Brug YouSee Musik med dit Apple Watch

Denne version af YouSee Musik til Apple Watch, kræver forbindelse til din iPhone. Du kan altså ikke bruge YouSee Musik alene på dit Apple Watch.

Lytter du til musik på YouSee Musik og har du samtidig et Apple Watch? Så kan du nu bruge dit Apple Watch til at styre musikken.

Sådan gør du

Du installerer først YouSee Musik på din iPhone og bagefter på dit Apple Watch.

Når du har installeret din YouSee Musik-app på din iPhone, kan du gøre følgende:

1. Åbn appen Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

2. Scroll til Tilgængelige apps.

3. Find YouSee Musik-appen.

4. Tryk på Installer for at tilføje YouSee Musik til dit ur.

Gå til fanen Mit Ur og find YouSee Musik appen.

Nu kan du bruge YouSee Musik på dit Apple Watch til at styre musikken.

Sådan ser det ud på dit ur, når du bruger YouSee Musik

På dit Apple Watch kan du se, hvordan det ser ud når du bruger YouSee Musik