerg fra at høste guldmedaljerne igen?

Tennis

Følg de danske superstjerner hos YouSee

ATP Tour

Danmark har en ny tennis-favorit! Holger Rune har på rekordtid etableret sig som en verdensklassespiller med et gigantisk potentiale. Og du kan se, når den unge, kække dansker møder sportens allerbedste spillere i de prestigefyldte ATP-turneringer på TV 2 Sport, TV 2 Sport X og TV 2 Play.

WTA Tour

Dronningen er tilbage! Du kan følge Caroline Wozniackis vej retur mod verdenstoppen på TV 2 Sport, TV 2 Sport X og TV 2 Play, når hun rejser verden rundt for at høste point til WTA-turneringerne. Wozniacki har allerede bevist, at hendes comeback ikke bare er spil for galleriet, og det bliver spændende at se, hvor langt den tidligere verdens-etter kan drive det.

Få det fulde sportsoverblik

Er du på udkig efter alle de mange sportsbegivenheder, du kan se med tv fra YouSee? Vi har samlet alt det, sportselskeren kan se frem til i en nem og overskuelig oversigt, som du kan gemme og printe ud, hvis du har lyst til det.

Hent din sportsoversigt

Og der er meget mere sport

Følg med i lige præcis din yndlingssportsgren med tv fra YouSee.

Formel 1

Speederen er i bund, når TV3+ og TV3 SPORT tager Jorden rundt for at vise alle Formel 1-løb. Og foruden de hektiske løb, kan du også se den spændende kvalifikation, der afgør, hvem der starter i pole position.

Golf

På V sport golf kan du se European Tour og World Cup. Du kan med andre ord se golf i verdensklasse, og i studiet har du landets førende eksperter til at guide dig igennem det hele.

Dart

180! Der er knivskarp præcision og dyb koncentration, når de bedste spillere i verden lader pilene flyve i den prestigefyldte Premier League Darts. Se stjerner som Glen Durrant, Peter Wright og den forsvarende mester Michael van Gerwen folde sig ud på TV3 SPORT.

Vælg dine sportskanaler med YouSee Play

Værd at vide om sport i tv

Med tv fra YouSee har du mulighed for at få adgang til diverse sportskanaler.

Der bliver vist sport på disse tv-kanaler:

TV3+

TV3 SPORT

TV3 MAX

Xee

TV 2

TV 2 SPORT X

TV 2 SPORT

DR1

V sport golf

Lav din helt egen sportspakke her

Følg Danmarks kvalifikationskampe på vejen mod EM i Tyskland 2024, og se de danske drenges spændende Nations League-opgør. Du kan se alle landskampene på TV 2.

Lav din helt egen sportspakke her

Superligaen
Følg dit yndlingshold fra den bedste, danske række. Du kan se ugens største kampe på TV3+, TV3 SPORT og TV3 MAX

Premier League 
YouSee Tv giver dig muligheden for at se alle tv-kampene fra den bedste engelske række. Hver uge viser SeeTV3+ og TV3 MAX en række forskellige opgør.

Bundesliga
Hver uge kan du se masser af tysk fodbold på kanalerne SeeTV3 MAX og TV3 SPORT.

Serie A
Sid klar på TV 2 SPORT X og følg med når de viser de bedste kampe fra storklubberne i Italien.

LaLiga
Følg det spanske drama på TV 2 SPORT X, når de viser de topkampene med storholdene fra Spanien.

Lav din helt egen sportspakke her

Champions League kampe
TV3+TV3 MAX og TV3 SPORT viser alle kampene fra gruppespillet og helt frem til finalen.

UEFA Europa League
Du kan se UEFA Europa League på TV 2 SPORT X.

UEFA Conference League
Du kan følge med i UEFA Conference League på TV 2 SPORT X

Lav din helt egen sportspakke her

Med YouSee Tv kan du se alle de medrivende og actionfyldte sportsgrene fra USA.

NBA:

TV 2 SPORT X

NHL: 

TV3 MAX
TV3 SPORT

Lav din helt egen sportspakke her

Tour de France
Som altid kan du følge med i verdens største cykelløb, Tour de France på kanalen TV 2. Følg med i 2024, se om Jonas Vingegaard kan forsvare den gule trøje helt til Paris.

Du kan også se andre store cykelløb med tv fra YouSee:

Vuelta a España
Se den 79. udgave af det traditionsrige cykelløb, Vuelta a España på TV 2 SPORT.

VM i landevejscykling i Schweiz

VM i landevejscykling 2024 kommer til at foregå i Schweiz. Og du følge med på TV 2 SPORT, når der bliver kæmpet om Regnbuetrøjen.

Lav din helt egen sportspakke herDu kan se ATP World Tour, Grand Slams og de alle de store WTA-turneringer på TV 2TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X.

Lav din helt egen sportspakke her

Med YouSee Tv har du muligheden for at se alle Formel 1-løb. Følg med i alle løbene på TV3+TV3 SPORT og TV3 MAX.

Lav din helt egen sportspakke her

Se EM i herrehåndbold, Håndboldligaen og HTH Ligaen på TV2s kanaler.

Følg med i Champions League på DR1TV3 MAX og TV3 SPORT.

Du kan også følge med i Bundesligaen på de to TV3-kanaler.

Lav din helt egen sportspakke her