Download din musik på mobilen og tablet

Du kan hente musik fra YouSee Musik ned på din mobil eller tablet. Så kan du lytte til din yndlingsmusik, selvom du ikke har forbindelse til internettet.

Du downloader automatisk dine playlister og favoritter.
Vi viser dig her, hvordan du tilføjer playlister og favoritter.

1. Sørg for at favoritmarker de sange og albums, som du vil hente.

Tryk på hjertet for at favoritmarkere.

Sørg for at favoritmarker de sange og albums du vil downloade
  1. Tryk på Hjem

2. Tryk så på Indstillinger (tandhjulet)

Tryk på huset og herefter på tandhjulet
  1. Tryk på Download af indhold

Klik på Download af indhold
  1. Vælg hvor meget lagerplads mobilen skal reservere til download af musik under Maksimum lagringsplads.

Vi anbefaler, at du ikke reservere al hukommelse til musikken, da det kan gå ud over de andre funktioner på din mobil.

Vælg ved at trække i baren, hvor meget lagringsplads du vil bruge til at lagre musik
  1. Tryk på Favoritter i bunden af skærmen.
    Her ligger de albums og sange, som du har favoritmarkeret.

Tryk på favoritter i bunden af skærmen
  1. Vælg den sang eller de album, som du vil downloade og tryk på Download nu.

Det indhold du har hentet, bliver markeret med en hvid pil.

Klik på download nu.
  1. Du kan også indstille mobilen til at downloade alt det indhold, du har favoritmarkeret, når mobilen er forbundet til wi-fi.

2. Gå til Indstillinger

3. Vælg Download af indhold

4. Slå Tillad automatisk download til

Se mobilabonnementer med musik