Din gamle mobil er penge værd

Har du en gammel mobil liggende hjemme i skuffen? Hvorfor ikke give den i bytte og få en ekstra rabat? Når du køber en ny mobil eller mobiltilbehør med et YouSee mobilabonnement, så giver vi dig nemlig en bytterabat, som tak for din gamle mobil. Rabattens størrelse afhænger af mobilens stand, men vi tager imod alle mobiler – og også flere ad gangen. Så tøm skuffen, kig forbi din lokale YouSee butik, og find ud af, hvor meget de er værd. Jo flere mobiler du bytter, jo mindre skal du betale for den nye.

Du kan også se hvor meget rabat, du kan få for din gamle mobil herunder. Du skal dog være opmærksom på, at den endelige rabat fastlægges i din YouSee-butik.

Så nemt får du bytterabat

Så nemt får du bytterabat
  1. Besøg en af vores butikker. Tryk her at se butikker og vores åbningstider.

  2. Spørg en medarbejder, hvor meget din mobil er værd.

  3. Find din nye mobil og få rabatten fratrukket.

Pssst... Husk at lave en sikkerhedskopi af din gamle mobils data, hvis den skal overføres til den nye. Derudover vurderes telefonens stand bl.a. på om den kan tændes. Så medbring den opladt, hvis den kan tændes.

Se mobiler og mobiltilbehør

Spørgsmål og svar

Bytterabat er den rabat, du får i bytte for at aflevere din gamle mobil til os. Konceptet har efterhånden mange navne, det kan fx også kaldes byt-til-nyt, recycle, trade-in eller buyback.

Mobilrabat hos YouSee er den rabat, du får, når du køber en mobil sammen med et af vores mobilabonnementer. Bytterabat er en rabat, du kan få oveni mobilrabatten, hvis du giver din gamle mobil i bytte, når du køber en mobil med et YouSee mobilabonnement.

Ja, for at opnå bytterabat for din gamle mobil, skal du købe en ny mobil med et mobilabonnement fra YouSee.

Ja, du kan sagtens indlevere flere mobiler ved køb af ny. Du kan bare ikke få penge retur, hvis bytterabatten overstiger mobilens pris.

Vi anbefaler, at du husker at lave en sikkerhedskopi af din data, hvis det skal overføres til den nye – og herefter sletter dataen for den mobil du indleverer. Når mobilen er sendt afsted bliver al data slettet af Foxways, og kan ikke genetableres.

Du kan fortryde dit byt indtil mobilen sendes afsted. Vær dog opmærksom på, at vi afsender gamle mobiler dagligt.