Du læser dette, fordi du er perfektionist. Din flytning skal ikke bare overstås, den skal være så perfekt, at ingen nogensinde glemmer, hvor perfekt den var. Her får du de ekstreme råd, der forvandler dig fra flytte-overlever til flytte-topperformer. Udadtil vil dine nærmeste måske ryste af hovedet på dig, men indvendigt de skælve af misundelse.

 1. Pak en overlevelsestaske til den første nat
  Klokken er 22.30, flyttepizzaen er spist og du er dødtræt. Så går det op for dig, at alt er pakket ned i kasser. Intet problem. Du har nemlig allerede pakket en taske til den første nat med de vigtigste toiletsager, din bærbare computer, ungernes tablets og en pakke knækbrød til næste morgen.

 2. Pak en plasticboks med det første, du får brug for
  I kassen lægger du affaldsposer, et par toiletruller, værktøj, diverse opladere, et par håndklæder, det vigtigste køkkengrej og hvad du ellers har brug for, mens du pakker dit nye hjem ud. ”Hvorfor skal det være en gennemsigtig boks?” spørger du måske. Det skal den for at skille sig ud fra de 90 flyttekasser i brunt pap, der står stablet overalt i dit nye hjem.

 3. Lav et rengøringsraid før flytningen
  Prøv at få adgang til boligen aftenen inden flytningen og gør køkken og badeværelse rent. Det er bare lækrere at pakke køkkenmaskiner og ud og stille tandbørster frem, når rummene er ’dine egne’.

 4. Forfør dine flyttehjælpere ...
  ... med de ejendele, du har i overskud. Har du en sofa stående, der ikke passer i din nye bolig, kan du høre dine flyttehjælpere, om en af dem kan bruge den. Forær den til dem. Også selvom den måske kunne indbringe 500 kr. hvis du solgte den på nettet. Det er godt for sammenholdet, godt for dig, og godt for din hjælp. Husk også flyttemad og flyttedrikke i rigelige mængder på flyttedagen.

 5. Sluk fryseren/køleskabet dagen før, du flytter ...
  ... Så er det nemlig afrimet, når du flytter ind i dit nye hjem. Læg håndklæder ind i fryseren, så det optøede vand bliver opsamlet.

Værsgo – du er nu officielt Flyttekriger, og din indsats vil forbløffe alle omkring dig – og gøre din flytning helt perfekt.

Få flere gode råd og flyttetips

Meld din flytning til os, og få dit internet og tv til at stå klar på din nye adresse

Kontakt os på 70 70 42 82 i tidsrummet kl. 9.00 og 17.00 - alle os i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at flytte dit internet og tv med, så det står klar, når du flytter ind på din nye adresse.

Vi vil også meget gerne ringe til dig. Bestil et opkald ved at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi til dig på det ønskede tidspunkt.

Bestil en opringning