Få masser af fleksibilitet og valgfrihed

Uendelig underholdning
Saml dine yndlingskanaler og streamingtjenester ét sted
Vælg. Skift. Nemt.
Skift som du har lyst - når du har lyst. Så bliver det ikke nemmere.
Se, hvor du vil
Bliv underholdt derhjemme. På farten. Og når det passer dig.
Læs mere om YouSee Play

Vil du have hjælp til at vælge det rigtige?

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige tv- og streamingpakke? Eller vil du gerne vide mere om YouSee Play? Indtast dit navn og nummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Der er sket en fejl,og vi kan ikke vise kontakformularen

Kontakt os her

Den nye YouSee Streamer er din genvej til tv og streaming

Bruger du også meget tid på at finde ud af, hvad du skal se? Så er den nye YouSee Streamer noget for dig. Med den får du et samlet overblik over al din underholdning - også den som du ikke har via YouSee. Så slipper du for at holde styr på, hvilken streamingtjeneste din yndlingsserie ligger på, eller hvor du finder den nyeste storfilm. Du kan nemlig søge det hele frem et og samme sted.

Læs mere om YouSee Streamer

Saml tv og internet og oplev at alt passer sammen

Tv og internet – bedre sammen

60 % af danskerne synes, det er vigtigt at samle tv og internet hos samme udbyder*. Når du samler begge dele hos os, kan du være sikker på, at du får den bedste oplevelse og den højeste kvalitet. Vores tv og internet er nemlig testet og optimeret til hinanden, så vi ved, at de passer perfekt sammen. Alt sammen for at give dig den bedste tv- og streamingoplevelse.

* Wilke analyse 2019

Få de bedste streamingtjenester i Danmark

Her kan du læse om de mest populære tjenester til streaming i Danmark med et stort udvalg af serier, film, reality, dokumentarer og meget mere, som du kan blande direkte ind i din tv-pakke.

Disney+

Disney+ giver dig mere underholdning med masser af film og serier – for alle. På Disney+ finder du mange titler, som ikke findes på andre streamingtjenester, som fx det globale fænomen The Mandalorian, hvor  en dusørjæger fra planeten Mandalore drager gennem den lovløse galakse med sit hittebarn, Grogu.

Netflix

Netflix er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark. På Netflix får du et bredt udvalg af populære serier, film, dokumentarer og tv-programmer om alt fra livsstil til stand-up. Og Netflix producerer også deres helt egne anmelderroste serier og film. Netflix opdaterer også løbende deres indhold med nye film og serier. Og det er selvfølgelig alt sammen helt uden reklamer.

Max

Det er på Max, at du kan streame nogle af tidens fedeste serier fra både USA og Danmark. På Max kan du også se både nye blockbustere og gamle filmklassikere og dokumentarprogrammer. Du kan også vælge en udgave af Max, som giver dig adgang til masser af live-sport i verdensklasse.

Viaplay

Med Viaplay får du adgang til de nyeste film og serier - både for børn og voksne. Her kan du se både nye og gamle blockbusters og storfilm fra Hollywood og Danmark. Du kan også streame nogle af de mest populære tv-serier gennem tiden. Og så kan få dit reality-fix med de største og mest populære danske reality-serier.

TV 2 Play

Med TV 2 Play Favorit + Sport får du det bedste fra alle TV 2s live- og sportskanaler samt fuld adgang til alle serier og programmer på TV 2 Play. Hold dig opdateret på dagens nyheder, følg din favorit-sportsgren, se inspirerende livsstilsprogrammer eller grin til knivskarp comedy. Du kan også gå på opdagelse i det store arkiv med over 10.000 film, serier og helt unikke programmer, der kun vises på TV 2 Play. Og der bliver tilføjet nyt indhold og snigpremierer hver dag.

C More

C More er en streamingtjeneste spækket med underholdning for hele familien. Det er på C More, du skal kigge efter fredagsfilmen - her er masser af film inden for genrer som romantik, drama, action, komedie og animation. Og så kan du også streame nogle af de bedste serier fra bl.a. Skandinavien, England og USA.

Et kæmpe udvalg af tv-kanaler

Et kæmpe udvalg af tv-kanaler med YouSee Play

Hos os kan du også vælge mellem et hav af tv-kanaler, og du finder både tv-programmer, serier, film og underholdning for familiens voksne og børn. Du kan vælge alt fra TV3+ og Disney Junior. Og når det er tid til nyt, så skifter du bare ud. Nemt og hurtigt.

