7 trin til at installere din WiFi Booster

Sådan kan du placere WiFi boosteren i dit hjem

Det skal du bruge af udstyr

Der medfølger udstyr i kassen, men der er også visse ting du selv skal have klar når du ønsker at opsætte WiFi Boostere.

Det du finde i kassen

• 1 strømforsyninger

• 1 WiFi Booster

• 1 Netværkskabel (dette skal du ikke bruge, når du har denne routertype)

• En installations guide

Det du selv skal have

• En Mobil

• Din allerede installerede router

Opsætning af WiFi booster for første gang

1. Tag plastikken af WiFi Boosteren.

1. Placér WiFi Boosteren max. 8 meter væk fra din router.

Tips
    • Placér WiFi Boosteren i nærheden af en stikkontakt.

• Placér WiFi Boosteren væk fra andre elektroniske apparater.

• Undgå at placere WiFi Boosteren i nærheden af beton -eller jern vægge.

1. Sæt WiFi Boosteren til strøm, og tryk på Power-knappen, som sidder på bagsiden af WiFi Boosteren.

Sørg for at der er max. 8 meter til din router eller nærmeste WiFi Booster.

Hvis WiFi Boosteren er tændt lyser power-lampen hvidt på forsiden af WiFi Boosteren.

1. Vent indtil Wi-Fi lamperne på WiFi Boosteren lyser grønt og blinker med 4 sekunders mellemrum.

Når Wi-Fi lamperne lyser grønt med fire sekunders mellemrum kan du gå videre til næste trin.

1. Hold WPS-knappen på WiFi Boosteren inde i 1-2 sekunder.

WPS-knappen sidder på forsiden af WiFi Boosteren. Det er knappen med to pile, som tilsammen danner en cirkel.

1. Hold WPS-knappen på routeren inde i 2-3 sekunder.

WPS-knappen sidder i toppen af routeren.
    Den øverste LED-lampe på routeren skal blinke blåt efter WPS-knappen slippes.

1. Når Wi-Fi lamperne på WiFi Boosteren lyser konstant grønt, så er routeren og WiFi Boosteren forbundet. Det kan tage op til 5 minutter.

Hvis Wi-Fi lamperne på boosteren begynder at blinke rødt , da er routeren og WiFi Boosteren ikke forbundet. Gensøg trin 5.

Tillykke, du har nu gennemført installationen!