YouSee Musik på Sonos

Har du Sonos højtalere, kan du nemt afspille YouSee Musik gennem Sonos.
Sørg for at du har hentet Sonos appen til din mobil eller tablet og at dine Sonos højtalere er sat op med dit wifi. Hvis du har brug for hjælp, kan du finde yderligere informationer her.

1. Åben Sonos appen

2. Tryk på menuen øverst til venstre

3. Klik på Tilføj musiktjenester

I Sonos appen er menuen til venstre. Klik Tilføj musiktjenester
  1. Vælg YouSee Musik på listen over musiktjenester

I listen med musiktjenester vælges YouSee Musik
  1. Klik på Føj til Sonos

Du kan altid finde YouSee Musik i menuen til venstre.
    Log ind i YouSee Musik med dit YouSee Login.
    Har du glemt dit login, kan du få hjælp her

Klik på Føj til Sonos
  1. Du har adgang til de samme funktioner, som du normalt har i YouSee Musik-appen (YouSee Musik)

2. Under Aktuelle udgivelser, har du adgang til det nyeste musik.

3. Hitlister giver dig adgang til det mest populære og mest afspillede musik.

4. Find inspiration ved at afspille Musikradioer med forskellige genrer.

Du kan finde aktuelle udgivelser, hitlister musikradioer ligesom du plejer på YouSee musik appen
  1. Er der musik du gerne vil høre igen og igen? Så kan du tilføje den til dine favoritter.
    Tryk på de tre prikker ud for et nummer eller et album.

De tre prikker giver dig mulighed for at tilføje sange til dine favoritter
  1. Herefter kan du tilføje sange til din samling ved at trykke på Tilføj sang til min musik.

Sange tilføjes til din samling hvis du klikker på Tilføj samling til Min Musik
  1. Musikken du har favoritmarkeret, finder du under Mine favoritter
    Dine favoritter bliver altid synkroniseret mellem Sonos og YouSee Musik-appen.

Mine favoritter indeholder musik du har favoritmarkeret