Din almindelige, trådløse wi-fi-forbindelse er heldigvis oftest nok til at bære dit internetsignal rundt derhjemme. Men hvis der kan være undtagelser, hvor wi-fi-signalet enten bliver svagt – eller slet ikke når dem:

  • Hvis du bor i et stort hus
  • Hvis væggene er lavet af beton
  • Hvis du vil bruge internettet ude i haven eller i et anneks

- så oplever du måske at signalet bliver svagt. Eller simpelthen ikke når frem.

Sender signalet videre

Og det er her, wi-fi forstærkeren kommer ind i billedet. En wi-fi-forstærker eller wi-fi-extender forstærker dit trådløse signal uden en kabel-forbindelse til din router. Den modtager kort sagt signalet og sender det videre.

Når det kommer til wi-fi-forstærkere, så gælder tommelfingerreglen: Det kan være dyrt at købe for billigt. For der er virkelig forskel i kvaliteten, og det er langt fra alle teknologier, der giver dig signal i alle kroge af hjemmet. Du kan løse nogle problemer med en wi-fi-extender, men ikke alle. Uanset om du bor i hus, lejlighed med betonvægge eller er i sommerhus, så kan wi-fi-extenderen hurtigt komme til kort.

Vores anbefaling

Der findes flere teknologier, men hos YouSee anbefaler vi klart mesh-teknologien, som er pålidelig og et seriøst bud på dækning overalt derhjemme. Et mesh-netværk består af flere wi-fi-routere, der fordeles rundt i din bolig. Den første router er kablet til internetforbindelsen, mens de øvrige er trådløse. Det er den stærkeste form for trådløst netværk, og giver den bedste og mest jævne dækning.

Vores kunder benytter YouSee Wi-Fi-Boosteren, som er et godt bud på en wi-fi forstærkning, der virkelig opfylder behovet for dækning i store hjem.

Bestil YouSee Wi-Fi Booster

 

Få flere gode råd og flyttetips

 

Skal dit internet og tv stå klar, når du flytter ind?

Så lad os sørge for det. Bare ring til os på nummer 70 70 42 82 mellem kl. 9.00 og 17.00 - så klarer vi resten.
Vi kan også ringe dig op. Indtast dine oplysninger herunder, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.