Se tv på alle dine enheder

Du kan se dine tv-kanaler og streamingtjenester på alle dine skærme – enten via vores app eller tv-boks. På den måde får du adgang til alt i din tv-pakke på både din telefon, tablet, pc og dit tv – hvad enten du har Apple TV, Samsung, LG eller Android.

Mobil, tablet og pc

YouSee Streamer

YouSee Tv-boks

Smart TV

Apple TV

Chromecast

Værd at vide om streaming tv

Streaming tv betyder, at du ser tv-programmer, film, serier og tv-kanaler online via din internetforbindelse. Ved streaming af film, serier og tv-programmer henter din computer, tv, mobil eller tablet data fra en udbyder som fx Netflix, Disney+ eller HBO Max. Det vil sige, at indholdet ikke ligger lokalt på din enhed og optager plads på harddisken. Du henter altså indholdet fra nettet samtidig med, at du ser det.

Det smarte ved at streame er, at film, serier og tv-programmer ligger digitalt - fx på Netflix's, Disney+ eller HBO Max's egne platforme - så du har ikke længere brug for dvd'er i reolen.

Streaming tv fra YouSee virker på samme måde, som du kender fra streamingtjenester som bl.a. Netflix, HBO Max, Disney+ og Viaplay, hvor du kan se film og serier via internettet. Du får adgang til streaming enten via vores tv-boks eller YouSee Play-appen. Her finder du alt det indhold, du har valgt i din YouSee Play tv-pakke. På den måde kan du altså kombinere din tv-pakke med streaming, så du har alt samlet ét sted.

Det smarte ved streaming tv fra YouSee er, at du kan se film, serier og tv-programmer præcis, når du vil. Du behøver altså ikke sidde foran tv-skærmen, når udsendelsen bliver sendt i fjernsynet. Du kan ofte vente til senere med at se programmet.

Med YouSee Play kan du streame tv på flere måder. Få et overblik og læs mere om de forskellige muligheder herunder. Så kan du frit vælge den løsning, der passer bedst til dig.

På tv
Du kan streame tv via vores tv-boks, YouSee Play-appen eller Chromecast.

På pc
Du kan streame tv på din pc via din browser. Som udgangspunkt skal du bruge enten Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

På Android eller iOS telefon og tablet
Du kan streame tv på din telefon og tablet med enten Android eller iOS. Så kan du altid se dine streamingtjenester og tv-kanaler på en iPhone eller en Android-enhed.

Med eller uden boks
Du kan streame tv fra din tv-boks, hvor du får alle dine tv-kanaler og streamingtjenester samlet ét sted. Så kan du fx zappe fra DR1, TV 2 og Viaplay med få klik på fjernbetjeningen. Men du kan også streame tv uden en tv-boks ved at downloade YouSee Play-appen til dit tv, din tablet og mobil.

Via YouSee Play-app
Du kan streame tv via YouSee Play-appen, som du kan downloade både til Android og iOS, på forskellige Smart tv - fx Apple TV, Android, Samsung eller LG.

Uden wi-fi
Du kan streame tv uden wi-fi-forbindelse med et netværkskabel. Du kan også streame tv offline ved at hente film og serier ned offline på din YouSee Play-app.

Du får streaming tv fra YouSee ved at bestille et YouSee Play-abonnement hos YouSee. Du kan enten bestille online, ringe til os eller bestille et opkald fra vores Kundeservice eller besøge en af vores fysiske butikker. Det er nemt og hurtigt at komme i gang. Og du kan få masser af hjælp til at opsætte dit udstyr.

Vi tilbyder forskellige tv-pakker til forskellige priser. Så alt efter, om du vil have den tv-pakke, der er billigst eller et abonnement med mange kanaler og streamingtjenester, har vi noget til dig.

Fordelen ved at få et tv-abonnement med streaming og tv-kanaler med YouSee Play er, at der er mulighed for at spare penge hver måned, fordi du kan inkludere dine streamingtjenester i din tv-pakke i forhold til, hvis du skulle ud og abonnere på Netflix, HBO Max, Disney+, TV 2 Play og Viaplay ved siden af dit tv-abonnement.

Det er ikke nogen hemmelighed, at streaming sluger meget data. Derfor anbefaler vi, at du har et internetabonnement med ubegrænset dataforbrug. Det er også vigtigt, at du har internet med en hurtig og stabil forbindelse, så fodboldkampen ikke hakker, og hvor det ikke tager timer at loade fredagsfilmen.