Din gamle iPhone er penge værd

Lige nu kan du få ekstra meget bytterabat, når du bytter din gamle iPhone til en iPhone 15.  

Hos YouSee kan du altid bytte din gamle iPhone til rabat på en ny iPhone, og lige nu har vi et helt særligt tilbud til dig. Når du afleverer en funktionsdygtig iPhone til en værdi af min. 500 kr., får du nemlig hele 900 kr. ekstra i bytterabat frem til den 17.03.2024. 

Du kan se hvor meget rabat, du kan forvente at få for din gamle iPhone herunder. Den endelige rabat fastlægges i din lokale YouSee butik.

Så nemt får du bytterabat

1. Find din gamle iPhone frem, og tjek at den kan tændes.

2. Besøg din lokale YouSee-butik, og spørg en medarbejder, hvor meget den er værd.

3. Find din nye iPhone, og få rabatten fratrukket.

Pssst... Husk at lave en sikkerhedskopi af din gamle mobils data, hvis den skal overføres til den nye. Derudover vurderes telefonens stand bl.a. på om den kan tændes. Så medbring den opladt, hvis den kan tændes, og tag også en oplader med.Se mobiler og mobiltilbehør

Din pris, når du bytter en iPhone 13 (128 GB)

Mobilrabat 2.300 kr

Apple

iPhone 15

128 GB

Bytterabat: Op til 2.000,-

Ekstra rabat: 900,-

Pris uden abonnement: 7.799.-


Din pris:

2.599 kr.

Spørgsmål og svar

Ja, for at opnå bytterabat for din gamle iPhone, skal du købe en ny iPhone med et mobilabonnement fra YouSee.

Ja, du kan sagtens indlevere flere iPhones ved køb af ny. Du kan bare ikke få penge retur, hvis bytterabatten overstiger mobilens pris. Den ekstra bytterabat på 900 kr. tildeles kun 1 gang per mobilkøb.

Vi anbefaler, at du husker at lave en sikkerhedskopi af din data, hvis det skal overføres til den nye – og herefter sletter dataen for den iPhone du indleverer. Når iPhonen er sendt afsted bliver al data slettet af Foxways, og kan ikke genetableres.