Kom igang nu

Mere end 100 millioner sange og 30.000 playlister. Altid uden reklamer.

Syng med på dine yndlingssange med sangtekster fra YouSee Musik.

Lyt med på tværs af alle dine enheder. Online eller offline.

Kom i gang med YouSee Musik

1

Du skal bruge dit YouSee Login for at komme i gang. Har du ikke oprettet et? Så gør det her.

2

Gå til musik.yousee.dk på din pc eller åbn din YouSee Musik-app på mobil eller tablet. Har du ikke appen endnu, så hent den til iPhone/iPad eller Android.

Gå til YouSee Musik

Syng med

Nu bliver det endnu sjovere at høre musik. Følg med i sangteksten, mens du lytter, og kom tættere på dine yndlingskunstneres tanker og budskaber. Så kan du blære dig over for vennerne eller holde din helt egen private koncert med dig selv.

Lav din egen musiksamling

Find dine yndlingssange, -album og kunstnere, og tilføj dem til din egen samling i Min Musik. På den måde kan du altid nemt finde lige det, du har lyst til at høre. Samtidig får vi også bedre mulighed for at give dig gode anbefalinger og notifikationer om ny musik.

More Music stationer

Stationerne kombinerer det bedste fra radio og streaming. Du får den variation, du kender fra en radiostation, men samtidig muligheden for at skippe de sange, du ikke kan lide. Vi sørger for en ny musikoplevelse, hver gang du lytter - helt uden forstyrrende snak og reklamer.

CarPlay

Opdag nyt med Dit Mix

Find din nye yndlingssang med Dit Mix - personlige playlister baseret på din smag. Vi har blandet musik du lytter til med nye sange, som kunne være noget for dig. Opdateres dagligt med frisk musik.

Playlister til dit behov

Gå på opdagelse i redaktionens udvalgte sange på vores mange kuraterede playlister. Vi kan både holde dig opdateret på de kommende hits eller servere den bedste sammensætning af gode klassikere.

YouSee Musik spiller på alle dine enheder

iPhone

iPad

Android

Wear-OS

Apple Watch

Sonos

Android TV

PC / Mac

Chromecast

CarPlay

Spørgsmål og svar

Har du et nyt mobilabonnement, så er YouSee Musik inkluderet.

Er du i tvivl om dit abonnement indeholder YouSee Musik, kan du logge ind på Mit YouSee og kigge under inkluderede fordele for din mobil.

Du kan kun lytte til musik på én enhed af gangen. Lytter du fx til musik på en mobil, og logger du så ind på en anden mobil og starter et nummer, så stopper musikken på den første mobil.

Kontoen kan tilknyttes lige så mange enheder, du ønsker, så du fx kan skifte mellem at høre musik fra din mobil og computer.

Du kan begynde at bruge YouSee Musik, så snart dit YouSee mobilabonnement er aktivt. Altså fra den dag dit simkort er aktiveret, og du har signal fra os.

Nye albums og numre er tilgængelige på YouSee Musik samme dag som den officielle udgivelsesdato. Hvis der er musik, du ikke kan finde, skyldes det sandsynligvis, at vi ikke har rettigheder til det.

Ja, det kan du. Med de gældende roamingregler i EU, kan du bruge den data der er inkluderet i dit abonnement - dog max 20 GB - i 36 lande i Europa. Se de 36 lande her

Du kan også bruge YouSee Musik udenfor EU, men her vil du blive opkrævet for dataforbrug. Vi anbefaler derfor, at du bruger YouSee Musik i offline tilstand, så du undgår at blive opkrævet for ekstra data. 

Sådan bruger du YouSee Musik i offline tilstand

Se priserne på roaming udenfor EU

Du kan maksimalt tilføje 1000 numre til en playliste. Det svarer til ca. 60 timers musik på én playliste.

Det sker, at rettighederne til sange eller kunstnere bliver trukket tilbage af pladeselskaberne. Hvis det sker, kan du ikke længere finde sangene på YouSee Musik.

Nogle gange sker det, at enkelte sange bliver fjernet fra bestemte album, i de tilfælde, kan du prøve at søge sangen frem fra et andet album. Den kan være tilgængelig i en ny version.

Hvis du selv er musiker og gerne vil have din musik på YouSee Musik og andre streamingtjenester, så har vi her samlet en liste af tjenester, som kan hjælpe dig.

TuneCore
CD Baby
EmuBands
recordJET
RouteNote
Amuse